Hvordan finder man et hus eller en bungalow i Thailand, og hvor meget det koster

Fra den forrige artikel i serien “Sådan bor og arbejder i Thailand” lærte du, hvad du skal gøre i begyndelsen af ​​planlægningen af ​​din rejse: Sådan får du et visum og rejser til Thailand. Søgningen efter bolig i Thailand er det tredje vigtigste spørgsmål efter at have købt billetter og fået visum.

Hotel i Thailand

Historien vil gå til eksemplet Koh Samui, som anses for ret dyrt i forhold til andre steder i Thailand, som du kan vælge.

En lille reference om Koh Samui

Samui Island dækker et område på 229 km ², hvilket er 4,5 gange mindre end Moskva og 4 gange mindre end Kiev. Omkring øen er der en ringvej, hvis længde er 52 km. Det vil sige, at øen kan betragtes som en ret stor by (faktisk Samui og er en selvstændig by siden 2008) og dens bosættelsesområder. Som i enhver by, adskiller “distrikterne” i Samui sig fra hinanden – hver har sit eget ansigt. Befolket nord er meget anderledes end den vildt og absolut ikke-turistmæssige syd og øst, med sine to største byer – livlig Lamai og Chaweng aldrig sover det stik modsatte af den vestlige, med sin smukke bugt til solnedgang og havnen Nathon.

Ved første øjekast er det ret vanskeligt at afgøre. Hvad skal man foretrække – nærhed af store supermarkeder eller pustende stilhed, et hus med udsigt eller en dejlig strand i nærheden? Dette er op til dig, styret af billeder og beskrivelser på forhånd eller ved ankomsten til øen, med egne øjne. Så vi kom til hovedspørgsmålet: “Hvor skal man se efter boliger?”

Hvor skal man se bolig, hus eksempler og budget

Måder at finde boliger på Koh Samui (såvel som i mange andre steder i Asien) Jeg kender to:
1. Pre-book gennem hjemmesider for formidlere, der tilbyder ejendomme til leje omkring øen.
2. Kom til stedet og find huset for at smag dig selv.

  Etiketters hemmeligheder: hvordan man opfører sig i Tyrkiet

I begge tilfælde er der en række fordele og ulemper.

1. Lej gennem formidleren

+: Det bliver lettere og roligere for dig at gå til et andet land, ved at vide, at du straks har hvor du skal bo.
: Huset vil koste mere, du kan ikke lide distriktet, stedet eller huset selv, men måneden vil allerede blive betalt.

Søgning efter “lejehuse Samui” finder du ikke så mange steder, der tilbyder boliger til langsigtet leje. Et af disse websteder er samuidays.ru. Takket være ham fandt tre Kievites sig et to-etagers hus med 2 soveværelser, 2 badeværelser, en stue kombineret med et køkken og en rummelig veranda med udsigt over havet.

Omkostningerne ved et sådant hus er 16.000 rubler ($ 520) pr. Måned. Til dette beløb skal du tilføje yderligere 1000 rubler ($ 32), som gutterne betaler månedligt for vand og elektricitet og 700 rubler ($ 23) til internettet.

I alt pr. Måned: $ 575.

En anden mulighed fundet gennem en mellemmand.

Dette hus om indholdet er stort set det samme som den forrige (også 2 soveværelser, 2 badeværelser, køkken, stue og veranda), men de reparationer og situationen her er lidt bedre i køkkenet alle former for husholdningsapparater, en god komfur og ovn, udenfor lille have og en stor swimmingpool , som er opdelt imellem 3 huse. Til en pris på: 20000 rubler ($ 650), 1300 rubler ($ 42) – vand og elektricitet, 1500 rubler ($ 48) – internettet.

I alt pr. Måned: $ 740.

Ud over steder omkring Samui, ser du også indkvartering på agoda.com booking service, men de fleste tilbud er der til daglig leje.

Vigtigt! Vær ikke bange for ordet “mellemmand”. Husk at i Thailand betales procenten af ​​transaktionen til agenten af ​​husets ejer, og ikke af lejeren (som vi er vant til).

  Hemmelige steder i København, som du ikke finder i en typisk vejledning

2. Uafhængig boligsøgning

Dette er en meget interessant og fristende, efter min mening, mulighed for boligvalg, som vil blive værdsat af folk, der er åbne, modige og helt sikkert eventyrlystne.

+: Uafhængig valg af boliger vil give dig ikke kun spare penge, skal du vælge den del af øen, som er ligesom, men også for at lære, hvad livet er til stede i den gennemsnitlige thailandske – uden aircondition, swimmingpools og varmt vand, men med vintage møbler, kæledyr og kajakker på land ( for nogen vil denne grund være i minuserne).
: Tilbring i begyndelsen på dagen husleje, flytter fra sted til sted (selv om dette er næppe en ulempe, hvis du gør tingene ikke er 3 kufferter), at det er nødvendigt at kommunikere med den thailandske tegnsprog eller meget (meget godt) primitiv engelsk.

Og her er 2 eksempler på sådanne boliger.

Et lille hus ved havet i et roligt kvarter, hvor fiskerne bor. Huset har kun et værelse, et badeværelse, et sommer køkken med et minimalt sæt redskaber og en stor veranda med et stort bord. Selvfølgelig vil du ikke være i stand til at bo i et sådant hus med din familie, men det vil være helt for en ensom programmør. Hus: 8000 rubler ($ 260), elektricitet, vand, internet – inkluderet i prisen på huset ($ 0).

I alt for måneden: $ 260.

Og her er en anden version af tay-stil boligen.

Denne type hus kaldes butikhus. Sådanne huse er ofte placeret i bosættelser langs ringvejen, hvor thailandene bor (på anden sal) og arbejder – dørportene åbner og på første sal butikken – af produkter, souvenirs, forskellige nyttige bagværk.

I tilfælde af et hus lejet af tre fyre fra Kiev, i stedet for en butik i bunden af ​​et stort boligareal med en sofa, borde, skabe og alt, hvad der er nødvendigt for livet. På anden sal er der 2 værelser omgivet af trævægge – enkelt og uden krav.
Udgifter til leje: 10000 rubler ($ 325), elektricitet og vand – 400 rubler ($ 13), internet – 400 rubler ($ 13).

  Hvordan man vælger et turisttelt

I alt for måneden: $ 351.

Med den anden mulighed for at leje, bør du ikke være bange for at gå “vnikuda”. Det vigtigste, du skal gøre, er at booke en bungalow eller en villa på hotellet i en kort periode og efter at have ankommet til øen for at udforske den på knallerter. I 7-10 dage vil du forstå hvilken del af øen du foretrækker og vil sikkert finde dig selv et hyggeligt sted at bo.

Som en variant af et hus til daglig leje til et stort firma (6 personer) anbefaler jeg i kort tid at leje et stort hus / villa overhovedet. Flere gode muligheder findes på Airbnb.com. For eksempel så det er villa på 3 soveværelser med stor stue, køkken, swimmingpool, grill til $ 125 / dag (640 rubler per person, hvis du bor seks af os) – en stor mulighed for at leve en kort tid i komfort og luksus (tror ferieperioden) til derefter dykke i det “almindelige” arbejdsliv.

Nå, det er alle de vigtigste punkter om boliger. Beslutningen om at vælge sted og metode til leje er din.

Prøv at søge efter interessante fly med hjælp fra Aviasales, chancerne er, at du straks vil finde de bedste tilbud. Søgning er lavet af alle populære reservationssystemer på samme tid!

Moskva – Bangkok

Kiev – Bangkok

Minsk – Bangkok

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top