Sådan håndteres et problem lyn

Sådan besejrer du et fast lyn

Så lynet sidder fast og går ikke ned, og du er fanget af dine ting, for at fjerne det skal du pakke det ud.

Tag en almindelig blyant med en grafitstang og gnid den med lynlåse. Det burde hjælpe. Hvis ikke, skal du øge glideren, f.eks. Gnide tænderne med sæbe, læbepomade eller rengøringsmiddel, hvilket reducerer friktionen.

Ved hjælp af en bomuldspindel skal fedt anvendes på lynlås og tænder. Træk derefter spænde ned, gentag smøringsproceduren. Fortsæt, indtil spændet er helt unbuttoned.

Kæberne lukker ikke eller afviger

Dette er et af de mest almindelige og irriterende problemer. Forsøg først at gentage fokuset med en blyant og sæbe, måske vil det forbedre slip og lade tænderne lukke normalt.

Hvis dette ikke hjalp, forhindrer noget glideren i at fungere normalt. Se om tråden eller stoffet sidder fast i låsen. Kontroller omhyggeligt alle tænderne, måske er en af ​​dem bøjet. I dette tilfælde skal den rettes ved hjælp af tænger, og lynlåsen lukkes normalt.

Hvis der ikke er noget i spænde, og alle tænderne er lige, er det måske i skyderen selv. Over tid løsner skyderne og holder op med at holde tænderne sammen. Tag tangen og klem glideren, så den igen tager fat i tænderne.

Hvis du har beskadiget nogle lynlåse i starten, kan du simpelthen sy den over skadesiden, hvis du bare kan løsne lynlåsen.

Fastgøreren er ikke fastgjort

Når lynet løberen ikke er fastgjort på jeans, kan du komme ind i en meget akavet situation. Hvis du har brug for at gå ud hurtigt, og der ikke er noget mere at bære, kan du gøre det: slip ringen ud af tasterne i skyderen, sæt tasten på og fastgør sløjfen. Tilsvarende kan du bruge et elastikbånd.

  Sådan kalibrerer du iPhone og iPad batteri for at øge batterilevetiden

Problemer med lyn: lås

Hvis lynet afviger regelmæssigt og klemmer glideren ikke hjælper, skal du udskifte det. Først skal du bruge en wire cutter, fjern den gamle glider og metalstopperne med lynlåsen. Sæt derefter en ny skyder på lynlåsen og fastgør spændene ved hjælp af tænger.

Broken tunge på løberen

Det er ret nemt at løse dette problem: et klip eller en ring fra tasterne hjælper dig. Sandt nok ser det ikke meget æstetisk ud. Der er en mere udvej: en ledning og et stik til telefonen.

Problemer med lyn: tunge

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top