10 usædvanlige måder at falde i søvn

Sandsynligvis kender du allerede de fælles tips til en god søvn, men hvis de ikke hjælper dig, er der 10 mærkelige, men ikke mindre effektive måder at gå til drømmesområdet. Måske vil noget af dette være din frelse.

 1. at drikke kirsebærsaft

Videnskabelige studier har vist, at tær kirsebærsaft reducerer tiden for at falde i søvn i gennemsnit på en halv time. Faktum er, at der er meget melatonin i kirsebær – et hormon der regulerer søvn. Bonus: Dette hormon sænker aldringen.

2. At stryge maven

Det er ofte svært at falde i søvn på grund af stress, og glatte streger hjælper med at slappe af. Start med cirkulære bevægelser fra navlen, gradvist øge cirklerne, så omvendt – reducere amplitude.

3. Stramme muskler

En anden måde at slappe af på alle muskler. Stram stærkt tæerne og tæerne, slap af, så kalve, lårmuskler, skinker, maven osv. Den vekslende spænding og afslapning hjælper med at lindre indsnævring og helt slappe af kroppen. Hvis du ikke ønsker at spænd helt, kan du gentage denne øvelse kun med dine tæer, skifte af hinanden og slappe af dem 7 gange.

4. har sex

Hvis du stadig ikke kan falde i søvn, skal du selvstændigt vække din partner og have sex. I en artikel hævder Daily Mail at blandt de interviewede kvinder går en ud af seks i søvn bedre og sover mere tæt efter sex.

Der er også videnskabelig bekræftelse. “Det handler om hormoner – forklarer Mark Saralinov, professor i medicin ved Yale School – Sex øger produktionen af ​​oxytocin, et hormon, der giver en følelse af tilfredshed, reducere angst og en følelse af ro tæt på partneren (hvis du falder i søvn sammen, sindsro forudsat). Hertil kommer, at sex reducerer produktionen af ​​cortisol, som også hjælper med at slappe af. Så den hormonelle situation efter sex er den mest at falde i søvn.

  Hvordan forbedrer du visionen ved hjælp af afslapningsteknikker?

5. Vend dagen i omvendt rækkefølge

For mig er dette en meget effektiv metode, jeg har aldrig nået slutningen. Hovedlinjen er at se igennem dagen i fantasien i omvendt rækkefølge. For eksempel gik du i seng og begyndte at forestille dig så skarpt som du klatrede under tæppet, så hvordan du satte telefonen på opladning, hvordan du børste tænderne inden du gik i seng, hvordan du så filmene osv. Om muligt kommer du til morgenen.

Der er sådan en teknik til produktivitet, “revision af dagen”, men når de nævner det, advarer de straks, at det er meget svært at ikke falde i søvn, mens man husker dagen. Jeg har aldrig undladt at sove, så du kan bruge den som en god medicin til søvnløshed.

6. Lav en enhed til dig selv “Sommedore”

I Frankrig, der er sådan en anordning til at sove: en lille lyseblå skærm, der pulserer i takt til vejrtrækning. Jeg tror, ​​det er ikke svært at gøre dig selv en sådan anordning: Måler din vejrtrækning i en afslappet tilstand, og i hvilken som helst bekvem video editor til at gøre dig selv en film: en lyseblå baggrund og blinkende til rytmen af ​​din vejrtrækning. Hæld derefter på en smartphone eller tablet og klar.

7. Se film

I 1987 filmade USA filmen “Kuren for søvnløshed”, som indtil 2006 forbliver i Guinness Book of Records den længste. I det i 3 timer 40 minutter læste en person sit digt. Det er alt sammen. Sikkert, han reddede perfekt fra søvnløshed, og hvis du finder ham – fremragende. Hvis ikke, kan du se noget sovjetisk dokumentarfilm: de sovjetiske annonceres målte stemmer er meget trøstende. Jeg kan tilbyde en film om biavl.

8. Læs bogen

Kun ingen spændende romaner, vælger noget videnskabeligt, det er ønskeligt, at præsentationsformen var ret kompleks, der var meget videnskabelig terminologi. Bare behøver ikke at forstå det, klatre ind i Wikipedia, for at finde ud af et ukendt ord og at genlæse det uforståelige afsnit 10 gange.

9. Lytte til musik

Nogle hjælper hvid støj, og hvis det ikke irriterer dig – så er der på internettet mange spor med hvid støj. Hvis du ikke kan lide det, kan du sætte specielle sange til søvn, lyde af naturen og monotone kompositioner. De er mange på YouTube, med billeder af naturen eller uden dem. Der er endda hele samlinger af musik til søvn.

  Hvad skal man gøre med madforgiftning

10. at synge

Nogle forældre, synger deres børn lullabies, bemærker at sang hjælper med at falde i søvn, ikke kun til børn, men til sig selv. Så prøv at vælge en rolig sang, som du ved godt og udføre den i sengen. For ikke at vække nogen, kan du endda hviske. Hertil kommer, at sang hjælper med at styrke halsmusklerne på grund af svagheden, som folk ofte snorker.

Hvis du har dine særlige måder at falde i søvn, kan du dele i kommentarerne.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤