6 grunde til ikke at være en programmør

Alle, der skal bruge sit liv til programmering, ser for sig selv de hyggelige bonusser, som dette vidunderlige erhverv bringer. Men manglerne og problemerne i denne aktivitet forbliver meget ofte i skyggerne. Derfor har vi besluttet at introducere dig til en lille liste over funktioner, hvorved du kan forstå, at programmering ikke er din.

1. Du kan ikke lide kreativitet

Det ser ud til mange, at programmering er en matematisk eksakt videnskab, der adlyder et sæt regler, der bare er nok til at lære. Dette er delvis sandt, men kun delvis. Faktisk vil du have brug for en enorm kreativitet, mod og ånd af eksperimenter. Det nye projekt er et blankt lærred, hvor du bruger kommandoerne til at lave en tegning af det fremtidige program. Programmeringsprocessen kræver mere kreativ indsats end at skrive et billede eller en roman, så vær klar til det.

2. Du arbejder fra under stokken

Arbejdet med programmet er en kreativ proces, og enhver kreativ proces kræver entusiasme og involvering af deltagere. Du vil være forpligtet til at elske din arbejdsplads, elske programmering og ethvert nuværende projekt, ellers risikerer du ikke at opnå nogen succes.

Hvis du vågner om morgenen og ikke føler et brændende ønske om straks at starte kodit, så er programmering måske ikke for dig.

3. Du kan ikke lide at løse gåder

På trods af alle de ord om kreativitet, som du læser lidt højere, er programmeringen en dybt logisk og struktureret handling. Her vil hvert trin du tager føre til en kæde af efterfølgende, og hver begivenhed vil have sin egen årsag. Processen med fejlsøgning af et program svarer til at løse en meget kompliceret logisk opgave, hvor du bliver nødt til at blive en ægte detektiv, der scrupuløst søger efter årsagen til en bestemt fejl. En stor del af din tid, du vil bruge nøjagtigt til søgning efter fejl i din egen vildt og en andens kode. Tænk godt, hvis sådanne aktiviteter passer til dine forventninger og tilbøjeligheder.

4. Du kan ikke sidde længe på ét sted

Programmeringsprocessen indebærer, at du skal sidde foran computeren i lang tid. Du kan ændre posen, du kan ændre miljøet eller lyd baggrunden, men essensen forbliver: Du er knyttet til din arbejdsplads. Dette er ikke egnet til alle naturer, der er sådan utålmodighed, som hele tiden behøver forandring og bevægelse. Tænk derfor omhyggeligt, om en sådan livsstil svarer til din karakter og vaner.

5. Du sætter pris på den normaliserede arbejdsdag

Uanset om du arbejder for dig selv eller i et firma, skal du højst sandsynligt arbejde ofte efter afslutningen af ​​dagen og måske endda om natten. Sagen er, at denne proces på trods af alle anstrengelser i planlægning og organisation er vanskelig at regulere fuldt ud på grund af konstant nye nye forhold og problemer. Så vær forberedt på, at du bliver nødt til at revurdere din daglige rutine og holdning til arbejde.

6. Du vil blive rig hurtig

Dette er en af ​​de vigtigste faktorer, der tiltrækker folk i programmeringen. Ja, hvis du sammenligner indkomstniveauet for de ansatte i denne branche med andre, så er det lidt højere end gennemsnits temperaturen på hospitalet. Men hvis du drømmer om hurtige og store penge, så kan du forvente stor skuffelse. Ikke alle programmører kommer med succesfulde opstart, for en nat formidler de deres ide i kode, og om morgenen vågner de millionærer.

Det overvældende flertal af kodere forbliver ukendte arbejdstagere, der smider deres helbred foran skærme og får ikke meget belønning for det.

Når jeg skrev denne artikel, satte jeg mig slet ikke målet om at sværte eller på nogen måde belittling professionen som en programmør. Bare hver gang, vælger et nyt erhverv, er det nødvendigt at tage højde for, at det ikke kun kan have en festside, men også negative aspekter, som i fremtiden kan forkæle dit liv retfærdigt.

Nå, har du ikke ændret dig om at gå til programmørerne?