33 fakta om “The Game of Thrones”, som du ikke havde nogen idé om

Fakta om helte

Fakta om
thegrumpyfish.com

Nattens konge i serien og Nattens Konge i bogen er to forskellige tegn

Som svar på fansens kommentarer på hans blog forklarede Martin, at tv-versionen af ​​denne karakter er meget forskellig fra bogens karakter. I bogen King of the Night – en legendarisk figur, der ligner Lanna Smart eller Brandon Builder. Men i den sjette sæson af serien er det vist, at Nattens Konge og de Hvide Vandrere er Skovens Børn.

Bjerget kunne virkelig knuse Oberins hoved

Ifølge bladet Time, hvis kampen mellem bjerget og Red Serpent fandt sted i virkeligheden, kunne Gore nemt knuse hovedet af fjenden, hvis der trykkes på det med en kraft på 230 kg. Islandsk atlet Haftor Bornsson Julius, der udførte rolle i serien bjergene, anses for at være den tredje mand i kraft af verden og kunne nemt knuse en mands hoved som en møtrik.

John Snow ville aldrig klatre over muren

En erfaren klatrer Katie Mills hævder, at den type ligament, som blev anvendt til vild opstigning til væggen, kun passer at overvinde de små skrå højder, men ikke at løfte en enorm lodret væg. Hvis John virkelig brød, ville han trække den næste bag ham, som igen slæbte den næste og så videre, indtil hele gruppen ville hænge på sikkerhedslinjen. Og rebet i dette tilfælde kunne sandsynligvis ikke stå fast.

Dayeneris er også moderen til bløddyr

I 2013 opdagede forskerne en ny art marinebløddyr, der bor nær Brasiliens kyst. Gruppen af ​​marine biologer, der lavede denne opdagelse, gjorde opmærksom på ligheden mellem de lette processer på molluskens krop med Khalishis sølvfarvede krøller. Til ære for Emilia Clarks heltinde blev der givet et nyt liv af det marine liv det stolte navn på Tritonia Khalisi.

Der er 70 forskellige måder at udtale ordet “Hodor”

Udøveren af ​​rollen som den lakoniske kæmpe Christian Nairn, hvis hele tekst består af tegnets navn, siger at du kan sige “Hodor” på 70 måder. Skuespilleren hævder, at der er en glad Hodor, en ond Hodor, en trist Hodor, en nysgerrig Hodor og endda en nøgen Hodor. For dem, der vil prøve at chatte med Hodor, har Google Play et specielt Hodor-tastatur.

Fakta om skuespillere

Cresee er verdensmesteren i spoilere

I 2014 lagde udøveren af ​​rollen som Cersei Lena Hidi ud i Instagramet et par billeder med hints til videreudviklingen af ​​serieens serie. Det er værd at hylde Hidey: disse billeder var ikke ærlige spoilere. I stedet indeholdt de subtile spor, som det var umuligt at gætte noget, hvis du ikke kendte plottet. For eksempel et par måneder før kampen med Red Mountain Serpent Headey zapostila et billede, hvor hun skubber spøgefuldt fingrene i øjnene af Pedro Pascal, der spiller Oberina.

Skuespilleren, der spillede Aymon Targarien, var faktisk blind

Den sene Peter Vaughn, der spillede i serien af ​​Meister Aymon Targarien, var delvis blind. Skuespilleren døde i december 2016 i en alder af 93 år.

Arya elsker at danse

I almindelighed er Macy Williams, udøveren af ​​Arya Starks rolle, en langt mere fredelig hobby end at dræbe fjender. 20-årige skuespillerinde fra 10 år studeret på danseskole og har altid drømt om at blive danser.

John Snow mødtes med John Snow

I et videointerview mødte den berømte amerikanske tv-vært John Snow Keith Harington, udøveren af ​​den eponymiske karakter i The Game of Thrones. Da Dan Snow, Johns nevø, fortalte sin onkel, var det en ægte tragedie, at en ny John Snow dukkede op, som er mere populær end ham.

  15 jó film valós eseményeken alapul

Buttes af John Snow tilhører ikke Keith Harington

I den eneste kærlighedsscene i hele serien, hvor vi kunne se skuespilleren naken, blev vi vist en andens bagside. Disse var skæggene fra et af besætningsmedlemmerne, der erstattede den dårlige Harcktons ankel.

Fakta om skaberne

Fakta om
cap.tacular.net

Screensaver er endnu mere kompliceret end det ser ud til

Utroligt tredimensionelt kort i screensaveren “Thronespil” blev tildelt Emmy. For Angus Wall, som leder arbejdet med at oprette en pauseskærm, er dette et uendeligt arbejde. Hans firma er tvunget i hver sæson til at opdatere animationen, tilføje nye lande til den og markere hver by med våbenskjoldet af den, der regerer det nu. For at oprette en stænkskærm til hver ny sæson arbejder et team på 10 personer, hvilket tager cirka tre måneder.

George Martin foretrækker sexvold

Forfatteren af ​​de bøger, der dannede grundlaget for serien, svarede endelig, hvorfor i hans arbejde er der så mange seksuelle scener. I et interview med Reuters sagde Martin: “Jeg kan i alle detaljer beskrive, hvordan knivene i en økse knuser kraniet og kommer ind i hovedet, men ingen vil blinke med et øje. Det er værd at beskrive i detaljer, da penis kommer ind i skeden – og en strøm af vrede breve falder på mig. Efter min mening er det sindssygt. I menneskehedens historie gav peniserne igennem vagina mange mennesker meget fornøjelse, som man ikke kan sige om akser. “

Samtidig er Martin rasende, når hans mail bliver stjålet

I 2011 klagede Martin til læserne af sin blog, at postvæsenets medarbejder havde stjålet del af scriptet “Thronespil”, sendt til Martin via post. Forfatteren opfordrede sine fans til at følge udseendet af manuskripter på eBay. Men de manglende scenarier, der beskrev den niende og tiende episoder i den første sæson, så stadig ikke fundet.

Drage skabere blev inspireret af gæs og katte

I et interview med Wired sagde specialeffekter Sven Martin, at skaberne af drager ønskede at gøre noget, der ligner liggende på jorden gæs, flapping vinger. Bevægelse under flyvningen tittede i flagermus, og i scener, hvor Daenerys moderen strøg deres kæledyr, deres vaner, ifølge forfatterne, at ligne en kat.

Gråhårede ligner meget en reel sygdom

Selvfølgelig, da han kom op med en grå sygdom, tænkte Martin først og fremmest på spedalskhed. Der er dog en anden sygdom, der ligner en forfærdelig sygdom i bogen – tilkendegivelse af progressiv fibrodysplasi. Denne sjældne uhelbredelige sygdom forårsager degenerationen af ​​de berørte bløde væv i knoglevæv. Når sygdommen skrider frem, bliver patienten faktisk til sten.

Alle siger ordet “Khalisi” forkert

Lingvist David Peterson, skaberen af ​​Dothraki og Valerian sprog, hævder, at ordet “Khalisi” korrekt lægger vægt på den første stavelse. Den første fejlagtige version med vægt på den anden stavelse blev udtalt af Ian Glen, kendt som Sir Jorah Mormont. Producenterne kunne godt lide Glen’s version mere.

  Universets vidunder: Alt du behøver at vide, før udgivelsen af ​​”Infinity War”

Fakta om rekvisitter

Fakta om
etsy.com

Baseret på serien, låserne for dørene “Hodor”

Alle husker den hjerteskærende serie, hvor Khodor på bekostning af sin grund holder døren og derved giver venner mulighed for at flygte fra de hvide vandrere. Kort efter det blev offentliggjort på internettet, begyndte billeder af hjemmelavede og derefter professionelt udførte låse til dørene til den selvopofrede Hodor at blive vist.

I 2013 udgav og solgte HBO og Firebox i fuld størrelse kopi af jerntronen

Reproduktionen af ​​glasfiber og polymer vejer 159 kilo og var mere end 2 meter høj, 1,8 meter dybde og 1,65 meter bred. Køb din egen Iron trone kunne være for 20 000 pounds sterling. Desværre er thronerne ikke længere produceret.

Jerntronen skulle være meget større

I sin blog beskriver Martin det på denne måde: “Ugly. Asymmetrisk. Lavet af tusind sværd, ikke fra et par stykker. ” I serien er denne uoverensstemmelse godt slået: i en af ​​episoderne siger Mizinets at tusind sværd er en myte. Han siger: “Der er ikke mere end to hundrede af dem, jeg tællede dem.”

Valir stål har en rigtig prototype

Det lader til, at George Martin blev inspireret af Damaskus stål ved beskrivelsen af ​​hans heltes legendariske våben. Dette berømte stål fra Indien og Mellemøsten var berømt for dets holdbarhed, såvel som de karakteristiske mønstre på bladet. Som i tilfældet med Valerian stål blev hemmeligheden bag Damaskus stålproduktion tabt flere århundreder siden.

Alle sværd i serien har blodplaceringer

Hvert sværd i serien har størrelsen på et ægte våben, og er også udstyret med riller til bloddræning. Det antages, at på grund af disse fordybninger på bladet blødede blodet ud af såret, og sværdet kunne let trækkes ud af modstanderens krop. Nogle historikere giver en mere plausibel forklaring: takket være disse riller er våben mindre vejet uden at gå på kompromis med styrke.

Madonna lånte kostprisen Khalisi

I marts 2014 besluttede Madonna at komme til maskeraden til ære for Purim i Deyeneris kostume. Men da Madonna er Madonna, og hun ikke skulle klare sig i en falsk, kontaktede hun producenterne af serien og bad om at låne hende til en ægte Khalisi-dragt. De, selvfølgelig, gladede sig enig.

Fakta om skæbnen i serien

Fakta om
hollywoodreporter.com

Serien er forbudt til visning i den tyrkiske hær

I november 2014 blev flere tv-programmer og serier, herunder “Game of Thrones”, forbudt til visning i militærskoler i Tyrkiet. Årsagen til dette var myndighedernes ønske om at beskytte unge mod demonstrationen af ​​seksuel udnyttelse, pornografi, exhibitionisme, vold, chikane og andre manifestationer af uacceptabel adfærd. I 2012 blev flere embedsmænd fra Istanbul-militærakademiet fyret for at lade kadetterne se på showet.

Dette er den mest stjålne serie i verden

Ifølge webstedet TorrentFreak downloadede “Thrones Game” ulovligt mere end nogen anden serie. I 2012 indspillede BitTorrent-tæller 4.280.000 downloads af en af ​​serierne. Ifølge data fra 2015 voksede omfanget af verdenspiracy mod serierne med 45% i forhold til 2014.

I øjeblikket i serien 150 966 dødscener

En af YouTubes brugere gjorde en 21-minutters samling af alle mordene. Sandt nok inkluderede det også scener om dødsløbet af navnløse helte i den tredje plan (for eksempel soldater fra Lannister-hæren) og dyr, herunder tusindvis af heste, hunde og endda duer.

  A 25 legjobb sci-fi film a 21. században, amelyet meg kell figyelni

Fakta om hvordan serien blev til virkelighed

Fakta om
gameofthrones8bit.blogspot.ru

Der er et gratis 8-bit spil baseret på serien

Ingeniør og forfatter af tegneserier Abel Alves udviklede og lagde et 8-bit multi-level spil på rækken af ​​serien. Dette er Alves første erfaring med at udvikle spil, men han har til hensigt at lave nogle få retro spil.

Serien hjalp bonden med at redde en sjælden race grise

På grund af den serie, som for de middelalderlige omgivelser brug traditionelle husdyrracer, ejer af gården i Nordirland Kenny Gracie var i stand til at holde sig oven vande i vanskelige tider for husmænd.

Du kan nu købe Lutewalk

Den amerikanske sammenslutning af Shepherd Dog Breeders lykkedes at opdrætte en stor race, der ligner en ulv. Denne amerikanske hyrde når 60 kilo og kaldes uofficielt et foxhul. Bare for 3 000 dollars kan du blive en glad ejer af en hvalp af denne søde hund. På samme tid brugt de nordlige Inuit hunde til at skyde i serien.

Domstolen duel, måske er lovlig selv i dag

Takket være et smuthul i amerikansk lov, en domstol duel – det er ikke sådan en fantasi. Den sidste retsstrid i Storbritannien fandt sted i 1818, og et år senere var denne praksis forbudt. I 2002 krævede 60-årige Leon Humphreys dog en domstol med agenturet for licensgivere og -køretøjer, efter at han blev idømt bøder for at overtræde parkeringsregler. Desværre blev han nægtet.

Der er et kort over verden “Thrones Spil”

Designer Michael Tayznik udarbejdede sit eget kørekort (mere præcist, en jernbanekort), der skildrer geografi i verden skabt af George Martin. På den kan du finde lige henvisninger til begivenhederne i bogen og serien. For eksempel, i nærheden af ​​stationen Harrentaun der er en advarsel om store indsamling støv “i forbindelse med restaureringen af ​​slottet Harrenhol” ødelagt drager 300 år før begivenhederne beskrevet i bogen.

I Harvard kan du tage et kursus på “The Thrones Game”

Et indledende kursus kaldet “Real” Game of Thrones “: fra moderne til de middelalderlige myte modeller” giver ikke kun praktisk overlevelse færdigheder i Västerås, som handler om opfattelsen af ​​historien om middelalderen gennem prisme af “Game of Thrones”.

Vesteras kender god vin

Der er to blogs, der afslører hemmelighederne i det vesttyskske køkken og giver anbefalinger om de syv kongeriges vine. På den første side kan du finde en opskrift på honninggeat på Dutrakisk måde, og på den anden kan du få fuld information om de Westerosian-vine, der er hentet fra bøger og serier.

Berømte huse er blevet mærker

Ressourcefulde fyre fra selskabet Shutterstock kom op med “Game brands” og forvandlet adelige huse til varemærker. For eksempel Targaryen drager elskere stål luftfartsselskab, de Lannisters, der altid betale deres gæld, forvandlet til et investeringsselskab, og behersket Starkey repræsenterer en linje af overtøj. Men ingen kan selvfølgelig sammenligne med feriekomplekset Frei.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top