Sådan finder du e-mails med store vedhæftede filer i Gmail

Som du ved, øger posttjenesten Gmail konstant mængden af ​​din postkasse og tilføjer hvert sekund til det nye byte. Men hvis du bruger din mail ganske intensivt, og dit arkiv med bogstaver øges meget hurtigere end at tilføje et nyt sted, vil du senere eller senere mærke manglen. I dette tilfælde kan du forsøge at rense din postkasse og slette bogstaverne med de største vedhæftede filer. Det var altid tænkt, at det var umuligt at gøre dette med indbyggede værktøjer, så selv en særlig tjeneste dukkede op, der hjalp med at finde de største breve i din postkasse. I virkeligheden har Gmail en ukodificeret operatør til dette størrelse. Sådan fungerer det.

For at søge efter e-mails, der matcher de kriterier, du angiver, skal du indtaste en forespørgsel af formularen

 størrelse: [størrelse i byte]

For eksempel, hvis du skriver i søgefeltet størrelse: 5242880, det vil blive udvalgt af alle de breve, hvilken størrelse er 5 MB eller mere, og anmodningen størrelse: 10.485.760 vil returnere en liste af bogstaver større end 10 MB.

Brugen af ​​denne metode kan virke kompliceret for dig, fordi den kræver input af en størrelse i byte (husk at 1 MB = 1048576 Bytes). Men du kan ikke komme for højt og bare skrive i en megabyte, og derefter tilføje seks nuller. Dette er kun tilfældet, når den nøjagtige størrelse ikke rigtig betyder noget.

  Den gyldne formel af delegation: hvordan man korrekt delegerer myndighed

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤