Sådan tilfredsstiller du en kvinde: 9 enkle ting, som alle drømmer om i sengen

1. Pleje og lige indsats

En kvinde er ikke din hånd eller en onani. Du kan ikke bruge hendes krop til at imødekomme dine behov, og derefter vende om på den anden side, hvilket tyder på, at hun også havde en god tid.

At være en god elsker betyder at investere i processen.

2. Orgasme

Elementet er direkte knyttet til den forrige. Køn bør ikke begrænses til mandlig orgasme. Hvis du ikke er i stand til noget efter, skal du passe på hendes glæde før din finish. I sidste ende, hvis du helt sikkert ved, at du vil få din egen, vil du ikke have, at partneren også skal være okay?

3. Præception

Det må forstås, at medmindre andet er angivet, indebærer sex anvendelse af kondom. Se ikke overrasket når det kommer til det, og prøv ikke at slippe af med det i processen. På sådanne øjeblikke slutter kærlighedens session simpelthen.

4. Kommunikation

Nogle gange virker stille sex. Men oftest er det ordene, og ikke deres fravær, der giver kvinden fornøjelse. Det drejer sig især om situationer, hvor partneren spørger, hvad hun ønsker.

5. en ren seng

Faktisk er det meget svært at slappe af og nyde, når den er omgivet af uld, snavs og duften af ​​ikke-vaskede tøjvask.

6. Prelude

Sex er ikke en sprint. Nå, virkelig, du kan bruge tid på at lære hinanden og gensidig glæde.

Hertil kommer, at hvis orgasme var den eneste betydning af sex, ville folk have gjort det i lang tid kun med specielle legetøj.

7. Manglende sokker

Tag venligst af dine sokker, inden du går i seng. Efter alt, synet af en nøgen mand i sokker distraherer simpelthen fra processen. Og derudover giver det anledning til mange spørgsmål i kvindens hoved. Skal jeg ikke tage mine sokker af? Kan han ikke lide ben? Åh, mine ben er nok forfærdelige?

  Sådan repareres iTunes 9006-fejl

Angst er ikke den bedste følgesvend af sex, så lad bare dine sokker overbord.

8. Realistiske forventninger

Hvor mange gange har verden fået at vide, at sex i livet og pornoseks er to forskellige virkeligheder. Men der er stadig gutter, der forsøger at gentage med den sædvanlige pige, der ses på skærmen (for eksempel at engagere sig i spontan analsex). Må ikke gøre dette.

9. Fuld af entusiasme for cunnilingus

Det er overflødigt at sige. Detaljerede instruktioner her.

Læs også:

  • Dobbelt fornøjelse: 20 bedste sex udgør for begge partnere →
  • 9 effektive måder at styrke orgasme på →
  • Kvinde på toppen: 7 bedste poser til sex →
  • 6 mest undervurderede erogene zoner →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤