Hvad skal man gøre, hvis telefonen ikke tændes

Hvis der opstår problemer med en fugtig gadget, skal du ikke slutte den til lysnettet og stoppe med at trykke på knapperne. Tør telefonen så hurtigt som muligt, og følg derefter tipsene fra denne artikel.

Hvis du er sikker på at indersiden af ​​din smartphone er tør, er du velkommen til at fortsætte.

1. Tving enheden til at genstarte

Måske er din telefon tændt, men bare hængt. I dette tilfælde kan skærmen være mørk og ikke reagere på nogen handlinger. Prøv derfor først at genstarte enheden ved hjælp af hardware nøglerne.

Hvordan tvinge jeg nulstille iPhone?

På iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 6s Plus og ældre modeller holder du Home-knappen sammen med den øverste (eller side) -knap i 10 eller flere sekunder, før Apple-logoet vises.

På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus skal du holde sidetasten nede sammen med volumen ned-knappen i 10 eller flere sekunder, indtil du ser Apple-logoet.

På iPhone 8 eller iPhone 8 Plus skal du holde nede og straks slippe zoomknappen først og derefter sænke lydstyrken. Herefter skal du trykke på sideknappen og holde den nede, indtil Apple-logoet vises.

Sådan tvinges en smartphone til at nulstille på Android

Tryk samtidigt på tænd / sluk-knappen og volumen nede-tasten og hold dem nede i 10-15 sekunder. Hvis det lykkes, genstarter enheden automatisk eller viser en menu på skærmen, hvor du skal vælge genstartskommandoen.

Nogle Android-smartphones kan genstartes ved hjælp af andre knapper. Hvis enheden ikke reagerer, skal du se på internettet for en genvej for at genstarte din model.

2. Fjern batteriet og sæt det i igen

Hvis din telefon har et aftageligt batteri, skal du fjerne låget og fjerne batteriet fra enheden. Vent mindst 30 sekunder og udskift batteriet. Prøv derefter at tænde telefonen på den sædvanlige måde – ved hjælp af tænd / sluk-knappen.

3. Sæt telefonen på opladning

Slut telefonen til stikkontakten med den originale oplader. Hvis opladningsindikatoren ikke vises på displayet i en time, og du ikke kan tænde for enheden, skal du kontrollere integriteten og renheden af ​​stikket og tilstanden til netledningen og adapteren. Prøv om muligt andre stikkontakter, udskift kablet og / eller adapteren.

  3 måder at hurtigt rengøre granater uden sprøjt

4. Nulstil maskinen til fabriksindstillingerne

Hvis du forsøger at gendanne fabriksindstillingerne ved hjælp af hardwareknapperne, når du forsøger at tænde skærmen, men enheden ikke starter korrekt.

Under en systemåbning kan du miste personlige data, der ikke er synkroniseret med serveren. Gør ikke dette, hvis du er bange for at slette vigtige oplysninger.

Sådan gendannes de oprindelige indstillinger til iPhone

Slut din telefon til computeren med et kabel og start iTunes. Udfør derefter en tvunget genstart af iPhone (se trin 1). Når du ser Apple-logoet, skal du trykke på knapperne, indtil genoprettelsesskærmen vises på din smartphone-skærm.

Derefter skal der vises et vindue med yderligere instruktioner på computerskærmen. Klik på Opdater og følg systemanmodningerne.

Hvad skal man gøre, hvis telefonen ikke tændes

iTunes vil downloade den nødvendige software til telefonen. Hvis denne proces tager mere end 15 minutter, kan iPhone afslutte gendannelsesfunktionen. Hold i så fald de tvingede genstartsknapper nede, og hold dem nede, indtil enheden vender tilbage til denne tilstand.

Hvis opdateringen virker, kan telefonen tænde uden at genoprette systemet. Hvis ikke, skal du klikke på “Gendan” i iTunes-vinduet for at gendanne fabriksindstillingerne.

Sådan får du de oprindelige indstillinger tilbage på en Android-smartphone

Sørg for, at smarttelefonen er slukket, og prøv følgende kombinationer til nulstilling:

  • volumen op tast + tænd / sluk-knap;
  • lydstyrke nede + tænd / sluk-knap;
  • volumen nede tast + volumen op tast + strømknap;
  • Lydstyrke nede + Strømknap + Hjemsknap.

Det er nødvendigt at holde alle tasterne samtidigt og holde dem i ca. 10-15 sekunder. Derefter vises en særlig menu på skærmen, hvor du skal vælge genoprettelseselementet og derefter – kommandoen Tør data / fabriksindstilling. Hvis du ikke kan se denne kommando i genoprettelsestilstand, skal du holde tænd / sluk-knappen nede og øjeblikkeligt trykke på volumen op-tasten.

  Hvad skal man gøre hvis halsen gør ondt: tips, der helt sikkert vil hjælpe

Efter disse handlinger skal smartphone vende tilbage til de oprindelige indstillinger inden for få minutter. Hvis ingen af ​​tastekombinationerne virker, eller du finder de nødvendige kommandoer i servicemenuen, skal du søge efter nulstillingsinstruktionen for din enhedsmodel.


Hvis ingen af ​​de anbefalede anbefalinger hjælper med at tænde enheden, skal du forsøge at returnere den under garantien eller tage den til et servicecenter.

Læs også:

  • Hvorfor telefonen er varm og hvad man skal gøre →
  • Sådan rengøres din telefon fra affald, fjern virus og fremskynde sit arbejde →
  • Hvad skal man gøre, hvis Windows ikke starter →

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top