Hvad siger positionen til dit parters søvn?

Stillingen af ​​en person i en drøm kan fortælle om mange funktioner i hans karakter. For eksempel, hvis du sover på ryggen, betyder det ofte tillid og styrke, og hvis du hviler på din mave – en åben, sosial og sjov personlig identitet.

Det er endnu mere interessant at observere, hvordan to personer mødes på sengen. I en drøm styres din adfærd af det underbevidste, så kroppssproget bliver en overraskende nøjagtig indikator for, hvad der sker inden for det fredeligt snusende par. Derfor er den videnskabelige verdens ægte interesse hen imod folkets stilling under den fælles søvn. Mange psykologer studerede problemerne, hvoraf forskere identificerede de 10 mest almindelige holdninger.

Luk domstol

Soveposition: Luk domstol
littlethings.com

Ifølge en undersøgelse foretaget af psykologen Corrine Sweet (Corrine Sweet), forekommer denne stilling i omkring 18% af par. Hun taler om den dynamiske udvikling af relationer, hvor en af ​​partnerne beskytter den anden. På trods af at det virker ret sødt, kan situationen skjule lidt uhøflighed.

Patti Wood, en ekspert i kropssprog med tredive års erfaring, tilføjer: “Dette er en meget sårbar stilling med seksuelle overtoner. Hun erklærer åbenlyst, at din halv stoler fuldt ud på dig. “

Gratis frieri

Sovepositioner: gratis frieri
littlethings.com

Som regel glæder unge par til at presse hinanden i sengen, men så snart forholdet modner, svækker styrkeens styrke. Patty Wood bemærker, at disse er de samme, dækker et højt konfidensniveau, men med et mindre seksualitet.

Til sidst kommer alle mennesker til fri omtanke, hvis relationer kan kaldes etableret. Partnere vender simpelthen tilbage til de stillinger, der giver dem den bedste søvnkvalitet.

Obsessiv wooing

Soveposer: Obsessiv Wooing
littlethings.com

Situationen, hvor en af ​​partnerne bevæger sig til kanten af ​​sengen, og den anden følger den, er lidt som en jagt. Sådanne bevægelser kan behandles på forskellige måder. For det første ønsker en person, der “forfølges”, netop dette på grund af manglende opmærksomhed eller som et element i et kærlighedsspil. En anden fornemmelse i “flygtig” adfærd ses af Samuel Dunkell (Samuel Dunkell). Ifølge forfatteren er der i dette tilfælde “uautoriseret frieri” – partneren bevæger sig på jagt efter ledig plads.

  Livet er et spil. Vejledning til passage

Forvirret tangle

Søvn udgør: fladt flæse
littlethings.com

En ekstremt stærk og ret sjælden plexus forekommer hos par, hvor stærke følelser er voldsomt, for eksempel efter kærlighed eller i begyndelsen af ​​et romantisk forhold. Selv om nogen kan holde det i lang tid, hvilket ikke nødvendigvis er godt. Ifølge den amerikanske psykoterapeut Elizabeth Flynn Campbell kan partnere være afhængige af hinanden for at sove separat.

Løs knude

Sovepositioner: svækket knudepunkt
littlethings.com

Halvdelen af ​​dem falder i søvn og presser deres ansigt tæt på deres ansigter, og efter 10 minutter spredes de i en kort afstand. Denne position er et tegn på endnu tættere forbindelser end en fuldstændig fusion. Sandsynligvis, derfor hviler kun 8% af par i denne stilling. Dette er et glimrende kompromis mellem nærhed og uafhængighed for begge parter.

Beundrerne af frihed

Sovepositioner: Beundrere af frihed
littlethings.com

Du skal ikke bekymre dig, hvis du sover på et stykke afstand og vende ryggen mod hinanden. Forlad frygt, der er intet galt med det. Ifølge psykologen Corrin Sweet (Corrine Sweet) viser parret sit tætte forhold og uafhængighed. Og situationen er meget almindelig – i 27% af tilfældene.

Kys ryggen

Sovepositioner: A Kiss Back
littlethings.com

At røre ryggen eller skinkerne under søvn er et godt tegn på et sundt forhold. Partnere er afslappet, de er komfortable i deres fagforening. Stillingen er oftest observeret blandt dem, der kun har mødt hinanden eller har været i et forhold i mindre end et år.

Hyggelig skulder

Soveposition: behagelig skulder
littlethings.com

Den position, hvor parret krydser benene, og hovedet på en partner ligger på brystet på den anden, kan ses i tidlige relationer eller deres genfødsel. Denne plejeposition skaber en følelse af sikkerhed. Psykolog Shirley Glass (Shirley Glass) noterer sig også et højt tillid, følelser af albue og protektion.

  Fakta vi ikke ved om sushi

Vævede ben

Stå i søvn: vævede ben
littlethings.com

Ifølge forskere, flirt og flirter i seng, ledsaget af en væv af ben, taler om en tørst efter følelsesmæssig eller seksuel forbindelse. Føders berøring er også et tegn på, at partnerne stadig ikke kan fyldes med følelser selv i en drøm. Folks skæbne er så forbundne, at de lever som en organisme, supplerer og plejer hinanden.

En fejende “påfugl”

Stille i søvn: en fejende
littlethings.com

Nogle gange tager en af ​​partnerne sig af en søstjerner, og hvis du snakker godt, falder du fra hinanden på sengen som en brazen gris. Det er indlysende, at en person dominerer, og den anden indtager en sekundær position. Men de fleste vil ikke være den anden violin! Graden af ​​egoisme går ud af skalaen, på grund af hvilken halvdelen skal bogstaveligt talt hænge over kanten af ​​sengen. Hvis der opstår sådanne ulemper i dit liv – er tiden til en samtale hjerte til hjerte!

Du kan skelne “soldaten” fra den “generelle” i sengen ved hovedets position. Den person, som ligger tættere på sengens hovedgavl, er tilbøjelig til at føle sig selvsikker og dominere. Og dem, der lægger hovedet væk fra ryggen, er generelt mere underdanige og har et lavere selvværd. Hvis hovedet er i nærheden, betyder det ligestilling mellem mennesker. Endnu bedre, hvis hovedet er i kontakt – betyder det, at partnernes sind er indstillet til den samme bølge.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top