Kako odabrati žiroskouter

Prije kupnje morate odlučiti točno gdje se planira voziti žiroskop: koristite li ga da biste došli do javnog prijevoza ili vozili u parku ili ga koristili u zatvorenom prostoru. Procijenite udaljenost koju namjeravate pokriti i kvalitetu površine.

Bez punjenja, žiroskopi može pokriti udaljenosti od 10 do 40 km. Većina modela će putovati 20-25 km u 1,5-2 sata. Nejednakost ili prisutnost padine ceste smanjuje ove brojke.

Nažalost, većina modela nije dizajnirana za skijanje na mokrim vremenima.

Kada kupujete giroskutera, ne biste trebali potjerati najjeftiniji model jer u mnogim aspektima cijena određuje koje se komponente koriste u uređaju: originalna ili upitna kvaliteta.

Žiroskop može proizvesti bilo mala zanatska tvornica ili velika tvornica. Da biste razlikovali tvornicu, morat ćete pogledati detalje.

Mark nije važan

Ako odaberete bicikl, valjke ili skutere možemo se usredotočiti na proizvođača i specifične marke, naziv modela nije bitan u odnosu na žiroskopere.

Imena Smart Balance, Crossway, Kaktus, iBalance i mnogi drugi nisu dodijeljeni određenoj tvornici.

Različiti modeli mogu se sastaviti na istoj tvornici, ili bi narudžba za proizvodnju određene marke mogla biti raspršena u različitim tvornicama. Stoga, cijene i kvaliteta proizvodnje čak i jednog određenog modela mogu biti vrlo različiti.

Dostupnost certifikata i jamstvenog servisa

Odgovorna prodavač distribuira žiroskopije koje su testirane i imaju potvrdu o sukladnosti.

Kako odabrati gyrosucker

Pored čeka, morate dobiti knjižicu servisnog centra, gdje se možete prijaviti u slučaju kvara.

pakiranje

Za kvalitetan žiroskop proizvođač neće štediti na polistirenskoj pjeni. Izreke u njemu bit će izrađene posebno za vaš model. Atribut kvalitete samoga žiroskopa je posredan, ali barem ukazuje na prisutnost zasebne linije za proizvodnju ambalaže u postrojenju.

Izgled slučaja

Pogledajte pozorno kako je tijelo obojano i obojano. Boje i ispisi trebaju biti čisti i svijetli. Na površini, u početku treba postojati neravnina plastike i rupe.

  Pregled Pimax 4K – proračunske VR slušalice s rezolucijom od 4K

Što je plastični deblji, jači će biti vaš žiroskop. Modeli s debljinom prevlake od 3-4 mm brzo puknu kad naučite voziti. Uzmi žiroskop od deblje plastike.

Lukovi iznad kotača ne bi trebali izroniti na stranu, inače se nakon nekoliko sudara s preprekom riskirate podijeliti.

kotači

Više pristupačne modeli s žiroskopima s malim 6-inčnim kotačima moći će voziti samo savršeno ravnom cestom ili u zatvorenom prostoru. Često, takvi modeli imaju ozbiljna ograničenja na težini – do 55 kg – i samo će stati djeci ili djevojčicama.

Modeli s kotačima promjera 8 inča će se nositi s nepravilnostima asfalta ili pločicama, ali će biti zaglavljeni u travi. SUV-ovi među giroskuterima su modeli s naplatnim kotačima promjera 10 inča, koji će putovati na bilo kojoj površini i neće neugodno vibrirati.

Diskovi o karakteristikama motora ne utječu, već je pitanje dizajna. Ali same gume ne bi smjele imati neugodan neugodan miris. Kotači bi trebali slobodno rotirati, bez ikakvih buke.

Punjač akumulatora

Nisko-kvalitetno punjenje može dovesti do činjenice da jednog dana vaš žiroskop jednostavno će prestati puniti. A ovo je u najboljem slučaju. U najgorem slučaju – postoje situacije u kojima je žiroskoterija, stavljena na naplatu, zaprijetila svojim vlasnicima u stanu.

Ispravni punjač izgledat će vani poput prijenosnog računala: ne smije imati dodatnih obožavatelja. Prisutnost hladnjaka ukazuje da će punjač biti bučan i pregrijati tijekom uporabe, što je nesigurno. Čim se ventilator pada, nemoguće je koristiti takav uređaj.

Proizvođač kvalitetnog žiroskopa neće biti prljav i dovoljno dug kabel za punjenje.

Punjač mora imati izlaznu snagu od 2 A s naponom od 42 V.

Interni uređaj

Raspitajte giroskuter u trgovini koju vjerojatno nećete dopustiti, iako odgovoran prodavatelj koji dobro poznaje svoju robu i uvjeren je u njegovu kvalitetu, neće odbiti da vam pokaže punjenje. Osim toga, tijekom rada, bit ćete suočeni s potrebom da zamijenite kućište ili nešto unutar njega, kao što je ista baterija.

  Kako odabrati naočale virtualne stvarnosti

Dobar žiroskop uvijek će se sastojati od tri matične ploče i dva kontrolora. Na pločama treba biti logotip proizvođača Taotao, kao na donjoj slici.

Kako odabrati žiroskouter
Izvorna ploča s Taotao logo / yeahmart.ru

Obratne žice moraju biti uredne.

Pogledajte bateriju. Natpisi moraju biti jasni i ne sadržavati gramatičke pogreške. Prisutnost logotipa proizvođača dobar je znak. Kapacitet baterije je 4,4 Ah. O ovom pregledu možete saznati više o akumulatorima za žiroskopce.


Glavna stvar kada kupujete giroskutera je sigurnost daljnje upotrebe, stoga budite oprezni i nemojte nastaviti najjeftiniji model.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top