5 от моите любими приложения за водене на бележки в iOS

Разбира се, човек не може да се притеснява и просто да говори за Evernote пет пъти поред. Въпреки това, измервателният гигант не е подходящ за много хора за дълго време. Той има страхотен външен вид, добра функционалност, но забавянето му дразни и има толкова много функции. че дори и с времето не е трудно да се объркат.

Избрахме 5 алтернативни приложения за водене на бележки в iOS, които може би не са толкова функционални, колкото Evernote, а много по-приятни за използване. Освен това, ако не сте журналист, който обработва огромно количество текстова информация всеки ден, функционалността на Evernote ви до нищо.

OneNote (импресии за използване)

Определено си струва да започнете с OneNote. Отиването до него с Evernote ще бъде възможно най-удобно. По външен вид и понятие те са доста сходни. Същият набор от функции, възможността за синхронизиране между десктопа и мобилния клиент и приятен външен вид. Въпреки това, струва ли си да промените шишето за сапун?

Ако Evernote не ви харесва със своята тромавост, тогава OneNote е малко вероятно да ви обжалва. Ако обаче причината е за нещо друго, опитайте се, може би замяната на Microsoft ще ви достави удоволствие.

Макроси (преглед)

Макросите са неизвестно, но много готино приложение. За да направите бележки в него много бързо и удобно. Изглежда, че макросите са много прости и имат минимален набор от функции, които все още са достатъчни за удобно използване.

В макроси можете да създавате работни пространства като алтернатива на тефтери. Можете да прикачите снимки към бележки и това завършва функционалността. Единственото нещо, което ми липсва в това приложение, е някаква синхронизация. Няма значение какво: Dropbox, iCloud или Google Диск. Просто искам бележките винаги да са били спасени някъде. В допълнение, макросите са отлична заместител на обемистия запис.

Fetchnotes

Fetchnotes съчетава приложения за управление на бележки и мениджър на задачи. И дори и в тази комбинация, това е много по-лесно и по-удобно за използване от Evernote. Концепцията за управление се поема от пощенската кутия – същите сайтове за архивиране и изтриване на бележки. И не можете да кажете, че това е неудобно. Напротив, можете да работите с бележки много бързо.

Fetchnotes ви позволява да добавяте тагове към вашите бележки, за да можете да намерите точната, когато има твърде много от тях. Приложението е напълно безплатно и подходящо за тези, които искат да имат едно приложение за няколко цели: водене на бележки и управление на техните задачи.

дама

Много функционален ангажимент, чийто основен чип е споделянето. Бележката може да бъде споделена не само по стандартни начини, но и в приложения на трети страни, какво можем да кажем за социалните мрежи. Чернови е много функционални, но изненадващо добавите бележка, можете много лесно и бързо, а излишните функции видима само sharinga етап.

Quip (Преглед)

Представете си Evernote, която няма изобилие от работа с бележки и да получите Quip. С течение на времето този репликатор може да бъде един от най-добрите, но сега той е много добър. Основните функции за редактиране и работата с бележки са достатъчни с главата ви. Отделно от това, ние трябва да говорим за факта, че тя ви позволява да синхронизирате бележките си с Evernote и Google Диск, които ще направят прехода към шикалкавене напълно безболезнено.

Какво приложение използвате за записване на бележки?