Legendarni telefoni iz prošlosti koji se trebaju ponovno izdati

Nokia

Nokia 8110 “Banana”

U kultnoj trilogiji braće, a sada i sestara Wachowski, bljesnula je mobilni telefon, odmah prema ocjeni najžešćih telefona širom svijeta. Zvučalo je da je Morfej zvao neke vlasnike cijevi.

Nokia 8110
Nokia 8110

Ovaj model često je zbunjen sa Nokia 7110, ali u filmu bio je Nokia 8110 telefon, a ne serijski, ali posebno modificiran.

Nokia 8110
Nokia 8110

Poklopac uobičajene Nokia 8110 treba izvlačiti prstom, a verzija iz “Matrice” ima automatsko otklanjanje pogrešaka. Naravno, sve to za veći efekat.

Nokia 8910

Nokia je imala vrlo super premium telefone za slike, koji su nedostupni većini ruskih državljana, ali sada u velikoj potražnji.

Nokia 8910
Nokia 8910

Nokia 8910 je elegantan klizač telefon, a tijelo je napravljeno od titana. Godinu dana nakon nastupa, proizvođač je objavio ažuriranu verziju 8910i sa zaslonom u boji.

Nokia 8800

Na modelu 8910 došao je sljedeći klizač Nokia 8800 s kućištem od nehrđajućeg čelika. Telefon je prikupljen isključivo u Njemačkoj.

Nokia 8800
Nokia 8800

Malo kasnije, došlo je do modifikacija klasičnog modela Nokia 8800 pod nazivom Sirocco Edition s većom kapacitetom baterije, produljenom memorijom, modificiranim mehanizmom podvozja i posebnom verzijom s kromiranjem.

Nokia 8800 Sirocco
Nokia 8800 Sirocco

Nakon Sirocco je došao Nokia 8800 Arte Edition, napredniji u smislu punjenja.

Nokia 8800 Arte
Nokia 8800 Arte

Telefon je izdan u pet verzija:

  • Art – crni od nehrđajućeg čelika.
  • Sapphire Arte je smeđa koža i od nehrđajućeg čelika, umjetni safir u navigacijskom gumbu.
  • Sapphire Arte Black – crno tijelo od kože i nehrđajućeg čelika, umjetni safir u navigacijskom gumbu.
  • Carbon Arte – osim čelika u tijelu, koristio je elemente od ugljičnog vlakna i titana.
  • Gold Arte – tijelo s zlatnim plaštem i umetcima bijele kože.

Nokia 1100

Nitko se neće usuditi izazvati apsolutnu moć 3310. modela, ali Nokia je imao i druge jednako uspješne telefone.

  PREGLED: Aftershokz Bluez 2 – bežične slušalice s tehnologijom prijenosa kostiju

Nokia 1100
Nokia 1100

Vjerojatno se sjećate ove uredne male opeke s silikonskim gumbima i svjetiljkom. U tvrtki, model je nazvan “Penny”. Unutar pet godina, prodano je 200 milijuna telefona – najbolja figura u povijesti Nokia. Prije toga, vodstvo je bilo očekivano u modelu 3310. godine.

Nokia 9300

Nokia 9300 se ne može nazvati jednostavno telefonom. Zapravo, sastoji se od dva modula: brojčanika i najvjernijeg komunikatora.

Nokia 9300

Zajednička cijev, ali je vrijedno otkriti, a prije nego što ste prilično napredni uređaj za rad s datotekama, poštom, MS Office dokumentima, igračem, preglednikom Opera i hrpom zvona i zvizdaljkama. Za 2004. godinu to je bio samo proboj.

Nokia 9300i
Nokia 9300i u filmu Die Hard 4.0

Naprednija Nokia 9300i osvijetljena je u “Die Hard 4.0” i pokazala se izvrsnim alatom za suzbijanje cyber kriminala.

Motorola

Motorola E398

O RAZR V3 znaju sve, ali legendarna školjka nije jedini pogodak tvrtke Motorola. Drugi uspjeh tvrtke bio je telefon E398, koji je zasluženo nazvao magnetofon u džepu.

Motorola E398
Motorola E398

Prisutnost snažnih stereo zvučnika s pozadinskim osvjetljenjem stvarno je pretvorila komunikacijski uređaj u prijenosni glazbeni sustav s kojim se ni jedan drugi telefon ne bi mogao natjecati.

Motorola C350

Jedan od prvih telefona na svijetu s prikazom u boji.

Motorola C350
Motorola C350

Snažna polifonija, GPRS, veza s računalom sa standardnom jeftinom i univerzalno dostupnom USB žicom i niskom cijenom donijela mu je zasluženu popularnost.

Siemens

U početku smo željeli staviti ovdje individualne telefonske modele legendarnog njemačkog proizvođača, ali što je nostalgičniji, širi popis postao. Kao rezultat toga, postavljeno je pitanje: jesu li loše “Siemens”? Vjerojatno ne.

Siemens M55
Siemens M55

Čak iu davnim godinama tvrtka je primijenila jasnu, kompetentnu i razumljivu mogućnost dijeljenja uređaja u kategorije:

  • Siemens A – proračunski konji. Sjećamo se A52, A55 i uzdah.
  • Siemens C – srednyadychki, jedan od najboljih u svojoj cjenovnoj kategoriji u to vrijeme. Za mnoge, C55 i C65 će zauvijek ostati u sjećanju kao nenadmašnjeni u kvalitetnim i praktičnim telefonima.
  • Siemens M – bili su pozicionirani kao sportski, ali zapravo bili su samo pametni neubivaemye telefoni koji se nisu bojali štrajkova i vode. I imaju vrlo cool dizajn. Oh, sada bi opet držali M55 ili M65.
  • Siemens S – nije tako popularan, jer su bili pozicionirani i trošili kao poslovni uređaji, ali ono što su bili hladni i složeni! Sanjao si o S55, zar ne?

  Jednostavan način za ubrzanje mobilnog interneta 3G i 4G

Sony Ericsson

Sony Ericsson T610

Nastalo u 2003. godini, Sony Ericsson T610 razbio je tržište. Nije najdostupniji, ali nevjerojatno napredan s tehničkog gledišta. Ovaj minimalistički, rigorozni dizajn privlači na prvi pogled.

Sony Ericsson T610

Sony Ericsson Cyber-shot i Walkman

Sljedećih godina vidjeli smo mnoge Sony Ericssonove telefone, uključujući Cyber-shot fotoaparate s naglaskom na snimanje i glazbeni Walkman – nasljednici legendarnih Sonyjeva igrača.

Sony Ericsson W200

Svi su bili uspješni, u velikoj potražnji i dobro služeni.

Samsung

Samsung C100

Kad se pojavio C100, ljudi su bili iznenađeni svojim nevjerojatno tankim profilom. Samo 17 milimetara, možete li zamisliti?

Samsung C100
Samsung C100

Da, tehnologija je napravila korak naprijed, ali ta će se elegantna podebljana cijev s nevjerojatno svijetlim zaslonom, strmom polifonom i iznenađujuće stabilnim radom živjeti u našim srcima.

SPH-N270 Matrix telefon

Prepoznat ćete ga posvuda i posvuda. Izuzetno neobična cijev sa zvučnikom koji se može uvući, izrađen posebno za “Matrix”.

Samsung SPH-N270

Telefon podržava samo američke standarde mobilne komunikacije, ali ta činjenica ne sprječava kolektore – obožavatelje “Matrixa” iz cijelog svijeta da uđu u potragu za rijetkim uređajem, koji je također objavljen u ograničenom izdanju.

Što misliš? Koji telefoni iz prošlosti, po vašem mišljenju, vrijedi ponovno izdati i zašto?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top