Sådan kalibrerer du iPhone og iPad batteri for at øge batterilevetiden

Batteriets levetid for mobile enheder har altid været et ordforråd. Selvom Apple-enhed i denne plan positivt med konkurrenternes, nogle gange problemet forværres med produktionen af ​​den nye firmware og opdatere den, når det blotte øje kan se, at iPhone holder ladning meget værre. Heldigvis kan dette problem løses ved den gamle “bedstefar” af metoden, at batteriet controller kalibrering.

Kalibrering essens er at sikre, at “nulstille” den controller, som styrer batteriet og opladning grænsen og afladet grænser. Batteriets kapacitet varierer med tiden, og controlleren kan “fortræd” undercharged eller omvendt invaliderende sin for tidligt. Dette sker ofte, efter at firmwaren er opdateret på iPhone eller iPad. Så det er muligt, at batteriet efter kalibrering kommer til liv og viser de bedste resultater. Det er ret nemt at udføre det.

  1. Først og fremmest skal du helt aflade batteriet på din iOS-enhed. Når jeg taler helt, mener jeg at lade mig aflade indtil det øjeblik, hvor enheden helt afbryder forbindelsen. Så omfatter video, spil, lyt til musik og indlæse din gadget fuldt ud.
  2. Herefter skal du sætte enheden på opladning og oplade den til magisk 100%. Det anbefales at bruge en netværksoplader til at levere den nødvendige opladningsstrøm.
  3. Så snart din iPhone eller iPad er opladet op til 100%, lad den hænge på ledningen i endnu en time (for troværdighed).
  4. Nu skal du afbryde iOS-enheden fra netværket og bruge den i normal tilstand, indtil batteriet er helt afladet (helt!). Tilslut aldrig din enhed til en oplader eller computer. Dette er meget vigtigt! Ellers vil stavningen spredes, og vores mantra fungerer muligvis ikke. ?
  5. Lad enheden igen på øjenkuglerne og lad den oplades i endnu en time (som beskrevet i punkt 2 og 3).
  6. Nu er det det. Din enheds batteri er kalibreret. Tillykke!

  58 måder at bruge kokosolie på

§tery-Lightning

Jeg ved at udføre alle disse trin vil være lidt trættende at skulle ændre vaner – ikke slutte iPhone til computeren og ladet strengt op til 100%. Tro mig, det er det værd. I det yderste hjælper vi mange.

Hvis du har et lignende problem – prøv at udføre kalibreringen. Meget tid og kræfter dette vil du ikke tage væk, men resultatet kan være behageligt overraskende.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top