5 горещи целувки техники

1. “Триъгълник”

врата-преоразмеряване

Една от най-добрите техники за целуване. “Триъгълник” е идеален, когато партньорите са изправени лице в лице. Започнете да целувате партньора си на устните. След това бавно отидете на бузите, а от тях – до врата. След това се върнете към устните си.

По този начин, с целувки трябва да минете през следната траектория: устни – бузи – врата – устни. Изключително важно е да се правят плавни преходи между тези места, като се избягват внезапни движения. Докато шофирате, можете леко да хапнете партньора си и да правите кратки целувки. Така че вашите действия ще изглеждат по-естествени.

2. Захапване

oneiforget

Повечето хора мислят, че умението за целуване се свежда до притежаването на устните. Те се притесняват от много неуместни въпроси: “Колко трябва да компресирам устните си?”, “Каква техника на целуване е подходяща за устните ми?” И така нататък. Целувката обаче е много повече от контакт на устните!

Например, тя може да включва зъби. Има правилен и грешен начин да ги използвате. Тъй като е лесно да се досетите, правилният метод включва внимателно и нежно ухапване. Не е нужно да се превръщате в хищническо звяр, атакуващо плячка. Опитайте това: целуване с партньора, прекарайте устните му между зъбите му. След това бавно го дръпнете назад, като устните се изплъзват. Техниката може да се извърши и с горната и долната устна.

Не забравяйте, че целта ви не е да навредите на партньора, а да му дадете нови усещания.

3. Засмукване

подмазвач преоразмеряване

Тази техника е подобна на предишната. Нейната разлика се крие във факта, че държите устните на партньора си с устните си и после ги освобождавате бавно.

Бъдете внимателни: няма директна връзка между силата на компресията и удоволствието, доставено тук! Най-добре е да го направите внимателно. Има и друг начин. Представете си, че устните на партньора са бонбони на пръчка. Просто не се опитвайте да го разберете!

4. “Ръце нагоре!”

практически оптимизиране-6

Една от най-важните части на тялото, използвана в целувка, е ръцете.

Просто държите ръцете си незаинтересовани в бизнеса е изключително скучно. Минималната програма за крайниците ви е да прегърнете партньора си. Ако това не ви е достатъчно (и обикновено това не е достатъчно), отпуснете се и позволете на ръцете ви свободно да докосват предмета на вашата ласка, включително и нейните ерогенни зони.

Най-подходящите места за манипулиране на ръцете с невинна целувка – коса, глава и лице. Бавно издърпайте ръка през косата на партньора, като масажирайте пръстите му с пръсти. Можете да приложите известна сила и да промените ъгъла между лицата си, като наклоните главата му. Използването на ръцете е най-важният елемент от процеса, който може безкрайно да разнообразява удоволствието от целувките.

5. Глътка на ухото

уши-преоразмеряване

Ушите са една от най-чувствителните части на човешкото тяло. Ето защо, дори и лесно смучене на лоб е достатъчно, за да възбуди партньор.

Нивото по-горе е ухапване на ухото. Тук трябва да бъдете много внимателни. Принципът е подобен на техниката, описана във втория параграф, но силата на сгъстяване трябва да е минимална. В противен случай ще имате възможност да повторите известния “подвиг” на Майк Тайсън.

Loading...