Mi az a proxy, és miért lenne normális felhasználó?

Mi az a proxy szerver?

Hallottál a Spotify hűvös zenei szolgáltatásról? Több millió sáv, nagyon okos ajánlások, stb. Szeretném használni használni? Ezután próbálja meglátogatni a Spotify webhelyet. Hoppá! A szolgáltatás nem érhető el az Ön országában, és ő nem egyedül. Számos európai és amerikai szolgáltatás és online áruház magas színvonalú árú megfizethető áron nem működik Oroszországban.

Hol ismerik a weboldalak melyik országban? Ez egyszerű. Bármely erőforrásra való áttérés esetén elkerülhetetlenül sok információt küld magáról, beleértve a helyadatokat is. Ha országa nem a támogatott, akkor udvariasan elküldöd. Ezt a Spotify bemutatta neked.

Most képzeljük el, hogy más országban, ahol a Spotify működik, van egy speciális proxy szerver, amelyhez csatlakozhat és hozzáférhet a webhelyekhez. Ebben az esetben a Spotify azt fogja feltételezni, hogy nem az Oroszországból érkezik, hanem a szerver az országból, ahol működik, és hozzáférést nyit. Ezt a proxykiszolgálót proxynak nevezik. Több százezer proxy szerver dolgozik a világ szinte minden országában.

Miért használjon proxy-t?

Az első ok

A proxykiszolgáló lehetővé teszi a helyszín módosítását és a webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférés korlátozását.

A második ok

A helyszín módosításával a proxy szerver elrejti az Ön helyét. A webhelyek nem tudják megmondani, hogy a proxy mikor küld információkat. Ennek megfelelően a többi adata, beleértve az IP-címet is, csak a proxykiszolgálónak ismeri.

Annak megállapításához, hogy ki használta a proxy-t, fel kell venni a kapcsolatot a szerver rendszergazdájával. Az adminisztrátor az adatokat csak a helyi bíróság döntése alapján továbbítja. Ha a szerver egy másik országban van, akkor megkapja az információt, amelyre szükség lesz egy nagyon bonyolult államközi bürokratikus eljárás elindításához. Most képzeld el, hogy több proxy szerver volt, mindegyik különböző országban, és a kapcsolat egymás után halad egymáson. Hogy komolyan keressenek, meg kell szüntetni a törvényt. Ez azonban semmiképpen sem lehetséges, de ez egy proxy használata, amely lehetővé teszi a számítógépes bűnözők inkognitív maradását.

  10+ hasznos alkalmazás és szolgáltatás az Instagram felhasználók számára

Semmi esetre sem kérjük az illegális cselekmények elkövetését az interneten, hanem egyszerűen magyarázzuk meg a meghatalmazás működésének elveit. A “hét meghatalmazott” kifejezés nem csak így szerepel, és a legmagasabb szintű biztonságot jelenti, csak a beszéd ebben az esetben nem az anyagi értékekről szól, hanem magáról.

A proxykiszolgáló lehetővé teszi az internethez való névtelen hozzáférést.

Harmadik ok

Számos vállalat gyakorlatban korlátozza a munkavállalók hozzáférését bizonyos helyszínekhez. Leggyakrabban szociális hálózatokat és szórakoztató erőforrásokat tartalmaznak. Ilyen esetekben a proxy is segít. A blokkolás a webhely címén történik, de proxy segítségével nem fog közvetlenül a webhelyre lépni. Ennek megfelelően a rendszergazda által használt hozzáférési korlátozási eszközhöz a “VKontakte” webhely nem látogat, de egyszerűen egy erőforrás, amely természetesen hozzáférhet.

A proxykiszolgáló lehetővé teszi a hálózati rendszergazda által létrehozott korlátozások megkerülését.

Nem fogunk beszélni konkrétabb feladatokról, amelyeket egy proxy segítségével oldunk meg. Szakértők és így mindenki ismeri a proxyt, és az átlagfelhasználó valószínűleg megkérdőjelezi egy másik kérdést: “Hol kaphatok egy proxy szervert?”.

Hol kapja meg a proxy szervert

Itt kezdődnek az érvek. Azt mondhatnánk, hogy nyilvános internetes proxy-t kell keresnünk az interneten, de nem fogjuk, mert ez nem a legjobb ötlet.

Az ingyenes proxy természetesen ingyenes. Lehetséges anélkül, hogy egy rubel összeállítaná a szerverek listáját minden alkalomra, beleértve az anonim és meglehetősen gyors, de ugyanolyan szerencsés.

Azonban időt fogsz tölteni, és nem egyszer, mert a szabad bürokráciák élnek egy kicsit. Ha a kiszolgáló jó és igényes, akkor fizetni fog, és meg kell keresni egy csere. A hosszú távú játékostípusok általában csúnyaak a minőség és a sebesség szempontjából, de előbb-utóbb zárva vannak.

Miért fizetne valaki a kiszolgálóért, és tartsa meg az ingyenes proxy szolgáltatást mások számára? Nem hiszünk a karma és az altruizmusban. A proxy elképzelés arra a tényre épül, hogy feltétlenül megbízik a kiszolgáló tulajdonosában. Bízik egy olyan nagybácsiban, amelyet még csak nem is tudsz, de ki valamilyen okból megadja a proxyját a freebie-nek?

  VSCOcam. Az elmúlt évek egyik legjobb mobil alkalmazásának legteljesebb áttekintése

Általánosságban elmondható, hogy ha az ingyenes proxy valóban elfogadható mindenki számára, akkor a fizetett társaik nem kaptak visszahívást és zároltak. De nem záródnak le, de éppen ellenkezőleg, új és új szolgáltatók nyílnak.

A fizetett proxy nagyon olcsó, még egy olcsó VPN-hez képest is, de a felhasználónak kínálja a modellre jellemző előnyöket: “Sajnok neked, úgy, ahogy kell”.

A szolgáltató pénzt fizet, és jogosult a megfelelő minőséget, segítséget és támogatást igényelni, ami nagyon fontos a kezdő számára. A szállító viszont érdekelt abban, hogy a lehető legjobb ár-és szolgáltatásminőséget nyújtsa, különben nem fizet.

Most valahogy újra reklámozni fogjuk a Proxy Proxy-ot, mert több éve használjuk a szolgáltatásainkat, és nem volt gond. Válasszon ki egy tetszés szerinti szállítót, csak óvatosan.

A plus FineProxy-ban három nagyon fontos dolog van, amelyekre valójában érdemes fizetni:

  • Tarifák bármely szükséglethez és költségvetéshez (beleértve az elit és az olcsó proxy-kat), egy sor támogatott ország, valamint pénzvisszafizetés – pénzvisszafizetési garancia, ha nem elégedett a minőséggel.
  • Nagyon okos és okos támogatás. Most azonnal eljöhetsz a saját oldalára és ellenőrizheti önmagát. A sarokban megjelenik egy csevegés. Írj valamit ott, és egy perc múlva válaszolsz. Legalább a kérésünket még gyorsabban feldolgoztuk. Ha valami nem világos, akkor felszólítanak. Ha valami baj van a szolgáltatással, akkor eldöntik a kérdést. Válasszon egy tarifát is.
  • Stabil minőség. A szerverek mindig rendelkezésre állnak, a sebesség nem csökken. Az internet ugyanaz, mint a normál kapcsolat, a különbség nem észrevehető. Az átlagos felhasználó számára ez a legfontosabb.

Proxy használatának megkezdése

A proxy használatának az az előnye, hogy ugyanazon VPN előtt nem kell további programokat telepíteni a számítógépre. Minden, amire szüksége van, már a rendszerben van. Csak menj a linkre, amely megfelel a böngésződnek vagy a rendszerednek, és mindent megtesz az utasítások szerint:

  • IE,
  • Chrome,
  • firefox,
  • Opera,
  • Safari (macOS),
  • Android,
  • iOS.

  6 hasznos kiterjesztés a VLC médialejátszóhoz

Könnyebb, mint gondolná. Csak pár perc, és már nem kell aggódnia a tilalmak, korlátozások és felügyelet miatt.

Proxy a Fineproxy-ból

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top