10 izvrsnih Excel predloška za praćenje zdravlja, prehrane i tjelesne aktivnosti

Naravno, tehnologija olakšava život, ali sasvim je moguće bez njih. Ovaj članak predstavlja desetak pogodnih oblika programa Excel koji možete čuvati u elektroničkom obliku ili ispisati s knjigama i prijenosnim računalima. Naravno, predložak se može prilagoditi vašim potrebama.

Praćenje snage

Bilo da pokušavate izgubiti težinu, sanjati da ima tijelo ili pokušavate jesti zdravu hranu – trebate zabilježiti količinu kalorija i masnoće koju konzumiraju. A ako se uklopi u glavu, osnovne metode jedenja su prilično moguće, a zatim uzmite u obzir sve pecivo koje se jedu tijekom dana, čokolade i druge yummies – to nije lako. Rješenje ovog problema je korištenje malog notepada, koji će uvijek biti pri ruci. Preuzmite predložak dnevnika i iz nje napravite isti bilježnicu. Nemojte zaboraviti označiti količinu tekućine pijane!

Računovodstvo snage s programom Excel

Dnevnik mršavljenja

Zlodjela čovječanstva sve je više vidljiva na svojim pojedinačnim predstavnicima. Gluttony vylazit na obrazima, stranicama i kukovima sve većeg broja ljudi. Možete stisnuti trbuh koliko god poželite i postati profitabilan predah pred zrcalom, ali još uvijek ne možete odbaciti dodatne funte. Samo su tjelesne aktivnosti način da vam daju lijep izgled.

I dati revnost u borbi za idealan dnevnik tijela uspjeha u smanjenju težine. Klikom na vezu moći ćete preuzeti ispisani PDF obrazac, koji pored težine mjeri i tijelo, a uz preuzimanje excel-ku s rasporedom vaših pobjeda.

Zapisi o obuci

Svaki push-up ili čučanj poboljšava vaše mišiće i jača duh. Ali maksimalna korist od treninga dolazi samo uz pravi program. Zato mnogi sportski obožavatelji vode evidenciju o njihovoj aktivnosti.

Ne znam kako započeti dnevnik? Pokušajte s jednostavnim obrascem koji možete pročistiti kako bi odgovarao vašim potrebama.

Praćenje tlaka

Nije tajna da odstupanje krvnog tlaka od norme negativno utječe na funkcioniranje svih mehanizama tijela. Povećanje ili smanjenje tlaka može ukazivati ​​na prisutnost raznih bolesti, biti posljedica uzimanja različitih lijekova, boravka u stresnom stanju i ovisno o dobu dana. Nažalost, kardiovaskularne bolesti vode na popisu uzroka smrti ljudi, pogotovo statistika izgleda depresivno u post-sovjetskom prostoru.

  Kako razviti eksplozivnu snagu i izbjeći stagnaciju u treningu

Zato svatko od nas treba povremeno pratiti naznake tonometra, kako bi prepoznao prijeteću prijetnju. Kao što ste pogađali, za ovo vam se također nudi obrada.

Udisanje za idealnu težinu

Poznato vam je želja za izgubiti težinu ili povećati težinu (da, postoje oni koji sanjaju na desetak “suvišnih”)? Tada ćete, vjerojatno, držati u glavi idealnu referentnu točku. Ali to će biti idealno samo uvjetno, jer nisu svi mi poznati optimalni omjer visine i težine ljudskog tijela. Da biste saznali točan cilj, ispišite i držite ispravnu tablicu težine izračunate na temelju nekoliko različitih tehnika.

Račun recepcije lijekova

Usudio bih vam reći da vaš medicinski komplet ne izgleda kao skromna veličina. Najvjerojatnije, u vašem domu postoji nekoliko desetaka imena tableta, kapsula, injekcija, sprejeva i samo nedefiniranih staklenki. Malo je vjerojatno da su svi na istom mjestu, tako da više nećete moći podsjetiti na većinu njih. Čak i ako se želite sjetiti informacija o tome kada, zašto i koliko je napitak pilula, ne možete to učiniti unutar tjedan dana nakon oporavka.

No, ove informacije mogu biti korisne ako se razbolite na sljedećem sezonskom vrhuncu bolesti i želite ponoviti odgovarajući tijek liječenja ili će vas liječnik općine pitati o vašim metodama neuspješnog samokoručenja. U takvoj će situaciji doći do spašavanja kućnog medicinskog zapisa.

Početna bolovanja u programu Excel

Memorizacija cijepljenja

Putovanje u egzotične zemlje prije svega je nezaboravan dojam uranjanja u apsolutno drugačiji svijet. No, nezaboravni dojmovi mogu postati i zbog ne tako ugodnog razloga – bolesti po specifičnim mučama. Stoga, idući na dugo putovanje, lutalice su cijepljene od čudnih virusa.

I još jedan životni primjer. Većina nas ima različite učestalosti cijepljenja od strašne bolesti. Kao dijete, mi smo krcali pristojan skup cjepiva, i tijekom njihovih života se ponavlja nakon desetaka godina.

  Kako razviti fleksibilnost gornjeg dijela leđa i zašto je to potrebno

Ako niste među gorljivi protivnici imunizacije, cijepljenje će vam biti korisno. Može se injektirati injekcijama svih članova obitelji i datum ponovnog cijepljenja.

Izračun BMI

BMI (indeks tjelesne mase) – svojevrsni orijentir, prema kojemu možete procijeniti prisutnost osobe s težim problemima i, prema tome, zdravlju. Temeljem tumačenja BMI određene su indikacije potrebe za liječenjem. Da biste brzo odredili svoj BMI i usporedili ga s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije, upotrijebite jednostavan Excel računator.

Excel kalkulator za izračunavanje indeksa tjelesne mase

Praćenje razine šećera u krvi

Nadajmo se da vi i vaša obitelj nećete moći pratiti promjene razine šećera u krvi tijekom dana. Ako sudbina izdvaja takvu utvrdu, preporučujemo da se obratite prikladnom obliku u kojem možete unijeti trenutnu vrijednost, kao i označiti fizičku aktivnost i prehranu koja je utjecala na rezultat. Dijagram je priključen na slušatelja, jasno pokazujući fluktuacije razine na temelju vaše evidencije.

Izračun 1PM

Nije osoba koja je uključena u bodybuilding i dizanje utega, teško je prodrijeti u bit i svrhu takvog pokazatelja kao jedan ponavljanje s maksimalnom težinom. Izračun 1PM će biti koristan za određivanje odgovarajućeg opterećenja za obavljanje ponovljenih vježbi. Svi početni sportaši trebat će održavati plan za individualne pristupe i obuku uopće, a također izračunati svoje 1PM pomoću odgovarajućeg obrasca.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top