10 produkter, der hjælper med at rense nikotinens krop

Nikotin er et potent neurotoksin, som i små doser udøver en stimulerende virkning på psyken. Det blokerer acetylcholinreceptorer, som følge af, at nerve- og muskelcellerne begynder at virke forkert. Det er nikotin, der danner vores vane med rygning og øger hjertefrekvensen, øger blodtrykket og dermed risikoen for slagtilfælde.

I dag, på trods af alle eksisterende forbud og begrænsninger, samt den seneste forskning, der taler om en usædvanlig skadelighed rygning, folk vælger stadig at bruge tobak. Selvfølgelig kan tobakken tygges eller endog snørre som i gamle dage, men fakta er stadig: nikotin vil stadig falde ind i dit blod, uanset hvordan det bruges.

Men der er fødevarer, der hjælper med hurtigt at rense nikotinens krop. De rekrutteres fra et dusin. Lad os finde ud af, hvilken slags mad der skal serveres på bordet for at blive lidt sundere i den nærmeste fremtid.

1. Broccoli

I broccoli, et stort antal vitaminer B5, C og B, der er ansvarlige for reguleringen af ​​kritiske processer i vores krop. Deres mangel kan føre til ukorrekt funktion af vitale funktioner. Broccoli supplerer tilførslen af ​​C-vitamin og opretholder det nødvendige niveau af metabolisme. Derudover indeholder den genet NRF2, som beskytter lungerne mod de oxidative og inflammatoriske processer fremkaldt af rygning.

2. Orange

Orange er et meget kraftigt våben mod nikotin. Denne frugt fra citrusfamilien opkræver perfekt kroppen med vores foretrukne vitamin C og hjælper med at lindre den stress, vi begynder at opleve ved at opgive nikotinnipplen.

3. Spinat

Spinat er den foretrukne mad fra sømanden Popeya. Og Popeye er kendt for at være den stærkeste mand i verden. Selvom fiktive. Af den måde, tegnet han er meget tankevækkende og spiser spinat er klart ikke tilfældigt planten masser af folinsyre – et vandopløseligt vitamin (B9), der er nødvendige for immunforsvaret og kredsløbssystemet. Spinat salat bidrage til hurtig tilbagetrækning fra nikotin er træt af at kæmpe med ham kroppen og går tilbage til normal søvn og godt humør.

  8 fakta om kalorieindhold, som er værd at vide for alle

4. ingefær

Stak er meget nyttig. Ja, og lækker: Ginger i hele verden har længe været et yndet wieneradditiv. Ud over interessante smagskvaliteter er ingefær berømt for sin evne til at behandle en forkølelse og fjerner betændelse i hals og mund.

Roten af ​​denne plante i folkemedicin bruges næsten universelt, selv for vægttab. For rygere er ingefær godt, fordi stofferne indeholdt i det bidrager til at reducere lipidniveauet i blodet. Dette har en positiv effekt på hele kardiovaskulærsystemet hos en person, som er genoprettet efter år med regelmæssig forgiftning.

5. Tranebær

Som du sikkert allerede har gættet, har vi i dag et ægte vitaminkort. På turen hjælper tranebær: syren indeholdt i det også med at afskaffe nikotin slaveri så hurtigt som muligt. Nikotin hæver niveauet af sukker i blodet på samme måde som disse bær. Derfor anbefaler vi dig at erstatte cigaretterne med tranebær. Dette vil hjælpe dig med at overleve tilbagetrækning syndrom.

6. Citron

Citron er et andet taktisk middel til at bekæmpe stress forbundet med at holde op med at ryge. Hvis du ryger, er nikotin forsinket i kredsløbssystemet i gennemsnit i tre dage, hvilket har en ødelæggende virkning på din hud og immunitet. For at returnere den tidligere livskraft til en organisme vil alt det samme vitamin C og citronsyre hjælpe. Drik te med citron, lav limonade eller tilsæt citron i mad – som du vil.

7. Gulerødder

Det er på tide at nævne et andet vitamin – A-vitamin. En ryger tømmer regelmæssigt sine forsyninger – så mange gange om dagen som han lægger flammen til cigaretens spids. Når niveauet af vitaminerne A og C i kroppen falder, begynder nervecellerne at dø, blodcirkulationen er brudt og som følge heraf normal hjernefunktion. Spis gulerødder oftere: det antages, at beta-caroten, som meget er i det, har en immunstimulerende egenskab.

  Hvordan laver lækker frugt te: opskrifter og finesser

8. Granatæble

Som du ved, forstyrrer rygning hjerterytmen, hvilket fører til arytmi og mange andre ubehagelige konsekvenser. Skibets naturlige patency forværres skarpt, som følge af, at alle celler i vores krop begynder at mangle ilt. Rense kredsløbssystemet og forbedre blodcirkulationen hjælper granat. Den er rig på makro- og mikroelementer: calcium, magnesium, kalium, mangan og natrium. Granatæblejuice er nyttig i anæmi og maveforstyrrelser, hvilke amatører ofte blæser op for at sutte.

9. Sprouted hvede

At komme ind i blodet, nikotin indsnævrer stærkt blodkarrene, trykket stiger. Som følge heraf begynder rygere at føle sig meget værre end raske mennesker. Spiret hvede er rig på vitamin E, som er en stærk antioxidant og naturlig immunmodulator. Nyttige egenskaber ved dette produkt er mere end nok: det fremmer foryngelse og stabil drift af hele organismen.

10. Kål

Der er en opfattelse, at afgrøderne reducerer risikoen for kræft og er en naturlig kilde til isothiocyanater – biologisk aktive forbindelser, som er ansvarlige for en række vitale funktioner: at beskytte kroppen mod bakterier, de skadelige virkninger af ioniserende stråling og udviklingen af ​​kræftceller.


Det er det, venner. Hvis du stadig ryger, slip det straks: det er meget lettere end du tror. Her er hvad musiker og skuespiller Peter Mamonov siger:

Hvordan man holder op med at ryge? Hvad er basaren generelt? Tag og tag fra i morgen formiddag! Som det var: huset blev bombet, kone og børn blev dræbt … Jeg tog rygsækken på mine skuldre – og videresende og gik. Ingen selvmord, gik for at kæmpe videre. Der er intet: et brød, en kniv og et salt. Og de siger: Jeg kan ikke holde op med at ryge. Uh, skam! Fads! Nonsens doggy!

Så gå videre til butikken for de rigtige produkter! Og så ville det være dejligt at gå på jogging.

  12 lækre retter af auberginer

Vær sund, spis rigtigt og læs Lifehacker!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top