Safari + Google + YouTube: 3 nyttige Apple-browserudvidelser

3 nyttige Apple-browserudvidelser

Hvis du beregner, hvor meget tid og museklik du gemmer disse tre software-add-ons, vil nummeret sandsynligvis være meget imponerende. Derfor kan de anbefales til alle, der aktivt bruger tjenesterne fra Google Search, Google Images og YouTube.

Sort liste for søgemaskine

SEO-specialister gør ofte rigtige mirakler og sætter absolut uønskede websteder i de første linjer af Googles søgeresultater. Hvor mange ubrugelige links skal ignoreres, leder efter virkelig interessante ressourcer blandt dem! Heldigvis kan alle indsatser fra SEO’er reduceres til nul – ved at udvide Personligt søgeresultatblokering.

Til notens elskerinde. Forresten viste denne udvidelse for første gang sig for browseren Google Chrome (i Chrome Webshop er den tilgængelig under navnet Personlig blokbogliste). Denne lille udvikling af Google selv var så populær og efterspurgte, at den snart blev sendt til Safari også.

Effekten af ​​denne udvidelse er at vise strengen blok <адрес сайта>. Bare klik på denne linje og genindlæs siden – alle links til den “forbudte” side vil blive gemt.

Links til blokering af dit websted i Google-søgeresultater

Hvis du har en fejl ved et websted, der er sortlistet, skal du rulle ned på Google Search-siden nede, og du vil se en lang indskrift: “Din personlige blokliste er blokeret nogle resultater. Klik på denne tekst for at se og redigere dine blokerede resultater. “). Hvis du klikker på denne etiket, vises alle blokerede links, som svarer til den aktuelle søgeforespørgsel. Og ved siden af ​​dem bliver en streng Unblock <адрес_сайта>, Klik på, hvorpå den tilsvarende webressource fjernes fra listen over udvidelser.

→ Download Personal Search Result Blocker.

Øjeblikkelig søgning af billeder efter kildebillede

Det er svært at overvurdere Google Images der giver dig mulighed for at søge efter billeder af det originale billede. Men du har brug for at lave en række operationer: kopiere adressen på den oprindelige billedfil, åbne siden Google Images, der klikker på ikonet billedet i søgefeltet, indsæt i adressefeltet kopieres tidligere og først derefter klikke på søgeknappen – en meget lang sideveje.

Søg i Google Billeder for det ønskede billede - øjeblikkeligt!

Men du kan handle direkte, hvis du installerer udvidelsen i Safari Google Søg efter billede. Det tilføjer en kommando til browserens kontekstmenu Søg Google med dette billede (“søg Google i dette billede”), Kun tilgængelig, når du højreklikker på et billede i Safari-vinduet. Klik på dette hold – og udvidelsen gøre resten for dig: åbne en ny fane og indlæse Google Billeder med alle de muligheder, der er nødvendige for at søge efter billeder på din valgte originalen.

→ Download Google Search efter billede.

Hurtigt uploade videoer fra YouTube

Før fremkomsten af ​​Safari 6 var downloadning af videoer fra “Youtube” til avancerede brugere ret mulig. Men nu er også geeks for doven til at kigge efter et link til videoen i wilds af web inspektøren. Det er meget nemmere at bruge udvidelsen SaveFrom.net Hjælper, som tillader i to klik at “fusionere” på din computer enhver video i en af ​​flere tilgængelige formater og tilladelser.

Et godt valg til at downloade videoer fra YouTube.

Til notens elskerinde. Som navnet på denne udvidelse, det er en plug-in til en webtjeneste SaveFrom.net, hvilket forenkler backup af data med en række web-hosting-tjenester (YouTube, Vimeo, mail.ru, Rambler.ru, RapidShare, og mange andre).

Man behøver blot at åbne den ønskede YouTube side med videoafspiller og klik på knappen Hent lige under videoen titel – vil være en lille justering område, som viser alle de muligheder for den aktuelle video. Du kan vælge formatet (FLV, MP4, 3GP eller WebM) og opløsning (op til 1080p afhængigt af den originale videoopløsning) – i en to- eller tredimensionel version. Klik på det relevante link – og video direkte downloadet på din computer.

→ Download SaveFrom.net Hjælper.

  Hvordan laver man et køligt billede af et barn til sociale netværk

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top