Mi a teendő, ha a videó fájl sérült és nem nyílik meg

VLC Media Player

VLC Media Player

Ez a népszerű médialejátszó többek között javíthatja a sérült videókat.

Először próbáljuk meg megnyitni a sérült videó fájlt a VLC-ben. A lejátszó hibaüzenetet jelenít meg.

Kattintson a “Build index, then play” gombra. Az indexképfájl készítése sok időt vehet igénybe. De a legtöbb esetben ezek a műveletek elegendőek – a fájl megnyílik.

VLC Media Player: Beállítások

Ha sok sérült videofájl van, és nem akarja őket egyszerre megnyitni, akkor menjen a lejátszó beállításaihoz, és válassza az “Enter / Codecs” szakaszban a “Fix if necessary” lehetőséget.

Vegye figyelembe, hogy a VLC nem javítja a fájlt, hanem létrehozza az ideiglenes javított példányt, amely a lejátszás befejezése után eltűnik. Ha megpróbálsz megnyitni egy fájlt egy másik lejátszóban, akkor nem lesz képes lejátszani. A sérült fájl kijavított másolatának elkészítéséhez válassza a menü “Mentés” vagy “Konvertálás” parancsát, és konvertálja a fájlt egy másik formátumba. Vagy ugyanabban.

Töltse le a VLC →

Stellar Phoenix videójavítás

Stellar Phoenix videójavítás

Hatékony eszköz a médiafájlok Windows és Mac rendszerre történő visszaállításához. De az ár harap, így csak akkor kell megvásárolnia, ha folyamatosan dolgozik a sérült videofelvételekkel. Lehet helyreállítani a fájlokat MP4, MOV, 3GP, M4V, M4A, 3G2 és F4V formátumokban. Az ingyenes verzió lehetővé teszi a legfeljebb 10 MB-os fájlok visszaállítását. A teljes verzió 69,99 dollárba kerül.

Letöltés Stellar Phoenix Video Repair →

DivFix ++

DivFix ++

A DivFix ++ program nem sokáig frissült, de jól működik. Csak visszaállíthatja az AVI-t, de jól működik. Csak töltse le és csomagolja ki az alkalmazást, adj hozzá sérült fájlokat, és kattintson a Fix gombra.

Töltse le a DivFix ++ →

DivX javítás

DivX javítás

Egy másik ingyenes program a sérült médiafájlok helyreállításához. Előnye, hogy egyszerre több videót is visszaállíthat.

Töltse le a DivXRepair →

Kapja vissza a videóimat

Kapja vissza a videóimat

Ez egy ingyenes alkalmazás, amely támogatja a DivX, FLV, MP4, 3GP, AVI és MPEG fájlokat. A videofájlok visszaállításán túl a sérült CD-ről és DVD-ről másolt fájlokat is rögzíthet.

  10+ hasznos alkalmazás és szolgáltatás az Instagram felhasználók számára

Letöltés Get My Videos Vissza →

Videójavítás

Videójavítás

Jó alkalmazás a video-helyreállításhoz. Igaz, 99 euróba kerül. Az ingyenes verzióban a videójavítás csak a videó felét helyreállítja.

De van lehetőség arra, hogy megtévessze ezt az alkalmazást úgy, hogy kétszeres méretű fájlt csúsztat bele. Ehhez kattintson a jobb egérgombbal a Shift billentyű lenyomva tartva a könyvtárban, ahol a sérült fájlt tárolja, és a megnyitott parancssorba írja be a következőket:

copy / b fájlnév.mp4 + fájlnév.mp4 double_file_name.mp4

Kettős videofájl jön létre. Adja a videójavításhoz. Mivel az alkalmazás csak a felét visszaállítja, a visszaállított eredeti fájlt kapja.

Videójavítás letöltése →

Nem sikerült visszaállítani a fájlt egy úton – próbáljon ki egyet. Ha ismeri a probléma megoldásának más módjait, ossza meg őket a megjegyzésekben.