10 Excel sablon, amely hasznos lesz a mindennapi életben

Örömmel tölti el, hogy a Microsoft Corporation mindent megtesz, hogy abszolút szabad hozzáférést biztosítson irodai termékeihez mobileszközökhöz. Ezért könnyen használhatja az erős Excel eszköztárat a nagy iPhone, iPad és Android gadgetek nagy átlós.

Ne felejtsük el, hogy a javasolt sablonok módosíthatók, hogy megfeleljenek az Ön kívánságainak, valamint a nyomtatott, ha a képernyő szeretne papírt. De mielőtt korrekciókat végezne el, olvassa el az Excelben található hatékony trükköket, titkokat és gyakori hibákat. Egy ilyen tudáscsomaggal nem félsz ez a hatalmas szörnyeteg!

1. A feladatok listája

Még a legfényesebb fej is, amelynek világos elméje és szilárd memóriája egy napon meghiúsul, és elfelejtené valamit. Nos, ha halételet vásárol, gratulál anyósához az Anyák napjához, vagy öntik az ibolya félviolát. Piszkálnak, csipkednek és nyalogattanak, és a lelkiismerete tiszta lesz. De hirtelen nem fizetsz a lényegre – az internetre? Szégyellni fog, hogy a tükörbe nézzen. És azon a rossz napon fogsz lebontani, és ígéretet teszek az esetek listájára. Időközben az elektronikus tervezők közötti választás sújtja Önt, próbálja egyszerű feladatokkal kezdeni.

Hozzárendelhet feladatokat, rangsorolja őket, határozza meg a határidőket, válassza ki a felelős személyt, kövesse az előrehaladást, és hagyja el a jegyzeteket anélkül, hogy elhagyná az Excel programot A sablon már be van állítva, hogy gyorsan rendezzék dátum, fontosság, állapot és egyéb paraméterek szerint.

2. Utazási költségvetés

Elméletileg még a leginkább irreális (és így teljes) utazás is tehet anélkül, hogy bármilyen pénzügyi befektetés lenne az Ön oldalán. Ehhez szükség van a tömeges vendéglátóhely támogatására, szabad helyek megtalálásához és egy kis étkezéshez és ágyhoz való munkához. Az ilyen sikereket csak a kiégett utazók kísérik, akiknek nagy szerencséjük van. Bár valami elrejteni, még azt is meg kell keresni egy pár érmét, hogy felhívja az anyámnak az egészségéről jelentést. Ezért a lakóhelyi határokon túli mozgalmakat az előzetes tervezés és a becslések elkészítése kísérte. És annak érdekében, hogy ne kelljen ellopni a papírlapokat, és végtelenül csavarja meg a számokat, javasoljuk, hogy forduljon segítségért az utazási számológéphez.

  Blynk: a Málna és az Arduino egyszerű kezelése

Az utazási költségek kiszámítása Excel-ben

Maga a számítás mellett a sablon képes megjeleníteni a várható költségeket egy kördiagram formájában. A denezhek százalékos arányú kategóriák szerinti megoszlása ​​egyértelművé teszi, hogy mely kiadási tétel a legelterjedtebb.

3. Készletlista

Mi egyesíti a tűz, árvíz, lopás és a hozzátartozók érkezését “egy hétig”? Helyesen, a nagy valószínűséggel a tulajdon épségének elvesztése.

Olyan emberi természet, hogy a varangy nem fojtja el a nagymama zokni veszteségét, hanem azért, mert egyáltalán nem emlékszik minden összegyűjtött holmijára. Ilyen kedvezőtlen forgatókönyv esetén a háztartási eszközök leltártól megszabadul. És ráadásul nem lesz felesleges a fotózni a kúriákkal az összes tartalmat.

A vicceket elhagyva tanácsot adhat a sablonoknak azoknak, akik lakást bérelnek. A vendégeket hosszú ideig tartó településen vehetik át, ne felejtsük el, hogy a készlet aktusával megismertessék őket. Jó szolgálatot tesz, ha kiutasítja a bérlőket.

4. Kapcsolatfelvétel

Nem számít, milyen nehéz a technikai fejlődés, nem tudja legyőzni a “dinoszauruszokat”, akik nem akarják tudni, hogy léteznek kényelmes eszközök a kapcsolatok rendezésére. Naplók, notebookok és csak papírdarabok mindegyike. Általában ilyen esetekben azt mondják, hogy a süllyesztett sír helyes lesz (hello, feleség!). De ne dobjuk le a kezünket, és ne találjunk kompromisszumot – notebook.

A társkereső elektronikus lapja legalább két okból jó: könnyű megosztani és egyszerűen rendezni az Excel segítségével. Ezért nem feltétlenül szükséges a mentési lehetőség még azok számára is, akik teljesen megbízik a Google kapcsolatokban.

5. A Gantt-diagram

Egy jó orosz hagyomány, hogy kezet fogjon, előre haladjon, lazítson és a bejelentés napját megelőző éjszaka dolgozik, meglehetősen kockázatos üzleti technika, amely jelentősen befolyásolja a minőséget. Csak a tervek megtervezése, felosztása szakaszokra és az ütemtervhez való ragaszkodás megmentheti hírnevét.

A Gantt-diagram egy népszerű típusú oszlopdiagram (hisztogram), amely a projekt tervének és munkatervének illusztrálására szolgál.

Természetesen az Excel ereje lehetővé teszi számodra, hogy létrehozzuk ezeket a diagramokat. Hobbija a láthatóság és a hozzáférhetőség.

  6 legjobb alternatíva WhatsApp (+ szavazás)

Excel sablon a Gantt-diagramhoz

És még ha nincs is a saját üzleted, próbáld meg tervezni a javításokat a lakásban, a felvételi előkészületeket vagy egy maratont a Gantt technikával. Értékelni fogja a készülék erejét.

6. Családi fa

Az esküvői ünnepség koronája – egy ökölharc – a helyes forgatókönyv szerint fog menni, csak akkor, ha egyértelműen az ellenséges oldalakat “saját” és “idegenek” közé osztja. És hogy megakadályozzuk, hogy megértsük a helyzetet, nemcsak alkohol, hanem a rokonok banális tudatlansága is.

Természetesen a családfa létrehozásának oka nem a legjobb, sokkal több ok van. Ha a minta érthetetlennek tűnik, váltson át a Példa lapra, amely a Kennedy családfáját mutatja.

7. A műszakok ütemezése

“A memóriában bekövetkező kudarcok” az emberiséget a feladatok elosztása óta kísérte. A betegség különösen a gyermekek számára jellemző. Ez malyavki gyakrabban, mint az anyukák és apukák elfelejtik mosogatni, eltávolítani a játékokat, és vegye ki a szemetet. A betegség gyógyszerek alkalmazása nélkül kezelendő: elegendő egy heti ütemezés kinyomtatására és aláírni az állítólagos büntető intézkedéseket.

Adja meg a családneveket a sabloncellákban, elosztva a munkát a hét előtti és délutáni napokon. És ne felejtsd el eltakarni a kinyomtatott képet a lakás legnépszerűbb helyén – egy hűtőszekrény. Most senki sem fog hivatkozni a feledékenységükre.

8. Karbantartási napló

Egyszer, évek múlva működtetik az autót, akkor azt a benyomást kelti, hogy nincs egyetlen natív alkatrész sem az autóban. Természetesen a háztulajdonos mellett ő is szent és sérthetetlen. Ez tényleg így van? A válasz csak akkor szerezhető be, ha egy autó megvásárlásakor megszokja, hogy a karbantartás minden aktusát külön magazinban rögzítse. Ezenkívül a sablon lehetővé teszi a jármű javítására fordított teljes összeg kiszámítását.

9. A futásteljesítmény naplót

Born Ilon Maszk a szovjet tér szélességében, már velünk utaztunk az elektromosságon, alacsony utazási költségek mellett. Bár kinek csalnak, ilyen nem történhet meg. Ilon a homlokát a bürokrácia falához szorította, és már régóta aludt.

  A Google keresés minden titka: tényleg minden

Ezért az autók tulajdonosai a régi módon gördülnek körül a folyó árfolyamok szemében, a villamos állomás villogó alakjain. De a személy természete gyorsan elfelejti az összes rossz dolgot, megvédi önt attól, hogy gondolkodjon a szappanról és a kötélről. Természetesen túlzásom van, de miért nem tudom megtudni, mennyi pénzt költenek az állandó utántöltésre? És ez könnyen elvégezhető egy futott napló segítségével.

Az Excel-ben kilométerenkénti üzemanyag-fogyasztás kiszámítása

Adja meg a kilométer-számláló méréseit, a megvilágított mennyiségek számát és költségeit, és becsülje meg egy kilométeres futás költségeit. Hasonló funkciókat alkalmaznak mobil alkalmazásokban, például a Car Logbook for Android programban.

10. A napló

Csak azok a társadalom tagjai élnek, akik a “reggelit ivott” elv alapján élnek, a nap ingyenes “, az ügyek listája egy közeli áruház megnyitásával ér véget. A többieknek néha nem rosszabbaknak kell lenniük, mint a kerék mókusának, makacsul korlátozott időn belül. És azért, hogy ne felejtsd el a zűrzavarodban a terveid listáját, az emberek inkább naplózásra késztetik. A javasolt sablon azért jó, mert lehetővé teszi, hogy minden munkaórát 15 perces szegmensbe szüntessen.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤