8 načina pronalaženja dobrog filma

Prema studiji Američke udruge filmskih tvrtki (MPAA), svake se godine proizvodi više od 7000 igranih filmova. Zbirka Netflixa, najvećeg pružatelja streaming filmova, je 36.000 filmova. Ta je količina dovoljna da gleda film nakon filma šest i pol godina. Međutim, to ne mijenja ništa: pronalaženje dobrog filma je uvijek teško.

Odabrali smo osam alata za pronalaženje novih filmova i nadamo se da će s vašom pomoći broj postati još veći.

1. Slučajni film o “Kinoiskisk”

«Pretraživanje filma»
«Pretraživanje filma»

Prozor s nasumičnim filmom nalazi se na dnu stranice na desnoj ploči. Klikom na potpis “Drugi slučajni film”, doći ćete do stranice na kojoj možete odabrati njegove parametre: godina izdavanja, zemlje i žanr. Algoritam će preuzeti sliku uzimajući u obzir navedene podatke i njezinu ocjenu – najmanje šest bodova. I filmovi s ocjenama iznad sedam bit će označeni zelenom bojom.

Nasumični film na “Kinoiskoe” →

2. Stranica s najboljim distribucijama na bilo kojem torrent trackeru

Kickass
Kickass

Na primjer, često idem u Kickass i gledam vrhunske bujice prema broju preuzimanja. Najčešće postoje nedavno objavljeni filmovi, od kojih neki žele vidjeti. Ali puno smeća: uz dobre “Avenge” je strašno “San Andreas Fault”.

3. Top 250 IMDB

IMDB
IMDB

Stranica koju su svi otišli barem jednom. Razvrstano je 250 filmova ovisno o IMDB ocjeni. Odabir filma, kroz jednostavne manipulacije, možete pronaći svoje ime na ruskom, vidjeti i biti sigurni da je film zaista vrijedan.

Top 250 IMDB →

4. Napredno pretraživanje “Film Search”

«Pretraživanje filma»
«Pretraživanje filma»

Stranica s impresivnim brojem polja za pretraživanje filma. Možete odabrati sliku ne samo žanr, već i studio, kreatori, tekst ili ključne riječi. Alat za napredne korisnike, ali iznenada ste ludi za Asylum studio i želite pronaći sve svoje filmove. IMDB također ima isti alat.

  Kako napraviti web stranicu za fotografa: savjeti i pravila

Napredno pretraživanje «Traženje filma» →

5. Dobar film za gledanje

Dobar film za gledanje
Dobar film za gledanje

Urednici stranice ručno odabiru filmove, vođene po nekoliko značajki. Prije svega, ocjena filma je od gledatelja i filmskih kritičara, s naglaskom na one filmove koji nisu previše popularni. Stoga je vjerojatnost da ste gledali film koji nudi web mjesto je mala.

Dobar film za gledanje →

6. Dobar popis filmova

Dobar popis filmova
Dobar popis filmova

Zbirke Good Film List temelje se na rangiranju filmova s ​​Rotten Tomatoes, Metacritic i IMDB. Web mjesto izgleda nevažno, ali ćete potrošiti najviše par minuta dok ne pronađete pravi film.

Dobar popis filmova →

7. WMSIWT

WMSIWT
WMSIWT

WMSIWT (Koji filmovi trebam gledati večeras) je web mjesto koje odgovara na pitanje u naslovu. Kada se prebacite na resurs, odmah započne prikolica za jedan od filmova. Uslugu nadziru urednici, pa se svaki film odabire ručno.

WMSIWT →

8. itcher

itcher
itcher

Usluga će od vas tražiti da ocijenite nekoliko filmova s ​​popisa, a zatim, na temelju vaših preferencija, sastavit ćete skup preporuka. Možete filtrirati prijedloge za žanr i godinu izdavanja, pogledajte informacije o filmu, prikolicama i čak recenzije. Na isti način, itcher će vam pomoći odabrati glazbu, knjige i video igre.

itcher →

Ako imate svoj vlastiti način za pronalaženje dobrih filmova, ispričajte o tome u komentarima.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top