Typer af ansigt til mænd: Vi vælger tilbehør, en frisør og skægets form

De fleste mænd kan ikke lide at shoppe. Og helt sikkert valgte det absolutte mindretal af repræsentanter for det stærkere køn sidste gang at vælge briller ikke i overensstemmelse med princippet “at prisdragt og kvalitet var normal” og forsøge på hvilket par der ville se bedre ud i ansigtet. Men det er fra ordentligt udvalgte tilbehør, et passende hårklipp og velplejede skæg afhænger af det første indtryk, som en ægte gentleman producerer. For at se godt ud, er det vigtigt at kende formen på dit ansigt, før billedet ændres.

Bestem ansigtsformen

I instruktionerne for kvinder skrev Lifehackeren allerede om hvordan man bestemmer ansigtets form ved hjælp af et spejl og en markør. Kort sagt: Du skal foretage flere målinger. Bestem længden fra hårvækstlinjen til hagen og tre bredder: pande, kindben og kæber. Sammenlign nu resultaterne af målingerne.

 • Hvis personen er proportional, er længden lidt større end den bredeste del, med udtalt kindben – dig oval type person.
 • Hvis ansigtets længde er mærkbart større end bredden, er hagen bred og vinkelformet, og panden og kæberne på omtrent samme bredde – dig rektangulær type person.
 • Hvis længden og bredden er omtrent ens, falder kindbenene og panden i bredden med en svagt udtrykt hage – dig rund type person.
 • Hvis ansigtets længde og bredde næsten falder sammen, men panden er vinklet og hagen er udtalt – du firkantetype person.
 • Hvis kæbeknappen er den bredeste, med klare kindben og indsnævret pande – dig trekantet type person.
 • Hvis længden af ​​dit ansigt ikke er meget bredere end bredden, men samtidig er kinderne den bredeste, og hagen har en afrundet kontur – du rhomboid type person.
 • Hvis ansigtets længde ikke er meget bredere end bredden, er panden eller kindbenene den bredeste, og hagen skærpes til bunden – dit ansigtstype “Omvendt trekant”.

  Hvorfor optiske illusioner bedrager vores hjerne

Vælg en passende haircut

Bestem, hvilken form dit ansigt er, og i billedet find en passende frisør. Alle er rettet mod at afbalancere manglerne og understrege fordelene ved hver type person: visuelt indsnævre de for store dele eller forkorte de lange.

squarespace.com
squarespace.com

Vælg brillerne og skægets rette form

Til en oval ansigtsform

Ovalt ansigt som standard er det ideelle, det er den form, vi vil forsøge at give til andre typer ved hjælp af visuelle tweaks. I princippet passer enhver model af briller og vegetation på ansigtet til dig. Men et par anbefalinger, giver vi stadig.

 • Undgå det der brækker balancen i ansigtet: runde store briller, tykke pande, helt dækker panden, smalle sideburns, der strækker ansigtet.
 • Ansigtets symmetri understreges af geometrisk korrekte former. Og den klassiske model af rektangulære briller med afrundede kanter.
Briller til oval ansigtsform
oboi-dlja-stola.ru

Rektangulær form af ansigt

Da dit ansigt er mættet med lige linjer (kindben, haklinie, forlængelse langs længden), er vores opgave at blødgøre det lidt.

 • Ideelt passer brede briller med afrundede linser. For eksempel luftfartøjer.
Punkter til et rektangulært ansigt
alicdn.com
 • Undgå smalle rektangulære modeller: De smaler de ovalere af ansigtet yderligere.
 • Vi anbefaler ikke at eksperimentere med skæg som goatee, og andre, visuelt strækker deres ansigt.
 • Harmoni vil give kort eller mellemlang skæg, der rammer hagen. De vil skjule en lang hage og gøre ansigtsegenskaberne glattere.
Skær til et rektangulært ansigt, skæg som et ansigt
Korrekt valgte skægform ændrer billedet drastisk

Runde ansigtsform

For at afbalancere et rundt ansigt skal du visuelt udvide linjen “pande – næse – hake” og tilføje en smule strukturelitet.

 • Undgå briller rundt eller langstrakt rektangulær form. I stedet for at være opmærksomme på flere firkantede modeller som disse:

  Sådan får du rig: 10 regler fra en succesfuld forretningsmand

Briller til et rundt ansigt
lmcdn.ru
 • Du vil se godt ud på børstene fra templet til templet, det trapeziske skæg eller den allerede nævnte goatee og goatee.
Skær til et rundt ansigt, skæg som et ansigt
fashioningfeathers.com
 • Se ikke værre end et overskæg med sine tip ned.
Skær til et rundt ansigt
kirovnet.ru

Firkantet ansigtsform

Indehavere af den stærke viljeplads skal tilføje blødhed til billedet og tegne ansigtets lodrette udseende.

 • Rektangulære briller med lige vinkler visuelt vægt panden. Foretrække afrundede modeller, indsnævring nedad: Flyvemaskiner vil nærme sig og deres forskellige variationer.
Punkter til et firkantet ansigt
alicdn.com
 • For at strække ansigtet skal du fokusere på hagen. Kombiner kombinationen af ​​overskæg og skæg, og du vil finde dit ideal.
Skær til et firkantet ansigt
fashioningfeathers.com
 • Den stærke hage bliver blødgjort af en smidigt trimmet skipper eller Amish skæg, der løber langs hagen. Vi advarer: med længden af ​​sådan vegetation bør ikke overdrive det.
Skær til et firkantet ansigt
youtube.com

Trekantet form af ansigtet

“Trianglerne” har en klar fordel i kæbens retning, men det kan let neutraliseres med nogle få enkle teknikker.

 • Brug briller med en massiv øvre bue: deres bredde, de vil visuelt øge panden vandret. Vælg afrundede modeller, de blødgør den vilede hage.
Briller til et trekantet ansigt
alicdn.com
 • Slå dit skæg, så det skjuler din hage. For at gøre dette skal vegetationen dække den nederste del af ansigtet som i billedet:
Skær til et trekantet ansigt
fashioningfeathers.com
 • Smoothes kædelængden, selv en kort stub, som Brad Pitt.

Skær til et trekantet ansigt

Rhomboid form af ansigt

Ansigt-rhombus er den bredeste inden for kindbenet. Vi vil visuelt udvide og afbalancere det ved at tilføje mængden af ​​panden og hagen.

 • Vælg briller med store, langstrakte linser. Massive brede buer bør undgås – læg ikke ekstra vægt på kindbenene.
Briller til et diamantformet ansigt
alicdn.com
 • Beard – en stor hjælper til visuelt at forstørre underkæben. Du kan vokse en massiv (fra templet til templet) eller forlade volumenet direkte på hagen.

  5 Berømte filosofiske paradokser og deres betydning for hver enkelt af os

Skær til et diamantformet ansigt
fashioningfeathers.com
 • Korrekt udvalgt skægform vil ikke kun gøre dit ansigt mere symmetrisk, men også give maskulinitet og brutalitet.
Skær til et diamantformet ansigt
Gør det! Bare gør det!

Ansigtsform “omvendt trekant”

Hos mænd med denne type ansigt er en enestående pande, som, selv om den taler om ejerens bemærkelsesværdige sind, forstyrrer fornemmelsens harmoni. For at se perfekt, vil vi aflede opmærksomheden fra det og vi vil udvide den spidse hage.

 • Se nøje på punkterne med tynde buer, især til modeller med afrundede hjørner.
Facial inverteret trekant
lmcdn.ru
 • Vægt kæben med et imponerende skæg: Gå langs linjen i hagen, fra templet til templet, med en ekstra accent under kindbenene.
Inverteret trekant skæg
fashioningfeathers.com
 • Forresten vil du blive serveret af majestætiske sideburns, som i Lincoln. Og for at gøre ansigtet længere, skal du vælge området af hagen.
Inverteret trekant skæg
ehistory.osu.edu

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top