Kaikkien aikojen parhaat mobiilipelit TechAdvisorin mukaan

1. PUBG Mobile

Tämä peli ei tarvitse erityistä edustusta, se on paras kuninkaallinen taistelu, joka on luotu mobiililaitteilla kuvan alkuperäiskappaleessa ja kuvioissa. Pelaa sitä voi olla täysin ilmainen, vaikka ilman sisäänrakennettuja ostoksia ei voinut tehdä. Kaikille PUBG: n uusille tulokkaille olemme laatineet erityisen oppaan, jossa on arvokasta neuvontaa selviytymisestä.

2. Final Fantasy XV Pocket Edition

Tämä peli on todellinen lahja kaikille Final Fantasy -sarjan faneille. Ja se ei ole niin paljon mobiiliversion suorituskykyä ja melko suurta pelimaailmaa, kuten tarinan osassa ja yhteydessä konsolin alkuperäisen tapahtumien kanssa. Seikkailun ensimmäisen luvun arvioiminen on mahdollista täysin maksutta, mutta myöhempää tarvetta on maksettava.

3. FRAMED 2

Vuoden 2014 erinomaisen noirin jatkuminen. Pelissä on samanlainen palapelin mekaniikka animoitujen sarjakuvien tyyliin, jossa sinun on lisättävä palapeli monimutkaisesta ja kiehtovasta tarinasta. Mielenkiintoinen visuaalinen sarja ja ilmakehän musiikki korostavat FRAMED 2: n nykyaikaisimpien analogien taustalla.

4. Pokémon GO

Tämä peli, josta on tullut todellinen ilmiö, on edelleen suosittu monissa maissa. Kehittäjät tukevat käyttäjien kiinnostusta lisäämällä uusi Pokémon, erilaiset turnaukset ja pelin muutokset. Venäjällä Pokémon GO ei kuitenkaan virallisesti ilmestynyt, joten latausohjeet ovat edelleen tärkeitä.

5. Minecraft

Mobiilin pelin mobiiliversio, jonka avulla voit tutkia satunnaisesti luotuja maailmoita ja rakentaa itsenäisesti kaikkea, joka vain vzbredet päästä. Lähes loputtomat käsityömahdollisuudet tarjoavat valtavan toiminnan vapauden ja antavat sinulle mahdollisuuden näyttää luovuutta.

6. Super Mario Run

Ensimmäinen virallinen “Mario” mobiililaitteilla. Merkitse peli voi olla yhdistelmä juoksija ja tasohyppely, jota täydentää pari tavanomaista tilaa. Toad-rallissa sinun on kilpailtava käyttäjien kanssa ympäri maailmaa, ja Kingdom Builderissa voit kerätä erilaisia ​​esineitä ja koristella valtakuntasi heidän kanssaan.

7. The Sims FreePlay

Vaikka mobiili ei tullut ulos, SIMs Mobile, jonka pitäisi olla mahdollisimman lähellä alkuperäistä PC: tä, sarjan fanit voivat nauttia The Sims FreePlay. Tämän pelin avulla voit luoda ainutlaatuisia hahmoja, rakentaa unelmakoteja, järjestää päivittäinen rutiini ja asettaa omat tilauksesi.

8. slither.io

Tämä on todellinen “Snake” uudesta sukupolvesta, joka vuonna 2016 räjähti Internetiin. Hänen mobiiliversio ilmestyi selaimen jälkeen ja tunnustettiin yhdeksi vuoden parhaista peleistä, mikä on varsin ansaittu. Pelin periaate on yksinkertainen ja selkeä – älä syöksy muihin pelaajia, vaan pakottaa heidät kaatumaan sinuun. Törmäyksen jälkeen häviäjä voi syödä ja suurentaa. Kasvua ei ole rajoitettu.

9. Crossy Road

Tämä kiehtova arcade perustuu vuonna 1981 julkaistun klassisen Frogger-pelin mekaniikkaan. Siinä sinun on ylitettävä teitä, jokia, rautateitä ja muita esteitä. Voit tehdä tämän loputtomiin, kunnes teet virheen. Valittavana on valtava määrä merkkejä, jotka alkavat kanaa ja päättyy Draculan kanssa.

10. Jetpack Joyride

Äärettömän horisontaalinen juoksija, jossa suihkupakkaus selän takana. Koelaboratorion pakenemisen aikana voit käyttää valtavia mekaanisia käärmeitä, siivekkäisiä robotteja ja muita mekaanisia hirviöitä. Paljon sopeutumista ja liikennettä tuo suuremman osan monimuotoisuudesta peliin.

11. Kasvit vs. Zombies 2

Torni puolustustyyliin kuuluva epätavallinen rento strategia, jossa käytät kasveja ja eläimiä suojelemaan taloa zombeilta. Toimivat auringonkukat, herneet, bulgarialainen pippuri ja muut vihannekset – avain onnistuneeseen puolustukseen. Kortin siirtäminen kartan taakse lähestyy pomot, joista jokainen vaatii erityistä lähestymistapaa.

12. Tyhmä tapoja kuolla 2: Pelit

Tämä peli sisältää sarjan erilaisia ​​mini-pelejä, joissa sinun on suojeltava hahmoja ja suojeltava heitä kuolemalta. Jokainen voitto oikeudenkäynnissä antaa meille mahdollisuuden löytää uusia sankareita ja heidän kanssaan uusia ja vielä tyhmimpiä ja hengenvaarallisia tehtäviä. Kaikki tämä näkyy pelin nimessä, joka voidaan kääntää “tyhmiksi tapoiksi kuolla”.

13. Grand Theft Auto: San Andreas

Mobiilipeli jatkuvasti, siirtyi Android- ja iOS-tietokoneisiin henkilökohtaisilta tietokoneilta. Toiminnanvapaus on yksi sarjan tärkeimmistä piirteistä. Aja autoja, lentää lentokoneissa, ryöstää kauppoja ja tappaa kaikki oikealle ja vasemmalle – kaikki on käytettävissäsi. On luonnollisesti tarina, joka kertoo Carl Johnsonin tarinan, joka palasi syntyperäänsä Los Santosiin.

14. Viimeinen päivä maan päällä: Survival

Yksi parhaista mobiili MMORPG zombie apokalyysi asettamisessa. Siinä täytyy hallita alaa varovasti, rakentaa taloja ja linnoituksia, tehdä aseita ja laitteita. Se on laitteiden luominen ja komponenttien etsiminen sille on annettava suurimman osan ajasta.

15. Asfaltti 8: Ota pois

Huolimatta outo fysiikkaa, ja epärealistinen käyttäytymistä autoista, tämä peli pidetään yhtenä parhaista kilpailuista mobiilialustoille. Asfaltti 8 on kiitettävää suuri määrä erilaisia ​​toisistaan, ja sijainnit kalustoon ajoneuvojen, sisältää paitsi sarja sportcars mutta kokeellista käsitteitä.

16. Hill Climb Racing 2

Järkytys sensaatiomainen kilpa-arcade, miellyttävän kaikki ralliurheilijat, motocross ja kokeilu. Peli on suunnattu yksinomaan positiivisille tunteille, jotka voidaan jäljittää visuaalisessa tyylissä ja äänen säestyksellä. Osallistu kilpailuihin uskomaton kukkuloiden, muokata hahmoa ja kilpailla muiden pelaajien kanssa.

17. War Wings

Yksi parhaista lentosimulaattoreista verkossa taisteluissa reaaliajassa. Valittaessa yli 70 mallia toisen maailmankymmenen koneista, joilla voidaan säätää ja uudelleenasettaa. Suorita tehtäviä, pumpata lentokoneesi ja taistele johtajuudesta War Wingsin lentäjien maailmanlaajuisessa rankingissa.

18. Super Stickman Golf 3

Paras ulotteinen golf, jossa jokainen taso on enemmän kuin monimutkainen palapeli ratkaista se voi olla taitava pallon päällä. Vaihtelusta klassinen peli Super Stickman Golf 3 eri erilaisia ​​temppuja ja erinomainen ja liikkuvat epärealistinen tasolla käytettävissä online-tilassa.

19. Bejeweled Blitz!

Klassinen palapeli “kolme peräkkäin”, jonka raja on 60 sekuntia jokaiselle ottelulle. Tämä on erinomainen vaihtoehto reaktion ja latauksen nopeuttamiseksi aivoille. Pelaajille on tarjolla pieni joukko voittoja ja päivittäisiä tehtäviä, joiden suorituskyky nousee ylös.

20. Candy Crush Saga

Tämä on yksi menestyksekkäimmistä peleistä “kolme peräkkäin”. Siinä odotat satoja monipuolisia ja joskus erittäin monimutkaisia ​​tasoja, joissa sinun on suoritettava täysin erilaisia ​​tehtäviä. Sisustettu peli kirkkaassa karkkuteemassa, joka voi miellyttää kaikenikäisiä käyttäjiä.

21. Clans of Clans

Suosituin mobiilistrategia läpäisi ajankokeen. Jo muutaman vuoden kuluttua se houkuttelee uusia pelaajia, jotka haluavat osallistua klaanien sotaan. Yksinkertaisen kylän kehittämisestä lähtien sinun on luotava todellinen valtakunta ja luotava oma barbaarien armeija kampanjoiden puolesta muiden pelaajien maille.

22. Bad Piggies HD

Tätä peliä voidaan kutsua Angry Birdsin spin-off-sarjaksi, jossa ei kiinnitetä huomiota lintuihin vaan sikoihin. Heidän on eri materiaaleista kerättävä ajoneuvoja. Tehdessään tämän on otettava huomioon maasto, esteitä matkalla ja muita ominaisuuksia paikoissa.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤