Hvorfor vil nogle mennesker ikke have børn

Så det er accepteret, at der i en lykkelig familie må være børn. Det menes at enhver normal og sund person vil have børn. Men er det virkelig så? Hvem sætter standarderne? Disse spørgsmål blev stillet af brugere af Quora, de arrangerede en livlig diskussion, de vigtigste synspunkter, som vi vil dele med dig i dag.

Nogle mennesker ved simpelthen ikke, hvilken slags lykke det er at være forælder.

Jeg tror først, vi skal svare på et andet spørgsmål: Hvorfor vil folk have børn?

 1. Faders tradition – en mand skal nødvendigvis have en søn til at fortsætte sin familie.
 2. Du vil forlade en person bag dig, så alle vil huske dig, når du dør.
 3. En følelse af ejerskab. Det er så vigtigt, at der er nogen i nærheden, der kan kaldes dit eget.
 4. Fortidens rester: Tidligere blev det antaget, at jo flere børn du har, jo mere arbejde kan de gøre på au pairen, hvilket betyder, at jo rigere din familie vil være.
 5. Du skal have nogen, der vil tage sig af dig i alderdommen.
 6. Folk ser bare efter mening i deres liv. Og familien er en af ​​disse betydninger.

Hvorfor folk ikke vil have børn

 1. Overbefolkning. Mange tror, ​​at Jorden allerede er for stram.
 2. Det er en skør verden. Hvordan kan jeg opdrage mit barn i en verden, der for længst er faldet fra skinnerne?
 3. Børn er en dyr fornøjelse. Hver forælder ved, hvor mange penge han skal bruge for at rejse et barn. Og nogle individer går ikke ud af deres forældres hals på 30 og 40 år.
 4. De har allerede fundet mening i noget andet. De er glade og nyder livet, og fødslen og opvæksten af ​​børn er ikke en del af deres planer.
 5. Bange for at blive elendige forældre.
 6. Er bange for ansvar.

Jeg ville ikke have børn. Men jeg giftede mig med en kvinde, der allerede havde et barn. Jeg elskede dette barn som min egen. Senere havde vi et fælles barn. Jeg elsker begge børn, jeg er klar til at dø for dem. Så, måske, folk, der ikke ønsker at have børn, ved simpelthen ikke, hvilken slags lykke det er at være forælder.

Jeg har ingen børn, og jeg kommer ikke til at føde. Og nej, det er ikke fordi jeg har økonomiske eller personlige problemer. Jeg ville bare aldrig have børn. Jeg troede, at jeg ville ændre mig, da jeg blev 30, men det skete ikke.

Nogle mennesker har kun børn, fordi alle gør det, hvilket betyder, at det er nødvendigt. Jeg er ikke en af ​​dem.

4 hovedårsager

 1. De var ældre børn i familien, plejede med deres yngre brødre og søstre, mens deres forældre byggede en karriere. De var, figurativt set, allerede lei af at lege i deres mors døtre.
 2. De har en sygdom, der er arvet. De ønsker ikke at fordømme barnet til et liv, som han vil bruge i smerte.
 3. De ønsker ikke at ændre deres livsstil. Alle familiemedlemmer regulerer som regel alle deres anliggender til barnets behov. Ikke alle er klar til sådanne ofre.
 4. De har andre prioriteter. For eksempel har de for nylig fået et godt stykke arbejde, de vil bygge en karriere. Et barn, efter deres mening, vil bremse dem ned i dette forsøg.

  Sådan flirter du med en pige pr. SMS

Jeg ønsker ikke at spilde min tid på børn

Jeg vil ikke have børn, fordi de vil tage væk løveparten af ​​min tid. Jeg må enten stjæle tid for dem fra arbejde og en favorit hobby, eller ansætte en barnepige for dem.

For sidstnævnte har jeg endnu ikke den økonomiske mulighed. Derudover vil jeg ikke have børn, hvis jeg ikke kan bruge nok tid med dem.

Måske, hvis jeg havde mulighed for at opgive arbejde, ville jeg have tænkt på at føde et barn. Men jeg har ikke en sådan mulighed, og det er ikke forudset.

Børn er et ansvar, som ikke alle kan skuldre

Dette er et stort ansvar, som ikke alle kan skuldre. Du bliver nødt til konstant at sikre, at dit barn er fyldt, klædt og skuret, sundt. Derudover vil du konstant blive plaget af tanker om, hvordan du gør ham glad.

Jeg føler ikke styrken til at være en god forælder

Og hvorfor nogle mennesker ikke kan lide chokolade, og andre – fiskeri? Hvorfor elsker nogen bare at læse, og andre anser denne besættelse træt? Hvem sætter standarderne?

Måske for nogle vil denne sammenligning virke vild, men jeg anser det for hensigtsmæssigt. Hver person kan lide noget, men noget gør det ikke. Nogen føler styrken til at være en god forælder, og nogle gør det ikke.

Sød frihed

Jeg er 36 år gammel, jeg har ingen børn. For nylig gik vi sammen med venner, alle venner har familier, næsten alle har børn.

Når jeg så mine venner, så jeg, at de er meget glad for deres børn, selvom de fjerner løveparten af ​​deres tid.

  10 grunde til ikke at flytte til USA

Jeg har intet imod børn, men jeg vil ikke have mine egne. Måske er jeg bange for ansvar, hvilket uundgåeligt medfører et barns fødsel.

Verden skal til helvede

Jeg har et barn, jeg elsker umådeligt. Men jeg forstår helt folk, der ikke vil have børn, på ingen måde fordømmer jeg dem. Det er bedre at ærligt indrømme, at du ikke vil have børn, end at føde et barn og er ligeglad med det.

Kig rundt omkring dig. Mange mennesker føder børn simpelthen fordi det er så accepteret. Andre ønsker derfor at redde ægteskabet, hvilket gav en pause. I andre mennesker er et barn kun resultatet af et ubeskyttet samleje. Verden skal til helvede.

Jeg ønsker ikke at rejse børn i fattigdom

Jeg voksede op i fattigdom og manglede alting. Og så lovede jeg mig selv, at hvis jeg ikke kom ud af dette hul, ville jeg aldrig begynde at have børn. Jeg kunne stadig ikke komme ud af hullet.

Lad mig ikke have børn, men jeg er glad (-a)

Min mor havde to miskarrierer, efter at have set nok af hendes angst, havde jeg aldrig lyst til at opleve noget sådan. Jeg har dårligt helbred, så da jeg var 14 år og fandt ud af, at jeg også har risiko for abort, gav jeg for altid ideen om at være mor.

Nu er jeg 30 år gammel, jeg har nevøer og niecer, som jeg bare elsker. Jeg har ikke mine egne børn, men jeg kan kalde mig en glad person.

 Tror du ikke alt dette er trist? Hvad synes du om dette?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤