11 uzbudljive igre koje možete igrati na poslu

Igrači s iskustvom, započeo je karijeru natrag u 90-ih, često tvrde da nema moderne hit tuče po fascinacije prvih računalnih igara. Njihovi tvorci zbog ograničenih tehničkih sredstava ne oslanjaju se uglavnom na lijepe specijalnim efektima i realnim tekstura, a zanimljiva priča i likovi radili. Sada imate priliku da to provjerite osobno. Neprofitna organizacija Internet Archive je dostupan javnosti mnoštvo igara hitova proteklih godina, s njima igrati, možete izravno u pregledniku.

 Lemmings 2: plemena

Lemmings 2 DOS

Čak i daleko od računalnih zabava, ljudi su čuli za ovu legendarnu igru ​​u kojoj se lemmings prijateljski marširaju prema opasnostima. Morate upravljati ovim brojnim obiteljima i voditi životinje kroz sve prepreke na cilju. U drugom dijelu igre, cjelokupni koncept igranja nije se promijenio, ali su dodane mnoge nove razine, a lemmings su postali znatno više vještina.

Lemmings 2: plemena

Maniac Mansion

Ponoćno spašavanje DOS-a

Igra Maniac Mansion je jedan od prvih klasičnih zadataka. Igranje je doista bilo revolucionarno u to vrijeme, jer je omogućavalo odabir za prolazak različitih znakova, pa čak i dopušteno nekoliko mogućnosti za kraj igre. Igra je zemljište je više kao parceli od jeftinog horor film (mrtav motorne pile, tajnog laboratorijske ludi znanstvenik, invazija vanzemaljaca, tajanstveni vila), ali dobar dio crnog humora i hladnih likova neće dopustiti da dosadi.

Maniac Mansion

Gdje je u svijetu Carmen Sandiego: Enhanced

San Diego: Poboljšani DOS

Zapravo, ovaj dugi naslov krije tečaj obuke u kojem djeca igraju u obliku zemljopisne igre i povijesti. Ali kreatori su bili toliko oduševljeni od strane komponente igre da je rezultiralo proizvod s pravom je mjesto među najboljim računalnim igrama svih vremena. Zemljište se temelji na potrazi za poznatim tajnim agentom koji se pokušava sakriti od vas u najizotrajnijim kutovima planeta. Da bi ga porazio, morat će riješiti pametne zagonetke, dodavati zagonetke, riješiti probleme i ažurirati svoje znanje o različitim zemljama.

Gdje je u svijetu Carmen Sandiego: Enhanced

  Kako napraviti web stranicu za fotografa: savjeti i pravila

SimCity

SimCity DOS

SimCity je … Što mogu reći, to je legenda! Bila je to kompjuterska igra, čija je prva verzija objavljena 1989. godine, postala progenitor svih modernih urbanih simulatora. U igri moramo planirati razvoj grada, stvarati nove zgrade, skupljati poreze i razvijati naš grad kao gradonačelnika. Naravno, prva inačica SimCitya ne može se pohvaliti modernim vizualnim efektima, ali ne usporava i funkcionira točno u pregledniku.

SimCity

Odmor za slobodno vrijeme Larry u Land of the Lounge gušteri

Odmor za slobodno vrijeme Larry DOS

Akcija ove igre odvija se u izmišljenom gradu koji podsjeća na Las Vegas, gdje glavni lik pokušava pronaći “pravu ljubav”. Zemljište je toliko pikantno da se čak iu naše vrijeme percipira kao minimum s kamatama. Godine 1987, kada je puštena prva verzija igre, Leisure Suite Larry proizveo je učinak bombe koja je eksplodirala.

Odmor za slobodno vrijeme Larry u Land of the Lounge gušteri

SimAnt: Elektronička mravlja kolonija

Sim Ant DOS

Ova igra je izrađen u suradnji s znanstvenicima, biolozima, tako da je cijela vanjska unprepossessing to je ozbiljan i složen simulator mravinjak. Igrač kontrolira žuti mrav, koji će postati pretka cijele kolonije. Postupno će zahvatiti sve nove prostore i svađati se s kolonijom crvenih mrava, koja je glavni suparnik u igri.

SimAnt: Elektronička mravlja kolonija

Oregon staza

Oregon Staza DOS

Obrazovna računalna igra o avanturama prvih naseljenika na američkom kontinentu, široko korištenjem stvarnih činjenica i povijesnih događaja. Igrač kontrolira grupu useljenika, od kojih svaki ima svoje vještine i resurse, što izravno utječe na proces prolaska. Uspjeh igre doveo je do pojave nekoliko nastavaka.

Oregon staza

Ponoćno spašavanje

Ponoćno spašavanje DOS-a

Midnight Rescue je jedan od najuspješnijih projekata koji kombiniraju obrazovne i zabavne ciljeve. Tijekom igre morate držati zgradu škole od uništenja, što će zahtijevati pronalaženje puno tajnih poruka, čitati šifrirana pisma i riješiti logičke zagonetke. Popularnost ove igre bila je tako velika da je u nekim gradovima bilo korišteno čak iu procesu školovanja.

  Gmail ili Outlook.com? 10 prednosti nove Microsoftove usluge

Ponoćno spašavanje

Pac-Man

Pac-Man DOS

Siguran sam da vam ova igra savršeno zna i da uopće nije potrebno nikakvo uvod. Njezin glavni lik dugo je postao kultni heroj u video industriji i bio je besmrtan u raznim filmovima, slikama, knjigama. Nakon toga su puštene brojne Pac-Man ekstenzije i klonovi, ali nisu mogli nadmašiti izvornik.

Pac-Man

Brojač brojeva

Brojač brojeva DOS

Broj Munchers je prva igra za učenje u seriji Munchers. Osmišljen je za podučavanje djece osnovnih matematičkih vještina i postao je vrlo popularan među američkim školama u 1980-1990. U procesu igranja vašeg junaka će “jesti” brojeve, koji su pravi odgovori na primjere. Složenost zadataka i brzina igre se povećavaju sa svakom razinom, tako da će nakon nekog vremena igra moći izazvati čak i odrasle.

Brojač brojeva

Dina II: Izgradnja dinastije

Duna 2: Izgradnja dinastije

Duna II: Gradnja dinastije jedna je od prvih računalne strategijske igre u stvarnom vremenu. Igra je postala izuzetno popularna zbog revolucionarne igrivosti, napredne grafike i dizajna zvuka, kao i uzbudljive igre. Tako fascinantno da je s pojavom ove igre na stranicama novina počeo zadovoljiti pojam “ovisnost igre.”

Dina II: Izgradnja dinastije

Osim onih navedenih u ovom članku, možete pronaći mnogo drugih hitova prošlih godina u knjižnici resursa Internet arhiva. Napišite, koje će igre u vašem djetinjstvu igrati s užitkom upravo sada?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top