Jabra Sport Coach – urheilulliset langattomat kuulokkeet henkilökohtaisella kouluttajalla

Useimmat urheilukoulutukset rakentuvat joko määrällisesti tai tilapäisesti. Joko toistetusti määritelty määrä toistoja tai maksimaalisesti ulos tietyn ajan. Molemmissa tapauksissa tarkoitetaan sarjojen lepoaikoja sekä selkeästi määriteltyä harjoitusohjelmaa. Kaikki tämä on pidettävä mielessä ja harkitse itseäsi tai ostaa henkilökohtaisen ohjaajan palveluita, jotka valvoa harjoittelua. Valmentaja on kallista ja on epätodennäköistä sopia laulaa lempikappaleesi, joten kyky korvata kuulokkeet, jolle joudut maksamaan vain kerran, näyttää olevan enemmän kuin houkutteleva.

Suunnittelu, mukavuus ja ääni

Jabra Sport Coach -tuki – kanavakohtaiset kuulokkeet, joissa on kaksi lukitusjärjestelmää.

IMG_4404

IMG_4406

Neljä erikokoista vaihdettavia pistokkeita sekä kolme erilaista korvaavaa kuorta, joista kaksi on varustettu joustavilla pidikkeillä.

IMG_4444

Pidike kiinnittyy varovasti koteloon ja sulkee kokonaan pois mahdollisuuden, että kuuloke pudotetaan.

IMG_4368

Itse asiassa tämä on ensimmäinen malli gags, joskin yhdistettynä, jossa olen löytänyt mukava ja mukava. He toivat minut takaisin intrapersonalsin maailmaan ja toivat minut uskomaan tähän muotoon.

IMG_4365

Pehmeä liitoskaapeli sijaitsee takana, löyhästi kiertyy kaulan ympärille ja tarvittaessa yhdistää erityinen “temppu” (kaksi niistä on). Langan oikealla puolella on ohjauspaneeli, jossa myös mikrofoni sijaitsee.

IMG_4377

Jabra Sport Coach -suunnittelun haitta on yksi – se on tyhjiöeristysvaikutus, joka on tyypillistä kaikille kanavien sisäisille kuulokkeille. Hieman menettänyt yhteyden ulkomaailmaan, lopetat kuulet, mitä tapahtuu. Toisaalta se auttaa keskittymään koulutukseen ja toisaalta – ajattelee ajattelutavoitteita urheilusta, jossa on autoja.

Korvauksena korvat saavat upeimman äänen, joka tarkasti ja laadullisesti lähettää koko äänimerkin. Bassot ovat tyylikkäitä. Sisällytä joitain dynaamisia raskaansarjoja, ja vain räjähtää taajuusmuuttajasta. Tätä ei voida poistaa kanavien sisäpuolella, mutta Jabran ominaisuus vahvistaa vain tämän muodon tekijän etua.

Minun pikku kouluttajani

Opettajan tehtävä Jabra Sport Coachilla ei tietenkään ole täydellinen toiminnallinen korvaaminen eläväksi henkilölle. Tämä ei ole ankara armeija-style-työnjohtaja, joka huutaa sinulle ja soittaa tahtoinen, laiska paska, ja ei ole hyvä valmentaja trendikkäässä kuntosalilla, läpsiminen sinut selässä pelkkä ulkonäkö työssä. Tällöin ohjaaja – yhdistelmä sovelluksen Jabra Sport Life valmiiksi ja käyttäjä koulutusohjelmia merkitsee + kuulokkeet, joiden kautta saat toimintaohjeet ja lopputuloksesta. Toiminnan periaate selostetaan videossa.

Kun harjoitukset ovat jonkin aikaa, kaikki on melko ilmeistä. Kysymys on, miten kuulokkeet ja sovellus seuraavat toistoja, jos teen sen kvantitatiivisilla indikaattoreilla.

Itse asiassa he eivät seuraa toistoa. Vasemmassa kuulokkeessa on painike.

IMG_4370

Sen jälkeen, kun signaali on alkanut, suoritan lähestymistavan, teen tarvittavat toistot ja ilmoitan sovelluksesta loppuun painamalla painiketta. Lisäksi korvalle tulee tietoa siitä, kuinka paljon voin levätä ja ilmoitin seuraavasta koulutustasosta ja signaalista alkuun.

Sovellus sisältää kymmeniä esiasennettuja harjoituksia ja harjoitteluohjelmia, mutta sen avulla voit luoda oman ohjelman itsestään. Yhdistä aikaa ja määrällisiä harjoitustyyppejä, voit myös. Muuten kouluttaja toimii Jabra Sport Pulsella, joka epäilemättä kieltää nykyisten ja tulevien kuulokkeiden mallin omistajat pulssimittarilla.

Tällaisella yksinkertaisella tehokkaalla järjestelmällä osoittautuu yleisesti ottaen häiriintymättä älypuhelimeen tai älykkyihin tunteihin, joihin olemme tottuneet nauhoittamaan ja tekemään jotain. Yksi nappi kuulokkeilla tekee kaiken. Tämä tarina sisäänrakennetusta kouluttajasta voidaan valmistaa ja lähteä testeihin.

Testaus vedellä

Luokittelujärjestelmä laitteen kotelo suojaus- sisäänpääsyä vastaan ​​vierailta esineiltä ja veden (Kotelointiluokitus kokonaisarvio, tai yksinkertaisesti IP) kuulokkeita IP55, eli:

  1. Jotkut pölyt voivat tunkeutua sisään, mutta tämä ei vaikuta laitteen toimintaan. Täysi suoja kosketuksesta.
  2. Suojaa vesisuihkusta mistä tahansa suunnasta.

Teoriassa tämä suojaustaso riittää käyttämään laitetta Yhdysvaltain armeijassa. Siistiä? Kyllä, ehdottomasti välitä, se on markkinointi! Vielä tärkeämpää on, että Jabra Sport Coach käytännössä menestyi menestyksekkäästi herrasväen testaussarjalle. Aluksi, kuten odotettiin, kuulokkeet kastettiin runsaasti.

IMG_4429

IMG_4441

Viides taso suojan kosteutta ja vettä keinot ja vastustus suihkukoneita, eli vesi pääsee paineen laitteeseen, mutta mene kuulokkeet suihkussa, sekä tarkoituksella odottaa rankkasade, kuin jotain naurettavaa. Yleensä vedessä testattaessa ei pelkää, ja tulos on melko odotettavissa – kuulokkeet ovat elossa ja hyvin.

Juoksu ja kuntosali

Jabran Sport-valmentaja jatkoi veden käsittelyn jälkeen Nastya Pivovarovan kanssa.

IMG_4387

Näyttelyt koulutuksen jälkeen osoittautuivat sekaisin, mutta yleensä positiivisina:

Kuulokkeet, kuten aiot, ovat erittäin tiukkoja korvaa vasten. Tulos on ristiriitainen. Toisaalta kuulokkeet pitävät hyvin. Toisaalta – täydellinen alipaine päähän. Tällaisella tunteella “sukellat” itseesi ja juoksuun, täysin eristämällä itsesi ulkomaailmasta. Voit hallita kuulokemikrofoni ja sovellus kahdesta laskusta. Erittäin selkeä käyttöliittymä, jossa on mahdotonta saada sekaisin. Tällaisessa koulutuksessa on paljon. Voit myös asettaa tavoitteita: kuinka monta kilometriä, kuinka monta kaloria, kuinka kauan voit ajaa ja niin edelleen. Tämä ominaisuus on erityisen tyytyväinen, koska esimerkiksi lisäämän kuormaa vähitellen ja en halua harkita kuinka paljon juoksin siellä. Haluan ajaa, mutta en ajattele. Erillinen sovellus voi yhdistää musiikin. HF-laite viestii hyvin, äänitetyt äänet ovat miellyttäviä ja puhuvat selkeästi.

Sitten otin kuulokkeet kuntosalilla, ja sitten koko komeudessaan itse osoitti pehmeä lanka – ei häiriöitä harjoiteltaessa makaa penkillä. Oma ohjelma perustuu progressiivisen koulutuksen periaatteisiin, joissa painotetaan voimakkuutta. Ei liikaa lähestymistapoja ja toistoja, tiukasti suunniteltuja painoja, melko pitkiä taukoja. Aikaisemmin kaikki tämä tallennettiin kannettavalle tietokoneelle, mutta Jabra Sport Life -koulutuksen kiirehtiminen oli ensimmäistä kertaa onnistunut.

Joskus konservatiivinen herättää sinut, ja on erittäin vaikeaa luopua kehittyneistä menetelmistä, mutta tässä tapauksessa ei yksinkertaisesti ole valinnanvaraa. Miksi katson kellon? Miksi ottaa kynä kädessä? Painat yhtä painiketta, etkä häiritse mitään. Katoamisten on pudonnut älypuhelimeen. Voit jättää sen turvallisessa paikassa, kaukana armottomasta herkälle käsipainotekniikalle.

Henkilökohtainen digitaalinen ohjaaja johtaa minut harjoitteluni läpi. Tämä on hieno, erittäin epätavallinen kokemus. Jos aiemmin ei tarvinnut käsitellä keinotekoista avustajaa, kokeile varmasti. Palaa vähemmän tehokkaisiin klassikoihin, joita et halua.

Tietoja akun käyttöiästä

Viisi tuntia aktiivisessa tilassa: jatkuva musiikin kuuntelu valmentajan rinnakkaisen työn kanssa. Näyttää siltä, ​​että hieman, mutta tässä kaikki selittyy kuulokkeiden massalla ja kompaktilla. Jabra Sport Coach painaa vain 16 grammaa. Kuusitoista! Ilmeisesti tämä malli ei sovi suurta kapasitiivista akkua, mutta kuka harjoittaa viisi tuntia peräkkäin? Et kuunnele niin paljon musiikkia, vai mitä? Akku riittää koulutukseen ja yksinkertaiseen musiikin kuunteluun päivällä.

TTH

Pyyhintä markkinoijille

En ole ensimmäinen kerta, kun olen törmännyt ymmärrettävään strategiaan, jossa olen asettanut tuotteen liian suppeasti. Viime kerralla testasin Plantronics BackBeat FIT: n, ja valmistaja kutsui niitä “urheilulliseksi”. Ei mitään sellaista! Se oli universaali kuuloke joka päivä, ei ole tarpeen käyttää sitä vain urheilun aikana. Jabra Sport Coachin tapauksessa se on pahempi, koska valmistajan mukaan se ei ole pelkästään urheilua vaan kuulokeliitäntöisiä kuulokkeita. Oi todella? En tee crossfit ja muita muodikkaita asioita, mutta ne sopivat minulle täydellisesti! Käytin muutamia päiviä simulaattorissa, kuljetuksissa, kävelee, joskus jopa kotona ja oli erittäin tyytyväinen. 149 dollarin hinta sinänsä voi olla pysäytyskerroin, joten miksi tarkoituksella rajoittaa yleisöä? Nämä eivät ole ristikkäisiä, mutta yleisluontoisia urheilu-kuulokkeita avustavan opettajan kanssa kaikissa koulutusmuodoissa. Täällä niin.

Lifehaker ilmaisee kiitollisuutensa testaukseen toimitetun laitteen iCover-tallennustilaan.

Jabra Sport -valmentaja

Loading...