12 най-добри безплатни игри за Android

1. Сянка Борба 2

Класическа бойна игра “едно на едно”, което ще привлече любителите на Mortal Kombat и Street Fighter. В допълнение към борбата, играта включва RPG елементи. Играчът трябва да помпа неговия характер, отваряйки за него нови удари, оръжия и дрехи. Като цяло, няма да се отегчите, особено след като разработчиците са работили добре на управлението и са го направили колкото е възможно по-удобно.

Сянка Борба 2

2. GT Racing 2

70 лицензирани автомобили от водещите световни производители на автомобили, например Mercedes-Benz и Ferrari. Разбира се, състезанията ще трябва да започнат с леки автомобили, но дори и при скромния Dodge има дух на съперничество. Вярно е, че не всички раси са достъпни без интернет.

GT състезания 2

3. Robot Unicorn Attack 2

Колоритна блестяща игра, която ще отведе не само децата, но и техните родители. Няма нищо трудно за това: помогнете на еднорога да премине през непрекъснати препятствия и да събере колкото се може повече бонуси. Ако не се конкурирате с други играчи, получавате ненатрапчиво забавление.

Робот еднорог атака 2

4. Ядосани птици 2

Основната свинеферма отново предизвиква смелите птици и те са само щастливи. На екрана ще има много хаос и недоволни кряскане на същите. За разлика от първата част, има още повече унищожение и удоволствие. Най-известната мобилна игра няма право да разочарова.

Ядосани птици 2

5. Пасианс: издълбан

Обичайна игра на пасианс без оръжия и реклама. Играта няма нищо разсейващо, акцентът е върху класическия геймплей. В този случай можете да завъртите екрана в хоризонтално положение, така че усещанията да са почти същите като за работния компютър. ????

  Just Dance Now – популярен симулатор на танци

Пасианс: издълбан

6. Пъзели на Саймън Татъм

Колекция от 39 пъзела с конфигурируема сложност. Тук можете да намерите както познатата “Sapper”, така и по-рядко срещаните пъзелни игри. Ако нещо не е ясно, обърнете се към помощта, но тя е на английски. В трудна ситуация можете да отмените действието или да използвате намек.

Саймън Татъм's Puzzles

7. Деблокирайте ме БЕЗПЛАТНО

Пъзелът е чудесен за мозъка, въпреки че не го очаквате на пръв поглед. Играчът просто трябва да премахне червената лента от екрана, като премахне жълтите блокове от пътя. Оказва се, че задачата не е лесна, особено ако тя трябва да бъде изпълнена за даден брой движения. Преминаването на 14 500 дъски може да отнеме цяла вечност.

8. SimCity BuildIt

Да бъдеш градски управител означава ден и нощ да се грижи за нуждите на жителите на града, тяхната безопасност, комфорт и благополучие. По този начин е необходимо да се примирим с това, колкото и трудно да работите, все пак ще има недоволство.

SimCity BuildIt

9. Разбитото пингелово тъмница

Типичен представител на жанра “bagel”, където нивата са създадени случайно и играчът няма право да направи грешка. Трябва да се скитате през тъмни тъмници, пълни с чудовищни ​​същества и страхотно богатство. Имайте предвид, че ралито е напълно русифицирано, което го прави още по-интересно.

Разбитото пингелово тъмница Разбитото пингелово тъмница

10. Кралство Ръш

Зловещите чудовища не дават почивка на безобидни селяни, чийто живот трябва да спаси смелият командир, това си ти. Играта в жанровата кула защитава да подреди военните укрепления по такъв начин, че дяволството да не достига до мирните овце и пастирите им. Действието се затяга силно.

  50 najboljih NES igara svih vremena

Царството Ръш

11. Оцеляване: Оцеляване на дивата природа

Симулаторът за оцеляване моделира екстремните условия, при които трябва да оцелеете с ограничени ресурси. Всяко от вашите действия ще се отрази на характера, всяка минута, в която трябва да помислите кое е по-важно сега: топлина, храна, подслон или движение към спасение.

Оцелее: Оцеляване на дивата природа

12. Тихата епоха

Добро приключение със завладяваща атмосфера и качествена музика. Играта продължава в напрежение от първите минути и не се отказва, докато се развива парцелът. Трябва да се отбележи, че всички намеци, обкръжения и диалози с други герои са локализирани.

В тишината

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top