10 χρήσιμα εργαλεία για συγγραφείς

1. Επιστολόχαρτο

Προγράμματα για συγγραφείς: Letterspace

Φαίνεται ότι το Letterspace ήρθε να αντικαταστήσει την Evernote. Για εκείνους που ενοχλούνται από τη βραδύτητα του cultic λογιστή, Letterspace θα γίνει μια διέξοδο. Είναι ιδανικό για τη λήψη σημειώσεων ή την εγγραφή ιδεών για άρθρα. Υπάρχουν πελάτες για Mac και iOS με συγχρονισμό όλων των πληροφοριών, φυσικά.

Letterspace →

2. Ημερήσια σελίδα

Πρόγραμμα για συγγραφείς Ημερήσια σελίδα

Μια θαυμάσια υπηρεσία που θα σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε τακτικά στη σύνταξη άρθρων. Κάθε πρωί θα φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο θέμα, στο οποίο πρέπει να γράψετε το κείμενο πριν από το τέλος της ημέρας. Τα θέματα είναι διαφορετικά: μερικές φορές τους ζητείται να σας πω για το τι έχετε κρύψει από το αγαπημένο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, και μερικές φορές – για να ξεκινήσετε διάλογο μεταξύ του Kanye West και του ιερέα.

Ημερήσια σελίδα →

3. Γραφέας 2

Προγράμματα για συγγραφείς: Scrivener 2

Αυτό το πρόγραμμα είναι πιο κατάλληλο για συγγραφείς και συγγραφείς απ ‘ό, τι για τους δημοσιογράφους. Σας επιτρέπει να μην συγχέεται σε όλες τις ανατροπές της ιστορίας, τα ονόματα των χαρακτήρων και τα ονόματα. Το Scrivener 2 δεν είναι απλώς ένας επεξεργαστής κειμένου. Είναι ένα εργαλείο για την αποθήκευση και τη δόμηση ιδεών. Υπάρχουν εκδόσεις του προγράμματος για Windows και Mac.

Scrivener 2 →

4. Ημέρα πρώτη

Προγράμματα για Συγγραφείς: Ημέρα 1

Είναι πολύ σημαντικό για έναν συγγραφέα να γράψει τις ιδέες του όποτε εμφανίζονται. Η πρώτη μέρα είναι βολική για χρήση από το smartphone σας. Στο μέλλον, όλες οι εγγραφές με πληροφορίες για το πού και πότε δημιουργήθηκαν μπορούν να προβληθούν στον υπολογιστή.

Ημέρα πρώτη →

5. FocusWriter

Προγράμματα για συγγραφείς: FocusWriter

Το FocusWriter είναι ένα δωρεάν και εύκολο στη χρήση πρόγραμμα επεξεργασίας που λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες υπολογιστών: Windows, Mac, Ubuntu. Κατάλληλο για τους λάτρεις του μινιμαλισμού. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό στη διεπαφή, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στο κείμενο.

FocusWriter →

6. Alternote

Συγγραφή προγραμμάτων: Alternote

Φυσικά, κανένας κατάλογος εφαρμογών για συγγραφείς δεν μπορεί να κάνει χωρίς την Evernote. Η Lifehaker αποφάσισε να ενεργήσει διαφορετικά και συμβουλεύει όλους τους ιδιοκτήτες Mac να δοκιμάσουν το Alternote. Πρόκειται για έναν τρίτο πελάτη για την Evernote, η οποία στερείται σχεδόν όλων των ελλείψεων του λογιστή.

Alternote →

7. Hemingway

Προγράμματα για Συγγραφείς: Hemingway

Ο Ernest Hemingway έγραψε απλά και κατανοητά ακόμη και για περίπλοκα πράγματα. Η υπηρεσία ιστού του ίδιου ονόματος συμβάλλει στην απλοποίηση του κειμένου στα αγγλικά και στη διευκόλυνση της αντίληψής του. Προσδιορίζει προβληματικές περιοχές, υπερφορτωμένες προσφορές και ανεπιτυχείς στροφές. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Hemingway και ως κανονικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.

Hemingway →

8. MindMeister

Προγράμματα για Συγγραφείς: MindMeister Mind Mapping

Το Mindmapping, ή ο σχεδιασμός χαρτών μυαλού, είναι μια ειδική προσέγγιση για τον καθορισμό των ιδεών σας. Αυτή η ικανότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για συγγραφείς που πρέπει να δουλεύουν με μεγάλους όγκους πληροφοριών και σύνθετα κείμενα. Για να δημιουργήσετε χάρτες, για να υποδείξετε τη σχέση μεταξύ χαρακτήρων και θραυσμάτων κειμένου, μπορείτε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης: για τέτοιους σκοπούς δημιουργήθηκε η υπηρεσία MindMeister.

MindMeister →

9. Κλήτης

Προγράμματα για συγγραφείς: ένα site με βιβλία Bookmate

Ένας καλός συγγραφέας είναι πάντα ένας καλός αναγνώστης. Στον Bookmate θα βρείτε δεκάδες χιλιάδες διαφορετικά βιβλία. Όλη η βιβλιοθήκη και οι σελιδοδείκτες θα συγχρονιστούν μεταξύ των συσκευών σας. Αρχίζοντας την ανάγνωση, παρεμπιπτόντως, μπορείτε με το ράφι ναυαγοσώστη.

Bookmate →

10. OmmWriter

Προγράμματα για συγγραφείς: τον επεξεργαστή κειμένου OmmWriter

Zen, μινιμαλισμός και έμπνευση – αυτές οι λέξεις μπορούν να περιγραφούν από έναν υπέροχο επεξεργαστή κειμένου OmmWriter. Ο σχεδιασμός της οθόνης μπορεί να επιλεγεί για να ταιριάζει στη διάθεση, η ήσυχη μουσική υπόκρουση βοηθά να συγκεντρωθεί, και ο ήχος του πληκτρολογίου δροσίζει χαλαρά. Ένα απαραίτητο εργαλείο για Mac και PC, το οποίο δημιουργεί έναν δημιουργικό τρόπο.

OmmWriter →