10 najboljih alternativnih traka i narukvica za Apple Watch

Sigurni smo više od jednom da je Apple Watch najodgovorniji uređaj koji je Apple ikada napravio, a obilje dostupnih ručnih lanaca i remena, od kojih se može odabrati prilikom kupnje satova, doista potvrđuje. Međutim, nisu svi odijeli: netko zbog cijena, netko zbog dizajna ili materijala. No proizvođači trećih strana već su se okupili kako bi to popravili. Evo desetak najboljih alternativnih trake i narukvica za svaki ukus i torbicu.

Milanova mrežasta narukvica od Baseusa ($ 32)

ETAPWCH38-MH-H

Tvrtka “Milan loop” Apple izgleda prokleto elegantno i privlači izgled, ali nije jeftino, 10.690 rubalja. Analog iz kineskog proizvođača pribora Baseus izgleda vrlo sličan “nativnom”, ali se razlikuje od zatvarača – ovdje je uobičajeno, umjesto magnetskog. S obzirom na više demokratske cijene, ta se činjenica može oprostiti.

Dok je narukvica dostupna u srebru, ali uskoro će biti mogućnosti za zlato i čelik.

Crna narukvica Milan iz @ pribor (17,99 dolara)

51SisbQiQwL

Još dostupnija mrežasta narukvica u prepoznatljivoj boji je “sivi prostor”. Ova narukvica je idealna za satove u čeličnom kućištu i sportskim aluminijskim izvedbama. Kopča, nažalost, nije magnetska, već obična. Međutim, ova narukvica će biti izvrstan izbor za ljubitelje Appleove korporativne boje. Iako postoji srebrna inačica.

Milan mrežasta narukvica od JETech (49,99 dolara)

81qVFAkpceL._SL1500_

Kao i kod originalne Apple narukvice, ovdje također postoji magnetski zatvarač, koji vam omogućuje da prilagodite željenu duljinu na bilo kojem zglobu. Vezivno povezivanje, naravno, nije tako elegantno, ali napokon, cijena je tri puta manja. Izvrsna opcija kao dodatna zamjenska narukvica za prikladne prigode.

Narukvica od nehrđajućeg čelika tvrtke Hoco ($ 79)

Snimak zaslona 2015-07-27 u 18.33.48

Blok čelika narukvica je najviše klasični. Apple traži gotovo 32 tisuće rubalja. I iako postoji “posebna” leptirska kopča, još je uvijek vrlo skupo. Slična narukvica od nehrđajućeg čelika iz Hoka ima više humanističnu cijenu. Ne izgleda ništa gore od one s markom, a dolazi i uređaj koji omogućuje izdvajanje veza kako bi prilagodio ručni zglob s veličinom ručnog zgloba i osigurao pouzdan rad senzora otkucaja srca.

  Kako odabrati naočale virtualne stvarnosti

Narukvica je dostupna u srebrnim, svemirskim, zlatnim i ružičastim bojama za obje veličine Apple Watcha.

Naslon od prave kože od Olixara (1842,99 rubalja)

Snimak zaslona 2015-07-27 na 18.24.49

Cijene markiranih kožnih remena Apple počinju s 10.690 rubalja, što je prilično skupo. Slično je u sadržaju i stilu remen iz popularne Olixar pribor proizvođač je nešto više od 1.800 rubalja (plus $ 100 za dostavu), a izlazi čak i jeftinije nego Apple jednostavan silikonskim remenom. Dodatna oprema je vrlo visoka i dobro je povezana s verzijom Apple Watch u kućištu čelika.

Remen dostupan je u četiri boje, uključujući klasičnu crnu i smeđu, kao i plavu i crvenu boju.

Vintage kožni remen od Jisoncase (£ 24,90)

71bF6JphWkL._SL1000_

Jeste li privučeni vintage koži? Jisoncase može ponuditi razne kože (uključujući krokodil) u bojama od svijetlo smeđe do crne. Najljepše, možda, možete nazvati opciju u crveno. Mehanizam za pričvršćivanje ovdje je klasičan, bez ikakvih šansi.

Soft silikonski remen Olixar (1326,99 rubalja)

Snimak zaslona 2015-07-27 na 18.37.32

Sportski remeni – izvrstan izbor za ljubitelje svijetlih boja. Međutim, ako vam se boje koje vam ponudi Apple ne budu dovoljno svijetle – Olixar može zadovoljiti vaš ukus.

Ukupno za ovu verziju trake dostupni su pet boja: bijela, crvena, crna, zelena i plava. Cijena bi također trebala iznenaditi.

Polimer “pleten” remen od Case-Mate (1842 rubalja)

nepoznat

Poput Appleovih sportskih remena, ovaj je izrađen od istog materijala – elastomera. Zanimljivi dizajn pletera i mali privjesak pričvršćeni za remen (poput ružičaste boje) čine ga izuzetno ženskim. Niska cijena vam omogućuje da ga kupite za uporabu kao zamjenski remen.

Silikonski sportski remen s zaštitnim predmetom od Poetic (5,95 dolara)

81H40UWvZPL._SL1500_

Ekstra proračunski remen s dodatnom zaštitom na satu će biti dobar izbor za ljubitelje sportova koji su zabrinuti za sigurnost svog Apple Watcha. Dizajn trake i pričvršćivača sličan je originalnim sportskim remenima Jabuka. Rub pokrova koji strši iznad zaslona štiti zaslon od utjecaja. Jedino što se trebate bojati je voda.

  Pregledavanje Suunto 3 Fitness – pametni sati s adaptivnim planom obuke

Dodatna oprema dostupna je u pet osnovnih boja, uključujući plavu, bijelu i crnu.

Elastični remen za glatku od Case-Mate ($ 35)

cmi_Sheer-Glam_Apple-Pogledajte-band-38mm__20Clear_CM032781_2_1024x1024

Na ovoj traci ima toliko mnogo svjetlucanja da će zasjati poput zlata. Iako, možda, s zlatnom verzijom Applea Watch ne smije se koristiti – jasno mu je, naravno, pravo zlato. Ali u svakom slučaju, to je izvrstan prividni remen izrađen od elastičnog materijala, koji će ugoditi mnogim ženama mode. A cijena nije tako visoka.

Iako je dostupna u jednoj boji, ali uskoro bi proizvođač trebao osloboditi varijantu sjajne boje.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤