10 znakova s ​​kojima se susrećete s psihopatom

Između normalne osobe i psihopata postoji samo jedna razlika – psihopati nemaju savjesti. Ozlijeđeni su i ne osjećaju najmanji osjećaj kajanja ili krivnje. Mogu imitirati normalne ljudske emocije, ali ih doista ne doživljavaju. Suosjećanje, ljubav, povjerenje, praštanje – te emocije čine vas ranjivima, a psihopati ih samo koriste da bi vas utjecali.

Bilo koji vanjski promatrač neće moći izračunati psihopat. Često su slatke, prijateljske i šarmantne ljude. Ali ako se približite takvoj osobi, život se pretvara u noćnu moru. Bajkovitosti se mijenjaju u hrpu brutalnih intelektualnih igara. Mislite li da je to poznato? Evo 10 alarmnih zvona koja vas upozoravaju da ste iz psihopata. Podaci se prikupljaju na temelju stvarnih priča i intervjua na mjestu Psychopath Free.

1. On vas okružuje izjavama ljubavi i pohvale. Čini se da je ovo savršen partner za vas

Kada prvi put susretnete psihopat, događaji se brzo razvijaju. On vas inspirira da imate puno zajedničkog, da ste savršeni jedni za druge. Kao kameleon, ona odražava vaše nade, snove, strahove, da oblikuje povjerljivu i uzbudljivu vezu. On stalno želi komunicirati s vama i čini se da vas u potpunosti fascinira. Vaš zid na Facebooku ili “VKontakteu” popunit će se pjesmama, pohvalama, pjesmama i lijepim šalama koje samo vas dvoje možete razumjeti.

2. Lovi za svoje osjećaje, govoreći suosjećajne priče

Brzo ćete naći mjesto u vašem srcu da mu žalite. Tako je sladak i nevin. Potpuno se ne sviđaju filmske slike psihopata – okrutni muškarci s prezirnim osmijehom u skupom automobilu. Sigurno će spomenuti svog bivšeg, koji je još uvijek zaljubljen u njega. Ali sve što želi je mir i tišina, mrzi drame. Međutim, uskoro ćete primijetiti da ga dramatične priče neprestano okružuju i ljude koji su mu bliski.

  Jak přestat kritizovat sebe

3. On vas uključuje u ljubavni trokut

Nakon što ste na kuke, padaš u ljubavni trokut, pa čak i poligon. Psihopat će se okružiti bivšim i potencijalnim zaljubljenicima i svima koji mu obratite pažnju. Bit će i bivših, o kojima vam je ranije rekao i uvjeravam vas da ih nadilazite u svima. Osjećat ćete se neugodno, a dobit ćete dojam da je uvijek tražen od suprotnog spola.

4. On stalno iskrivljuje stvarnost i ponaša se nenormalno

Psihopat uvijek negira da vas manipulira, a zanemaruje i činjenične dokaze o tome. Kritički i prezirno reagira ako pokušavate opovrgnuti svoje priče činjenicama. Prebacit će vam krivnju za situaciju: vi ste previše osjetljivi i neprimjereno prepoznajete situaciju. Uvjerit će vas da problem nije u njemu, već u pogrešnoj reakciji na uobičajene događaje.

5. On vas optužuje za emocije, koje on sam izaziva

Psihopat će reći da ste ljubomorni, iako ste iskreno flertirali s bivšim, često čak i društvenim mrežama, kako bi svi mogli vidjeti. On će reći da ste previše prianja, iako vas je namjerno ignorirao nekoliko dana. On izaziva vašu reakciju da pokaže svoje druge ciljeve kako je histerijski i izazivaj suosjećanje za sebe. Jeste li mislili da ste bili mirna osoba? Susret s psihopatom će vas promijeniti bez prepoznavanja. Srećom, privremeno.

6. Primijetite patološke laži i isprike

Uvijek ima izgovor, čak iu situacijama kada to nije potrebno. On dolazi s drugom lažom brže nego što imate vremena postaviti pitanje. Stalno krivi druge, uvijek s bilo čim. Potrebno je vrijeme da iznesu objašnjenja za svoje ponašanje, a ne da se poboljša. Čak i uhvaćen na iskrenoj laži, on ne izražava kajanje ili neugodnost. Ponekad se čini da je htio da ga uhvatite.

  Jak se chovat s postou Ruska: tajemství, které vám ušetří čas, peníze a nervy

7. On izaziva ljubomoru i suparništvo, čuvajući masku nevinosti

Isprva, sve pozornost psihopata usmjerena je na vas. I ne razumijete što se događa kad se iznenada prebaci na drugu osobu. On stalno čini stvari koje vas sumnjaju da nešto mislite njemu. Ako je aktivan u društvenim mrežama, potom mami prvu s pjesmama, fotografijama, šalama, što je značilo za njihov par. Čini se da aktivno traži partnera dok vas ignorira.

8. Čuva vašu pažnju i potkopava samopoštovanje

Prvo, on vam donosi čvor divljenja, a onda mu postane nezainteresiran. Vi ste uvrijeđeni, jer ste već zapali s tim strastvenim odnosima. A sad se osjećate kao sluga s njim i više.

9. Psihopat je sebičan i zahtijeva stalnu pažnju prema sebi

Ispustio je svu vašu energiju iz tebe i napunio sav svoj život. On zahtijeva stalno obožavanje sebe. Mislili ste da ste jedina osoba koja bi mogla biti sretna, ali sad shvaćate da svatko tko ima puls može to učiniti. Ali istina je da nitko ne može ispuniti prazninu u duši psihopata.

10. Ne prepoznajete sebe

Vaša ljubav i suosjećanje pretvorili su se u neodoljivu paniku i tjeskobu. Ispričavamo se i plakate više nego ikad u vašem životu. Ne spavate dobro i probudite se u lošem i tjeskobnom raspoloženju. Ne možete shvatiti što se dogodilo s vama, gdje je sada ova vesela, opuštena, mirna osoba? Nakon što komunicirate s psihopatom, osjećate da ste iscrpljeni, razoreni i lišeni odgovarajuće percepcije svijeta. Life rolls by somersault: trošiti novac, slomiti veze s prijateljima i obitelji i stalno tražiti uzrok tih akcija.

Odnos s psihopatom je crna rupa. Bez obzira koliko ste bolni, uvijek i u svemu ćete biti krivi. On zanemaruje vaše najbolje kvalitete, a samim tim sumnjam u sebe, promijenite se bez prepoznavanja. Vi ćete dugo liječiti traumu iz ove veze, osjetit ćete da nikada nećete biti u redu.

  Kako razviti memoriju i pažnju

Ali možete staviti živce u red. Prije svega, isključite sve kontakte s psihopatom: dopisivanje, pisma, pa čak i “špijuniranje” na društvenim mrežama. U početku će vam biti nesnosno teško, ali s vremenom ćeš se osloboditi. Osjećat ćete da se zdravost vraća vama i kaos ostavlja svoj život. Ovo iskustvo može biti dugoročno korisno. Naučit ćete da se cijenite i postavite granice za psihopate, tako da više nikada ne krši vaš mir uma.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top