Πώς να μάθετε πώς να φτιάξετε ιστοσελίδες: 30+ μαθήματα

Στην ενότητα “Πώς να φτιάξουμε έναν ιστότοπο”, μιλάμε τακτικά για διάφορα εργαλεία για τη δημιουργία ιστότοπων. Και για εκείνους που χρειάζονται μια ολοκληρωμένη κατανόηση του κτιρίου ιστοτόπων, έχουμε ετοιμάσει μια λεπτομερή επιλογή των πόρων που διδάσκουν τη δημιουργία ιστοσελίδων. Θα αγγίξουμε τα πάντα από τον προγραμματισμό μέχρι την προώθηση. Οι εκπαιδευτές είναι διαθέσιμοι τόσο στα αγγλικά όσο και στα ρωσικά. Ο οδηγός μας θα είναι χρήσιμος τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Codecademy

Μάθετε πώς να κωδικοποιείτε σε μια διαδραστική μορφή και δωρεάν – το σύνθημα αυτής της εταιρείας. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει βήμα προς βήμα ηλεκτρονικά μαθήματα σε HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Python, Ruby, PHP. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστό τμήμα σχετικά με τη δημιουργία ιστότοπων. Για να αποκτήσετε νέα γνώση, χρειάζονται μόνο το Διαδίκτυο και ο browser. Εάν είστε νέοι στον προγραμματισμό, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να μάθετε τα βασικά.

HTML Academy

32 online μαθήματα σε HTML και CSS από 35 μέντορες. Οι δημιουργοί της Ακαδημίας HTML πιστεύουν ότι η διάταξη είναι χρήσιμη δεξιότητα για οποιονδήποτε ειδικό IT. Τα μαθήματα χωρίζονται σε βασικά και προχωρημένα. Κάποια από αυτά πληρώνονται, κάποια είναι δωρεάν. Ταυτόχρονα, ο ρυθμός δεν βασίζεται στη θεωρία, αλλά στην πρακτική.

Σχολείο κώδικα

Ο πόρος από τα εργαστήρια Envy Labs προσφέρει μαθήματα βίντεο και εκπομπές για όσους θέλουν να μάθουν HTML5, CSS, Ruby, JavaScript, Git, προγραμματισμό για iOS. Το υλικό απευθύνεται σε πιο προηγμένους χρήστες. Μπορείτε να μάθετε μεμονωμένα ή σε μια ομάδα. Τα μαθήματα πληρώνονται: $ 29 – μηνιαία συνδρομή, $ 290 – ετήσια.

Hexlet

Πρόκειται για μια πλατφόρμα για τη μελέτη βάσεων δεδομένων, διακομιστών και ανάπτυξης εφαρμογών. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε από προγραμματιστές για προγραμματιστές. Η κοινότητα έχει πάνω από 50 χιλιάδες ανθρώπους. Μπορείτε να σπουδάσετε δωρεάν (μόνο θεωρία) ή για $ 9 το μήνα (θεωρία + πρακτική).

Κωδικοποιητές εκδηλώσεις

Σε αυτόν τον πόρο υπάρχουν τρεις τύποι μαθημάτων: HTML + CSS, JavaScript και Python3. Κάθε ένα από αυτά έχει τρία επίπεδα: το πρώτο – δωρεάν, το υπόλοιπο – για δολάρια. Η αγορά μαθημάτων με τη μία σε όλες τις κατευθύνσεις είναι φθηνότερη – στα $ 146. Σε κάθε μάθημα υπάρχει ένα στοιχείο παιχνιδιού, το οποίο βοηθά να σταθεροποιηθεί το υλικό.

Irbis-school

Πρόκειται για μια ηλεκτρονική σειρά προγραμματισμού ιστού. Υποσχεθεί ότι, έχοντας τα καταλάβει βήμα προς βήμα, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε επαγγελματικές ιστοσελίδες. “Ξεκινάμε με έναν απλό διαδικαστικό κώδικα και εξελίσσεται σε ένα πλήρες μίνι-πλαίσιο.” Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω μιας ειδικής εφαρμογής γραφείου. Τα βασικά μαθήματα είναι δωρεάν, πιο προχωρημένα – πληρώνονται.

Ασθενότητα

Μια εταιρεία που πιστεύει ότι η εκπαίδευση πρέπει να γίνει ευρέως διαθέσιμη. Για το σκοπό αυτό, μαζί με το Google, το ATT, το Facebook, το Salesforce, το Cloudera και άλλες εταιρείες, έχουν αναπτύξει εκπαιδευτικά προγράμματα για την προετοιμασία προγραμματιστών, αναλυτών, προγραμματιστών εφαρμογών για κινητά και πλήρους στοίβα. Το κόστος των προγραμμάτων είναι 200 ​​δολάρια.

Σχολή Προγραμματισμού

Το εκπαιδευτικό κέντρο “Σχολή Προγραμματισμού” δημιουργήθηκε από τους αποφοίτους του Κρατικού Πολυτεχνικού Πανεπιστημίου της Μόσχας που ονομάστηκε Bauman το 2010. Η επιλογή των επαγγελμάτων είναι εκτεταμένη: τα βασικά στοιχεία του προγραμματισμού, HTML και CSS, Swift, Android, Python, JavaScript και άλλα. Ξεχωριστά είναι απαραίτητο να σημειωθεί ένα μάθημα για το SEO. Στο τέλος ενός από τα μαθήματα, τα οποία κοστίζουν μέχρι 100 χιλιάδες ρούβλια, μπορείτε να πάρετε μια βεβαίωση-επιβεβαίωση. Το σχολείο υπόσχεται επίσης δίμηνη πρακτική άσκηση σε εταιρείες προφίλ για τους πτυχιούχους.

Προπονητές

Περισσότερα από 20 ακαδημαϊκά μαθήματα σε HTML5, CSS3, JavaScript, JQuery, Backbone.JS, AngularJS και σε άλλες περιοχές. Κατάλληλο για όσους θέλουν να αποκτήσουν θεμελιώδη γνώση. Οι εκπαιδευτικοί είναι ειδικοί στο έργο τους. Για παράδειγμα, ο Douglas Crockford (JavaScript), ο Estelle Vale (CSS3), ο Lukas Ruebbelke (AngularJS). Δίδακτρα: 39 δολάρια το μήνα ή 299 δολάρια το χρόνο.

  Τι είναι το Spotify και πώς να το χρησιμοποιήσετε

IMT Ακαδημία

Η Ακαδημία Διαδικτυακών Τεχνολογιών IMT προσφέρει μαθήματα εκτός σύνδεσης και διαδικτύου για τη διδασκαλία σύγχρονων ειδικοτήτων IT. Μπορείτε να μάθετε βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, τα βασικά στοιχεία της διάταξης σελίδας, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τον προγραμματισμό ιστοσελίδων, το JavaScript. Αναφέρεται ότι όλοι οι δάσκαλοι είναι επαγγελματίες που διδάσκουν πραγματικά πράγματα. Διδασκαλία πληρωμένη, online μαθήματα στο χρονοδιάγραμμα λίγο.

Html5rocks

Ένας δημοφιλής πόρος για προγραμματιστές που θέλουν να αλλάξουν σε HTML5. Ιδρύθηκε το 2010. Περιέχει πολλά άρθρα σχετικά με αυτήν τη γλώσσα, τις λειτουργίες και τις λειτουργίες χρήσης σε εφαρμογές.

Κέντρο Σύγχρονης Πληροφορικής, Προγραμματισμός και Ανάλυση Δεδομένων

Αυτό το κέντρο (Computer Science Center) δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Computer Science Club του POMI RAS, της JetBrains Company και της Σχολής Ανάλυσης Δεδομένων. Το κέντρο προσφέρει μαθήματα πλήρους παρακολούθησης για την πληροφορική, την ανάλυση δεδομένων και την ανάπτυξη λογισμικού. Αλλά πρόσφατα ξεκίνησε και σε απευθείας σύνδεση κατεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων C + +, Python, αρχιτεκτονική υπολογιστών και γραφικών.

LearnSauce

Αυτή είναι μια πλατφόρμα όπου για $ 9 το μήνα μπορείτε να πάρετε απεριόριστη πρόσβαση σε DIY-εγχειρίδια με πηγαίους κώδικες. Εμφανίζονται νέα εγχειρίδια κάθε εβδομάδα. Οι ιδιοκτήτες της υπηρεσίας λένε ότι οι φοιτητές σύντομα θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τις δικές τους δροσερές εφαρμογές.

W3schools

Αυτός ο πόρος περιέχει εγχειρίδια που θα είναι χρήσιμα τόσο για τους προγραμματιστές όσο και για τους σχεδιαστές ιστού. Τα εγχειρίδια για την οικοδόμηση του χώρου είναι ενωμένα σε ξεχωριστό τμήμα. Τα βοηθήματα διδασκαλίας επιλέγονται έτσι ώστε ακόμη και ένας αρχάριος να τα καταλάβει. Επίσης στον ιστότοπο υπάρχουν παραδείγματα για το πώς όλα λειτουργούν. Η πρόσβαση στα εγχειρίδια είναι δωρεάν.

Smashing Magazine

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό για σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές, όπου συλλέγονται επαγγελματικά βιβλία, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών. Κάποια από αυτά μπορούν να μεταφορτωθούν, μερικά μπορούν να αγοραστούν. Το θέμα των οφελών είναι εκτεταμένο – οι ειδικοί των μεσαίων και προηγμένων επιπέδων θα βρουν πολύ χρήσιμο.

Treehouse

Πρόκειται για ένα δημοφιλές εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από τον Ryan Carson. Έχει συγκεντρώσει πολλά μαθήματα για προγραμματιστές ιστού, σχεδιαστές ιστοσελίδων, προγραμματιστές κινητών επικοινωνιών και διαφημιζόμενους. Με λίγα λόγια, όλα όσα χρειάζεστε για να μάθετε να δημιουργείτε ιστότοπους. Ταυτόχρονα, οι μαθητές σημειώνουν την υψηλή ποιότητα της διδασκαλίας. Δίδακτρα: 25 δολάρια – βασική συνδρομή, 49 δολάρια – προηγμένη. Κάθε μία από αυτές μπορεί να δοκιμαστεί δωρεάν εντός 14 ημερών.

Άλισον

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική πλατφόρμα για τον έλεγχο των νέων ειδικοτήτων και της περαιτέρω κατάρτισης. Στο τμήμα που αφιερώνεται στην τεχνολογία της πληροφορικής, υπάρχουν μαθήματα σχετικά με την κινητή ανάπτυξη, τις επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, τη δουλειά με τους εκδότες γραφικών, τις τεχνολογίες πολυμέσων και άλλους τομείς. Η εκπαίδευση είναι δωρεάν, αλλά μετά την ολοκλήρωση αυτού ή αυτού του μαθήματος, μπορείτε να λάβετε ένα πιστοποιητικό με πληρωμή.

Μάθημα

Υπηρεσία ηλεκτρονικής μάθησης, η οποία θα είναι χρήσιμη για προγραμματιστές και σχεδιαστές. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μαθήματα και ηλεκτρονικά βιβλία σχετικά με το JavaScript, το jQuery, το PHP, το CSS3, το HTML5, το Node.JS, το Photoshop, το WordPress, το Ruby, το iOS, το Android και άλλα θέματα. Ταυτόχρονα, η πρόσβαση στο διδακτικό υλικό παραμένει μετά το μάθημα. Οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις από τους φοιτητές και οι τελευταίοι μπορούν να λάβουν ένα δίπλωμα που επιβεβαιώνει την εκμάθηση του Learnable. Το κόστος μιας μηνιαίας συνδρομής είναι $ 15, η ετήσια συνδρομή είναι $ 99.

  Top 15 ηλεκτρονικά λειτουργικά συστήματα

Skillfeed

Ένας πόρος που προσφέρει περισσότερα από 79.000 βίντεο κατάρτισης για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη ιστού, τη φωτογραφία, την εικονογράφηση, καθώς και HTML και CSS. Οι κύλινδροι μπορούν να ταξινομηθούν κατά επίπεδο γνώσεων, κατηγοριών και χρονισμού. Τα μαθήματα είναι διαθέσιμα με συνδρομή, η οποία κοστίζει 19 δολάρια το μήνα. Αλλά για να αξιολογήσει τη χρησιμότητα του πόρου μπορεί να είναι μέσα σε μια επταήμερη ελεύθερη περίοδο.

Tutsplus

Αυτός είναι ένας πόρος που δημιουργήθηκε από την Envato, με πολλά δωρεάν και αμειβόμενα μαθήματα σχετικά με την κωδικοποίηση, το σχεδιασμό, τα γραφικά, την ανάπτυξη και άλλα θέματα. Για να περιηγηθείτε σε διάφορα μαθήματα και να φιλτράρετε την έκδοση συμφερόντων, υπάρχει ένας κόμβος hub.tutsplus.com, όπου κόμβο – το όνομα του θέματος. Έτσι, αν καλέσετε webdesign.tutsplus, Θα λάβετε μαθήματα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων εάν παρατίθεται η γραμμή διευθύνσεων code.tutsplus.com, στη σελίδα θα εμφανιστούν τα μαθήματα προγραμματισμού. Εκτός από τα μαθήματα (που πληρώνονται), ο ιστότοπος διαθέτει ηλεκτρονικά βιβλία και δωρεάν εγχειρίδια για τα θέματα.

Coursera

Πολλοί αναγνώστες του Lifehacker γνωρίζουν αυτή την πλατφόρμα με δωρεάν online μαθήματα. Κάθε μήνα προετοιμάζουμε για εσάς τις συλλογές με τα τρέχοντα ενδιαφέροντα μαθήματα Coursera. Συχνά υπάρχουν προγράμματα κατάρτισης, προγραμματισμού, σχεδιασμού και μάρκετινγκ. Η Coursera έχει επίσης μια σειρά μαθημάτων στους τομείς της «επιστήμης των δεδομένων», του «ψηφιακού μάρκετινγκ», της «ασφάλειας στον κυβερνοχώρο», του «cloud computing για κινητές συσκευές που βασίζονται στο Android» και ούτω καθεξής.

Udemy

Το Udemy δεν είναι λιγότερο δημοφιλές από το Coursera, ένα εκπαιδευτικό site. Εδώ οποιοσδήποτε εμπειρογνώμονας μπορεί να μοιραστεί τις γνώσεις του στον τομέα του, και πολύ συχνά οι διαλέξεις διαβάζονται από αληθινά αστέρια. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μαθήματα διαφόρων θεμάτων, υπάρχει ένα ενδιαφέρον και για αρχάριους saitostroiteley: μαθήματα ανάπτυξης, μαθήματα σχεδιασμού ιστοσελίδων, μαθήματα στο μάρκετινγκ Διαδικτύου, μαθήματα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και ούτω καθεξής. Ορισμένα μαθήματα είναι δωρεάν.

LendWings

Το LendWings είναι μια πλατφόρμα με μαθήματα βίντεο σχετικά με το σχεδιασμό, την τεχνολογία, την τέχνη και άλλους τομείς από την εταιρεία “Σύγχρονες τεχνολογίες μάθησης”. Δεν είναι μόνο ομιλίες από ρωσόφωνους εμπειρογνώμονες, αλλά και μεταφράσεις ομιλιών από παγκόσμιους εμπειρογνώμονες. Στο εγγύς μέλλον, μπορείτε να εγγραφείτε για τα ακόλουθα μαθήματα σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων: “Βασικές αρχές PHP”, “Μάθηση για γρήγορη δημιουργία ιστοσελίδων στο WordPress”, “HTML5 για αρχάριους”.

Lynda

Μία από τις παλαιότερες εκπαιδευτικές πύλες, που δημιουργήθηκε το 1995. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει μαθήματα και βίντεο μαθήματα. Τα εκπαιδευτικά υλικά ενημερώνονται κάθε εβδομάδα. Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα για διαφορετικά επίπεδα γνώσης: οι αρχάριοι θα είναι σε θέση να κυριαρχήσουν στη βάση και οι πιο έμπειροι θα βελτιώσουν τα προσόντα τους. Στο τμήμα “Ανάπτυξη” που είναι διαθέσιμα προς το παρόν 384 online μαθήματα και πάνω από 16 χιλιάδες βίντεο? στο “Design” – 573 μαθήματα και πάνω από 27.000 βίντεο, στο τμήμα Web περιμένετε 639 μαθήματα και περίπου 24.000 βίντεο. Η κατάρτιση καταβάλλεται και μεταξύ των πλεονεκτημάτων είναι η διαθεσιμότητα εφαρμογών για κινητά.

Zillion

Αυτός είναι ένας πόρος εκπαιδευτικών μέσων. Εντατικά προγράμματα κατάρτισης προσφέρονται σε πραγματικό χρόνο, για μερικούς μήνες μπορείτε να πάρετε μια σύγχρονη ειδικότητα. Εκείνοι που έχουν ήδη ένα επάγγελμα μπορούν να βελτιωθούν μέσω μαθημάτων βίντεο. Τα μαθήματα είναι εκτεταμένα (μάρκετινγκ, PR, πωλήσεις, διαχείριση κλπ.) Και το διδακτικό προσωπικό τηρείται. Οι δημιουργοί ιστοτόπων στο εγγύς μέλλον μπορεί να ενδιαφέρονται για το express course από τον Dmitry Satin, έναν εμπειρογνώμονα στον τομέα της εμπειρίας των χρηστών. Ονομάζεται “Universal interface”. Πώς να εισαγάγει τον πελάτη σε αυτόν. ” Στο τέλος αυτού του ή άλλου μαθήματος μπορείτε να λάβετε βεβαίωση επιβεβαίωσης.

  Canva – ο καλύτερος σχεδιαστής online για τη δημιουργία πανό, επαγγελματικών καρτών, εικονογραφήσεων και αφισών

Ακαδημαϊκή Γη

Μια τοποθεσία που δημιουργήθηκε από τον Richard Ludlow. Έχει συγκεντρώσει πολλές διαλέξεις από τα καλύτερα παγκόσμια πανεπιστήμια: Χάρβαρντ, Οξφόρδη, Στάνφορντ και άλλα. Εκτός από τη φυσική και την οικονομία, στον ιστότοπο μπορείτε να βρείτε μαθήματα βίντεο για το σχεδιασμό, το μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις. Ενδιαφέρουσα λειτουργία – playlist, με τη βοήθεια της μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο σε διαφορετικούς κλάδους, αλλά με ένα παρόμοιο θέμα. Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εξετάσεις και να λάβετε ένα δίπλωμα από το πανεπιστήμιο, των οποίων οι ομιλίες ακούσατε.

Επιχειρηματικό περιβάλλον

Πρόκειται για μια πύλη για τους επιχειρηματίες, με στόχο τη δημιουργία ολοκληρωμένης υποδομής για τις μικρές επιχειρήσεις. Είναι επίσης θυγατρική της Sberbank της Ρωσίας. Μεταξύ άλλων, έχουν σχολή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Εκπονούνται μαθήματα και σεμινάρια σε διάφορα θέματα. Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους ενδιαφέρονται για τα εξής: “Πώς να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ιστότοπου”, “Website for Business 2.0”, “Ο ιδανικός ιστότοπος από την πλευρά της μηχανής αναζήτησης”.

ThinkFul

Αυτό δεν είναι μόνο ένα ηλεκτρονικό μάθημα για τον προγραμματισμό, το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη. Αυτός ο πόρος παρέχει την ευκαιρία να μάθετε από τον προσωπικό σας μέντορα – την εβδομαδιαία συνομιλία μέσω βίντεο, όπου μπορείτε να ζητήσετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ενδιαφέροντος. Επιπλέον, στο πλαίσιο της κατάρτισης, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να αναπτύξουν το δικό τους έργο και επίσης να παρέχουν βοήθεια για την απασχόληση. Τα μαθήματα πληρώνονται και είναι πολύ φθηνά, αλλά υπάρχουν μερικά δωρεάν μαθήματα.

Η τεχνολογία

Η “Netology” προσφέρει online εκπαίδευση για επαγγελματίες του διαδικτύου. Οι δάσκαλοι είναι γνωστοί στους ανθρώπους του RuNet, επαγγελματίες της επιχείρησής τους. Το φάσμα των εκπαιδευτικών κατευθύνσεων της “Netology” είναι αρκετά εκτεταμένο. Συμπεριλαμβανομένων από καιρό σε καιρό υπάρχουν μαθήματα για όσους μαθαίνουν να κάνουν ιστοσελίδες. Για παράδειγμα, στις 26 Ιουνίου, ξεκινά το μάθημα “HTML-layout: από το μηδέν μέχρι την πρώτη διάταξη”. Αλλά ειδικά για τα μαθήματα “Netology” σχετικά με το μάρκετινγκ και τη διαχείριση, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα κοινωνικά δίκτυα, το web design. Τα μαθήματα μπορούν να ταξινομηθούν ανά θέμα και επίπεδο – από το βασικό έως το προηγμένο. Πολλά μαθήματα πληρώνονται, αλλά για τη διψασμένη γνώση υπάρχει ένα σύστημα συνδρομής. Στο τέλος του μαθήματος, μπορείτε να πάρετε ένα δίπλωμα που επιβεβαιώνει το πέρασμα του.

HubSpot

Η δικτυακή πύλη HubSpot παρουσιάζει 18 κατηγορίες δωρεάν μάρκετινγκ: blogging, SEO, SMM, μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εργασία με λέξεις-κλειδιά – το πρόγραμμα είναι εκτεταμένο. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για αρχάριους σε θέματα προώθησης ιστότοπων.

edX

Το edX είναι μια ακαδημαϊκή πλατφόρμα με μαζικά ανοικτά μαθήματα online. Πρόκειται για ένα κοινό μη κερδοσκοπικό έργο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, του Χάρβαρντ και του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ. Όσοι δημιουργούν ιστότοπους θα ενδιαφέρονται για μαθήματα όπως το Learn HTML5 από το W3C, το Entrepreneurship 101, το Edge Edge.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχουμε συνδυάσει εκπαιδευτικές πλατφόρμες, όπου μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε ιστότοπους σε ένα τραπέζι.

Συνοπτικός πίνακας

Αυτός ο κατάλογος των σεμιναρίων μπορεί να συνεχιστεί. Και προτείνουμε να το κάνουμε αυτό σε όσους έχουν εμπειρία στη δημιουργία ιστοσελίδων. Ποιους πόρους χρησιμοποιήσατε όταν καταλάβατε την επιστήμη της οικοδόμησης του χώρου; Ρίξτε τους συνδέσμους στα σχόλια.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top