35 ideoita – mitä antaa sukulaisille, ystäville, työtovereille ja itselleni uudenvuodenaattona?

Kuuletko? Kun kevyt kulutuspinta, upposi juuri pudonnut lumipallo, uusi vuosi tulee meihin. Pian talvissa, joissa on monivärisiä seppeleitä, puut paistavat ja täyttävät maailman havumetsällä.

Ja mitä pitäisi olla puun alla? Se on oikein – lahjoja. Me kasvoimme ja lopetti kirjeiden kirjoittamisen Isä Frostille (he pysähtyivät, eikö?). Mutta nyt, uuden vuoden aikana, meistä tulee hyviä “isiä”. Se on sääli, ettei ole taianomaista henkilökuntaa, joka huomaa, mikä osemi kasvattaisi lahjojen vuorten. Meidän on pudottava aivomme ja käydä kauppojen ympäri.

Päätimme helpottaa kuoleman kohtalon kohtaloasi ja otti vastaan ​​lahjoja perheenjäsenille, ystäville ja työtovereille.

ezgif.com-sato

Mitä antaa rakastetulle?

Ei ole ketään lähempänä rakastettua. Uudenvuoden lahja vaimolle (aviomiehelle), tytön (kaveri) pitäisi heijastaa niitä erityisiä tunteita, joita olet kokenut.

Ideoita puolijohdeille:

 • Checkbook haluaa – hänelle ja hänelle. Uusi vuosi on aika toiveiden täyttämiseen. Anna rakastettasi enemmän kuin yksi unelma ja heti pakkaus. Pikemminkin kirja. Lähtörekisterin halu on kiehtova seikkailu. Pyyhkäistään joka päivä sivu halu, annat toisilleen ilon kaikki uudenvuoden juhlapäivät.
 • Cork kartta. Se on atkki, joka on valmistettu korkkituotteesta, johon on kätevä liittää valokuvia. Voit merkitä siihen mieleenpainuvia paikkoja (missä vietät häämatkaa, jossa olet lomalla) sekä maita ja kaupunkeja, joilla aiot mennä vuonna 2014.
 • Tyynyruutuja “Kings of the Night”. Tämä ei ole vain käytännöllinen (liinavaatteet ovat aina kätevästi tilalla), vaan myös leikkisä lahja. Ole ystävä toisilleen kuninkaana ja kuningattarena, ainakin yöllä …;)
 • Lounaspaketti on lahja, joka symboloi hoitoa toisillemme. Jos haluat rakkaasi olla terve ja syödä oikein, hoidat että hänen päivällinen ei ollut pikaruokaa, ja maukas kotiruokaa. Mukavat lounaslaatikot auttavat tässä.

Mitä antaa sukulaisille?

Äiti ja isä, isovanhemmat, tädit ja sedät odottavat teidän huomionne uudessa vuodessa. Valikoima lahjoja heille on erityinen asia. Loppujen lopuksi vanhemman sukupolven ihmiset uskovat, että asia olisi ennen kaikkea hyödyllinen ja sitten kaunis.

Ideoita rakkaille:

 • Tossut-lämmittimet. Vanhemmat ihmiset jäätyvät usein, mutta nämä epätavalliset lenkkarit lämmittävät paitsi kehonsa myös sielunsa. Sisä – vehnä ja kyllästys kalkin, rosmariinin ja setriöljyjen aromaattisista öljyistä. Kylmä talvi-ilta on miellyttävä ja viihtyisä rakkailleen. Tossut lisäksi voit myös esitellä söpöjä neulottu käsien lämmittimet.
 • Teeastiasto koostuu lahjapaketti varastointiin teepussit, kaksi lämmönkestävä kupin silikonilla rengas, ettet polta itseäsi, ja elegantti teekannu – täydellinen lahja vanhemmille. Merkkinä on, että vuonna 2014 näet todennäköisemmin teetä.
 • Uudenvuoden kirjakaappi. Tämä seisoo hedelmiä, kakkuja ja muita herkkuja voi olla sekä itsenäinen lahja, ja lisäksi teekannu. “Joulukuusi” koristaa uudenvuodenpöydän, ja suosikki äidin piirakat tällaisella esityksellä ovat vieläkin herkullisempia.

  Ohjeet: miten asentaa OS X Mavericks USB-muistitikulta

Mitä antaa lapselle?

Jos lapsen kanssa on enemmän tai vähemmän selkeä (kirjeen Joulupukki – loistava ajatus aikuisia), kysymykset, jotka antavat veljen ja lasten ystävät ovat usein retorinen. Useimmiten me vain ostaa makeisia sarjoja. Mutta karkki loppuu, samoin kuin muisto siitä, kuka toi ne. Anna lapsille mieleenpainuvia lahjoja!

Ideoita lapsillesi:

 • Akvaario. Lapset rakastavat lemmikkejä. Muista, kuinka paljon lapsi haluaisi olla koira? Mutta vaikka koira tai kissa on jo olemassa, kala täydentää täydellisesti kotieläintaloa. Tämä akvaario on futuristinen muotoilu ja mukava muotoilu (lasikulho poistetaan – se on helppo pestä). Lapsi on iloinen sellainen lahja, koska hänen silmissään se ei ole vain akvaario – “talon” for kultakala, joka, kuten tiedämme, että jopa keiju.
 • Kashpo kasvava apila. Tämä lahja opettaa lapsellesi myös huolta luonnosta. Lapsi näkee kuinka siemenet itäävät, mitä hämmästyttäviä ominaisuuksia on vettä, jota ilman elävää organismia maapallolla ei voi tehdä. Laitoksen huolehtiminen lapsesta tulee huolta ja vastuuntuntoisempaa.
 • Mopsi on voittaja pölystä. Yksinkertaisesti sanottuna, pyyhi näytöt ja näytöt. Naiset eivät voi antaa liian monta kukkia, ja lapset – liian monta lelua. Mutta tämä lelu on myös hyödyllinen. Mopsi on valmistettu erityisestä antistaattisesta materiaalista, joka absorboi pölyä. Näin lapsesi leikkisästi oppii pitämään puhtaana.
 • Tray-palvelu. Tämä lahja ei ole vain lapsille, jotka varmasti haluavat syödä haarukkaa kämmenmikroilla lautasesta, mutta myös heidän vanhemmilleen. Ensinnäkin lapsen syöminen on paljon helpompaa, koska illallinen muuttuu peliksi. Toiseksi sarja on helppo käsitellä – ruokia ei lyödä, se on helppo pestä + ruokaa helposti kuljettaa.
 • Vanhemmat lapset saavat kauniin lahjan, jossa on heijastavat korkit polkupyörälle. Teini-ikäiset haluavat ajaa pyörällä eikä olla kuten kaikki muutkin. Tämä lahja jakaa teini-ikäisen väkijoukon tarkasti.

Bonus! Et voi jättää lapsia uudelle vuodelle ilman makeaa. Täällä nämä syötävät tarrat muuttuvat tavallisiksi hedelmiksi ja kakkuiksi hauskaksi sarjakuvaksi.

Mitä antaa ystäville?

Pääsääntöisesti olemme tunteneet ystäviä niin monta vuotta, että keksimään lahja seuraavalle uudelle vuodelle on koko palapeli. Lahja keijun ystäville tulisi olla: a). iloinen, b). epätavallinen, c). mielenkiintoinen.

  Apple-logon historia

Ideoita ystävillesi:

 • Kuppi välipalaa varten. Jos sinä ja ystäväsi katsovat elokuvaa, he arvostavat tätä lahjaa. Lautasessa voit laittaa vain kolme erilaista pikkupurtavaa ja laittaa roskat erikoiselle tarjottimelle.
 • Matkustajan kartta. Ystävä on innokas matkailija? Hiki hänen ylpeytensä – kolikon avulla hän pystyy merkitsemään maat, joissa hän vieraili (“tässä olin”). Lisäksi kartta on erittäin intuitiivinen – on helppo liikkua vuoden 2014 matkareitillä. Ja niin että hän ei unohda mitään, ja palattuaan kertoi kaikesta yksityiskohtaisesti, täyttäkää lahja Traveller’s Journalin kanssa.
 • Kirjahylly ja pyykkipukki. Lahja ystävien ystäville, jotka haluavat lukea, mieluummin paperiasiakirjoja. Kiitos kätevästä suunnittelijapidikkeestä, kirjoja ei putoa hyllylle, ja tällaisella lampulla voit kiinnittää itsesi suosikkiunneesi milloin tahansa päivällä ja missä tahansa paikassa.
 • Sarja lautapelejä. Tällainen lahja on täydellinen pariskunnalle, jonka kanssa olet ystävien perheiden kanssa. Shakki, backgammon, kortit, domino ja “Mikado” – yhteinen iltaesi ei ole tylsää. Voit kokeilla asetusta aivan uudenvuoden juhlapäivinä – on niin monta päivää pois eteenpäin!

Bonus! “Mafian” soittaminen on toinen ratkaisu uudenvuoden vapaa-ajanviettopaikalle ystävien kanssa.

Mitä antaa kollegoille?

Valintaa lahjaksi kollegoille, kuten ohutjäätelöä. Kuinka tehdä kiva ja kunnioittaa yritysten etiikkaa? Kuinka olla samanaikaisesti alkuperäinen? Mitä antaa pomo, niin että uuden vuoden saavat saman kauan odotetun lisäyksen? Rauhoitu! Meillä on vastauksia.

Ideoita kollegoillesi:

 • Työpöydän järjestäjä. Anna tällaiset lyijykynät osastosi työntekijöille ja he arvostavat hoitoa. Loppujen lopuksi tämä lahja symboloi sekä tuottavaa työtä että sitä, että ei pidä unohtaa levätä. Ajoittain sinun on poistuttava rutiinista juotavaksi kahvia ja keskustella kollegoiden kanssa. Ja luovat työntekijät pitävät tällaisesta järjestäjistä bonsai-puun muodossa nopeasti äskettäin kirjattavaksi.
 • Työpöydän jäähdytin. Toimistossa veden keskeytyksiä? Katso sitten tämä henkilökohtainen jäähdytin. Jokainen työntekijä voi laittaa sen työpöydälleen (hän ​​ei vie paljon tilaa). Juomavesi käden ulottuvilla – kollegat pitävät siitä.
 • Apulainen lahja on vaikea valinta. Sen ei pitäisi olla tuttuja, mutta ei liian tiukka (loma myös!), Ei liian henkilökohtainen, mutta varsin hyödyllinen … Siksi suosittelemme tarkastelemme design muistikirjoja antiikki “joka asuu No Venäjällä”, “Garrison peruskirja” ja “Lokikirja”. Varsinkin jälkimmäinen on symbolinen, koska yhtiö, kuin laiva, ja ylimmäinen – kapteeni vastaavasti päiväkirjassaan – päiväkirja, tasoittaa laivan kurssia.

Bonus! Riippumatta siitä, missä työskentelet, kannettavien kannettavien tarrojen merkitys on jossakin tiimissä.

Mitä minun pitäisi antaa rakastajalleni?

Me kasvoimme ja älä kirjoita kirjeitä joulupukille (loppujen lopuksi, emme kirjoita, kyllä?), Mutta kuka sanoi, että me pysähdymme rakastamaan lahjoja? Uudenvuoden – on aika hemmotella itseäsi ostaessasi jotain, jota et voi varautua tavallisille päiville.

  RECIPE: Shaurma kotona

Ideoita sinulle, rakkaitasi:

 • Baarijoukko. Pidätkö epätavallisia juomia? Haluatko yllättää ystäväsi uudenvuodenaattona? Esitä tämä joukko. Täydellisessä sarjassa: ravistin, jager ja puinen мадлеры. Näiden työkalujen avulla voit valmistaa cocktaileja uudenvuoden juhliin. Ja magneetit, joissa on reseptejä cocktaileja, auttavat tässä.
 • Valmistakaa kori talvella – kertoo kansan viisaus. Kuuntele sitä ja anna itsellesi uudenvuoden grilli-setti. Grilli on valmistettu hiiliteräksestä. Raudan alla – haarukkavaunu hiilen keräämiseen, ja siinä on miniharjattimet ristikkäisessä lakattua tammirakenteessa. Tämä on erinomainen ratkaisu, kun haluat shish kebabia, mutta et halua sytyttää suurta tulta. Lihan valmistamiseksi paistamiseen tarvitaan erikoistyökalut grilliin.
 • Universaali matkasovitin USB-portilla. Jos matkustat usein ulkomaille liikematkoihin ja vietät paljon aikaa hotelleissa, olet varmasti joutunut kohtaamaan ongelman siitä, ettei pistoke ja pistorasia kiinnittynyt. Tee itsellesi lahja – päästä eroon ylimääräisistä johtimista ja sovittimista. Tämä sovitin soveltuu sekä eurooppalaisille että eurooppalaisille myyntipisteillemme, ja sisäänrakennetun USB-laitteen avulla voit ladata gadgeteja missä tahansa.

Hyvää uutta vuotta, ystäviä! Antakaa tahdon taistelun aikana syntyneet toiveet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤