Sådan får du rig: 10 regler fra en succesfuld forretningsmand

En dag blev en italiensk milliardær blevet spurgt, hvad han ville gøre, hvis han skulle starte igen fra bunden igen. Han svarede, at han ville gøre absolut noget arbejde, bare for at spare 500 dollars for en god kulør, hvor man kunne komme ud i lyset.

Beregningen er at møde nogen, der vil tilbyde et godt job eller hjælpe med noget andet.

Jeg er næsten fyrre år gammel. Før jeg startede min egen virksomhed, har jeg bygget en karriere til leje fem gange. Og først en gang fik jeg et job, kigger gennem banken af ​​ledige stillinger.

Men forbindelserne vises ikke ud af ingenting. Uden simple kommunikationsevner er uundværlig. Og når jeg taler om at erhverve enkle færdigheder, mener jeg et par timer at læse Dale Carnegie “Sådan vinder venner og påvirker mennesker.” Læs og prøv tipsene i sagen. Du vil blive overrasket over, hvor effektiv bogen er. Du har bare en samtale med flere mennesker, og de vil gerne hjælpe dig, selvom du ikke beder om noget.

Når jeg spurgte min gamle chef, mødte jeg den sejeste salgschef, hvad han gjorde for at vokse professionelt. Han svarede, at han forlod college, havde ingen erfaring, intet diplom, og fik et job som en limousinchauffør.

Etablering af kontakt med kunderne stillede han spørgsmålet: “Hvad laver du?”. Bemærk, han spurgte ikke: “Hvor arbejder du?”. Der er en subtil forskel i dette. Hvis du spørger om virksomheden, vil mange mennesker bare beskrive det for dig med få ord. Hvis du interesserer dig i klassen, så får du sandsynligvis en lang historie.

I begyndelsen af ​​min karriere var jeg engageret i forskning inden for medicin og forstod, at jeg ikke har en fremtid i dette erhverv. Jeg ønskede at tjene gode penge i denne forretning.

Derfor skrev jeg i næsten ni måneder utrætteligt brevebreve, søgte efter egnede virksomheder og forsøgte at slå sig ind i dem. Jeg gjorde alt forkert.

En nat min værelseskammerat foreslog vi går på en fest. Jeg indvilligede straks, selv om jeg ikke kendte en enkelt person der.

Alle drømte lidt, og jeg gik til køkkenet for at få fat i en øl. Der var en anden fyr i værelset. Jeg introducerede mig selv, hvorefter vi talte. Jeg var nysgerrig over, hvad han gjorde, og det viste sig at han arbejdede inden for bioteknologi. Jeg nævnte jobsøgningen, og så hørte jeg, at folk var ansat i hans firma.

  Fakta vi ikke ved om sushi

Efter dette møde sendte jeg et CV til HR-lederen og efter et par uger bestået et interview. Som du gættede er stedet tilbage for mig.

Der er en million måder at rigge på. Endnu flere mennesker, der allerede er rige: boobies, despotter, manipulatorer, snedige og lige fulde af assholes. Når du arbejder i forskellige retninger, vil du opdage, at alle vellykkede mennesker er blandt dem. Faktisk er disse mennesker forenet af en anden: et stærkt indtryk af, at de forlader. Og dette indtryk er på ingen måde forbundet med en persons høje status.

Så tilbage til vores spørgsmål.

Hvor hurtigt bliver rig

1. Studerende løbende

Læs bøger, herunder om succes, sociale færdigheder og alt hvad der har at gøre med velstand og rigdom. Vær opmærksom på de personlige historier om succesfulde mennesker.

Markus Cuban siger i sin selvbiografi at han vil købe og læse hver bog om en virksomhed, der efter hans mening kan bruges. Drew Houston fra Dropbox forklarer, hvordan han tilbringer hver weekend at læse bøger om handel, salg og markedsføring hele dagen lang.

2. Lær at forstå folk

Denne færdighed kan læres. Ingen er født som en stor sælger. Selvfølgelig har nogen naturlige evner, for eksempel som det ofte sker blandt atleter. Men det er bedst at lære, læse, lære og øve igen. Ubønhørligt.

Et utallige antal mennesker med medfødt talent steg ikke op til toppen, for i første omgang var det for nemt for dem. På den anden side vågnede mennesker, der pløjede uden at stoppe, en morgen med kvalificerede marketingfolk eller ledere. Deres drøm blev en realitet.

  10 grunde til ikke at flytte til USA

3. arbejde hårdt

Jeg taler som en arbejdsgiver: medarbejderne skelnes af en god arbejdsmoral. Drop dine ønsker og ego, koncentrere dig om omhyggeligt arbejde. Du vil se, hvordan hyggelige begivenheder straks begynder at ske.

4. Tag risici

Men uden dumheder og eventyr. Ideelle kloge, forsigtige risici, når du har en god chance for succes. Ikke altid held og lykke vil være på din side, men undervejs vil du udføre meget for dig selv og samle mange respektfulde anmeldelser om dig selv fra andre.

5. Få et job i en hurtigt voksende industri

Fokus på hurtige penge og muligheder. Kort sagt, fange en bølge, der tager dig til toppen. En lovende industri eller et blomstrende selskab er selve bølgen.

6. Arbejde i det bedste eller mest anerkendte firma

Dette giver dig øjeblikkelig professionel vægt. At starte en praktikant i den rigtige organisation vil lede dine muligheder i den rigtige retning.

7. Bliv ekspert

Vælg et område inden for dine interesser og lær det i den mindste detalje. Del din viden i bloggen eller på profilsider med andre fagfolk. Du vil hurtigt indse, at dine kvalifikationer åbner mange døre.

8. Opret flere indtægtskilder

Start med at skrive, studere vejledning, reparere ting, det vil sige finde en ekstra strøm af penge. Dette vil vække sulten for fortjeneste, og du vil fordoble din styrke til træning. Du vil se, at arbejde på siden kan starte din egen virksomhed.

9. Vær for travl til at bruge penge

Føler du, at pengene går til vinden? Kan ikke vente? Styr alle dine kræfter til arbejde, træning, kommunikation, ekstra indtjening. Så vil du bruge mindre end før.

  5 Berømte filosofiske paradokser og deres betydning for hver enkelt af os

10. Start din egen virksomhed

Navngive milliardæren, som ikke startede starten. Okay, der er et par af dem, men de førte til sidst de selskaber, de sluttede sig til (Sheryl Sandberg, Steve Ballmer, Eric Schmidt).

At starte et firma kan virke fuldstændig uopnåeligt og utænkeligt, men fremadrettet vil det stadig føre til det eneste logiske resultat – din egen virksomhed.

Succesfulde virksomheder starter ikke deres rejse med 50 ansatte og 10 millioner dollars i omsætning. De starter små, med en smul. De er født i sovesale og garager. Stifterne spørger, låner og stjæler for at få deres egne.

Virksomheden Walmart voksede over hele landet fra en enkelt butik i Newport. Har du nogensinde hørt om denne by? Det gør jeg heller ikke.

Michael Dell begyndte at sælge computere fra sovesalen. Richard Branson distribuerede musik via mail. Se ikke på de mest succesrige mennesker og firmaer i nutiden – du bliver deprimeret. Værdsætter, hvordan de blev født – så bliver det klart, at intet er umuligt.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top