Hvordan man laver et tørklæde: 30 stilfulde måder for kvinder og mænd

Se videoen, læs beskrivelserne af måderne, og du vil lære at smukt binde lange og korte, smalle og brede, tykke og tynde tørklæder.

1. The Paris Knot

Hvordan man laver et tørklæde: The Paris Knot

Til denne metode vil noget tørklæde gøre. Fold det i halvt, vikle rundt om halsen og læg enderne i den resulterende sløjfe.

2. Twisted knot

Hvordan man laver et tørklæde: Twisted knot

For en sådan knude er et langt og ikke for tykt tørklæde velegnet. Sæt den rundt om halsen, så fronten er en løkke. Derefter, tre gange igennem det, hænger de dinglende ender af tørklædet.

3. Knude tværtimod

Hvordan man laver et tørklæde: Node versa

En sådan knude kan også fremstilles af et tørklæde af enhver længde og tykkelse. For at gøre dette skal du smide tørklædet rundt om halsen, tage det på brystet og lave en lille løkke. Derefter passerer du enden af ​​tørklædet gennem den.

4. Halskæde

Hvordan man laver et tørklæde: Halskæde

En sådan halskæde kommer fra et langt tyndt tørklæde. Vrid det i en tourniquet og fold det i halvt – tørklædet selv vil blive snoet i et andet bundt. Sæt det rundt om halsen og passér enden gennem kantløkken.

5. Dobbelt halskæde

Hvordan man laver et tørklæde: Dobbelt halskæde

Til denne halskæde kan du tage et kort tyndt tørklæde. Det vil se endnu mere imponerende, hvis tørklædet er med en frynse.

Kast tørklædet rundt om halsen og bind det med to knuder. Den ene ende af tørklædet er skjult bagved, og forenden er gevindforbundet fra bunden opad gennem den formede sløjfe og ret.

6. Bred halskæde

Hvordan man laver et tørklæde: En bred halskæde

Denne knude kan laves af ethvert tørklæde du kan lide. Sæt lærredet rundt om halsen, så fronten er en løkke. Sæt tøjets ender indad og ind og skjul dem i mellemrummet mellem stoffet.

7. Omvendt knude

Hvordan man laver et tørklæde: Omvendt knude

For at lave en sådan usædvanlig knude, tag et tørklæde. Sæt den rundt om halsen, så fronten er en løkke. Fold enden af ​​tørklædet korset, pass den ene ende indad gennem løkken og rette knuden.

8. Bred suspension

Hvordan man laver et tørklæde: Bred suspension

Tag et langt, ikke meget tykt tørklæde og pakk det rundt om halsen. Lidt drej sidelæns og drej begge ender i en bundt. Passér enden af ​​tørklædet gennem snoren rundt om halsen og derefter gennem løkken fra selen. Juster den resulterende suspension.

  Hvad skal man gøre, hvis telefonen ikke tændes

9. En simpel knudepunkt

Hvordan man laver et tørklæde: En simpel knude

Til denne metode vil noget tørklæde gøre. Kast et tørklæde rundt om halsen. I midten af ​​den ene halvdel skal du knytte en knude. Pass den anden ende af tørklædet gennem den.

10. Den falske knudepunkt

Hvordan man laver et tørklæde: Falsk knude

Tag et tørklæde og læg det rundt om halsen. Halvdelen af ​​tørklædet vikles rundt i håndfladen, træk slutningen af ​​den samme strimmel gennem den resulterende løkke og drej knuden over. Derefter passerer den den anden halvdel og strammer om halsen.

11. Den dobbelte knude

Sådan binder du et tørklæde: Dobbelt knude

Denne knude er velegnet til et langt tørklæde af enhver tykkelse. Sæt den rundt om halsen, så fronten er en løkke. Dobbelt twist de dinglende ender af tørklædet i en tourniquet. Den del der er på toppen, passerer gennem den nedre sløjfe udad. Derefter føres det gennem en knude, der er dannet af samme strimmel.

12. Stilfuld Casual

Sådan binder du et tørklæde: Stilfuldt Casual

Til denne metode er et tørklæde af enhver længde og tykkelse egnet. Sæt den rundt om halsen, så fronten er en løkke. Pass enderne af tørklædet indefra til indersiden gennem det.

13. Triple suspension

Hvordan man laver et tørklæde: Triple pendant

Dette er en vidunderlig kvindelig version. Denne suspension er lavet af et ikke for tykt tørklæde. Og jo længere det er, desto mere vil der være en loop rundt om halsen. Meget smuk vil se et tørklæde med en frynse. Kaste den rundt om halsen, binde knuder på begge sider. Derefter, i bunden, binde begge strimler med en dobbelt knude. Den ene ende af tørklædet trænges gennem den resulterende sløjfe og glat.

14. Snood

Hvordan man laver et tørklæde: Snud

Slip enderne af det lange tørklæde sammen med en knude. Sæt den på og læg den om halsen flere gange.

15. Ascot

Hvordan man laver et tørklæde: Ascot

Til denne knude kan du tage et tørklæde. Passer selv kort, fordi det er bedst at se under det ydre tøj. Bind et tørklæde rundt om halsen. Juster frontstrimlen og gem enderne under jakken eller frakken.

  Sådan tilberedes en lever for at overraske dig selv og din familie

16. Butterfly

Sådan slips et tørklæde: Butterfly

Tag et langt tørklæde af en hvilken som helst tykkelse, fold den i halvt, vikle rundt om halsen og læg den i den resulterende sløjfe. Binde enderne af tørklædet indefra med en lille knude, læg den rundt om halsen og rette enderne på dine skuldre.

17. Krave

Hvordan man laver et tørklæde: Krave

For denne variant er en tyk stal perfekt. Sæt den ene halvdel af tørklædet på brystet, træk den ene ende lidt tilbage, og vik den anden halv om halsen. Drej strimlen og drej den rundt om halsen efter drejningen. Skjul det under det andet lag i tørklædet og binde sidene af tørklædet sammen. Spred tørklæde på dine skuldre.

18. Smal krave

Sådan binder du et tørklæde: En smal krave

Hvis det sidste trin i den foregående metode ikke er til din smag, skal du bare skjule endene af tørklædet inde. Metoden er den samme, men tørklædet ser anderledes ut.

19. Crisscross

Hvordan man laver et tørklæde: Crisscross

En sådan knude kan laves fra ethvert tørklæde. Sæt tørklædet rundt om halsen, så fronten er en løkke. Pass den ene ende gennem den udefra, men stræk den ikke. I den resulterende sløjfe tråd den anden ende af tørklædet.

20. Dobbelt ascot

Hvordan man laver et tørklæde: Dobbelt ascot

Til denne metode er et langt tørklæde egnet. Det skal vikles rundt om halsen, så der dannes en ret stram sløjfe. Derefter binde enden af ​​tørklædet med en knude og rette den forreste strimmel.

21. I en tur

Hvordan man laver et tørklæde: I en tur

Tag et tørklæde og læg det rundt om halsen. Du kan forlade tørklædet direkte eller skjule enderne under jakken.

22. To omgange

Hvordan man laver et tørklæde: To omdrejninger

Så det er bedst at binde et tørklæde under jakken. Tag et tørklæde af enhver længde og bredde og pakk den rundt om halsen, så der opnås en løkke. Sæt derefter enderne af ved halsen. Det er ikke nødvendigt at skjule dem, da de vil blive skjult af yderbeklædning.

  Sådan laver du shortbread dej: 3 grundlæggende opskrifter

23. Sjal

Hvordan man laver et tørklæde: Sjal

For at lave et sjal kan du tage et tyndt langt tørklæde eller tørklæde. Bind den foran med en dobbelt knude, ret og let glide til den ene side.

24. Kontrast snor

Sådan slipses et halstørklæde: Kontrasterende snor

Tag to tynde tørklæder med kontrastfarver. Suited og lange og korte tørklæder. Bind dem på begge sider med en dobbelt knude og pakk den resulterende snoet rundt om halsen flere gange. Skjul knuderne under kluden.

25. Slips

Hvordan man laver et tørklæde: Tie

Til denne metode vil noget tørklæde gøre. Kaste den rundt om halsen og læg den ene halvdel af tørklædet bag den anden. Træk det derefter i den resulterende sløjfe udefra indad og ret knuden. Det er bedre for kvinder at lave en knude ca. på brystniveauet, og det er bedre for mænd at stramme det omkring halsen og skjule under det ydre tøj.

26. The Hidden Loop

Hvordan man laver et tørklæde: Skjult sløjfe

To gange vikle et langt, ikke for tykt tørklæde rundt om halsen og skjul enderne bagfra. Så tørklæde kan bæres med både yderbeklædning og lette ting.

27. Bant

Hvordan man laver et tørklæde: Bant

Tag et langt og smukt tørklæde og pakk det rundt om halsen. Fra den ene ende skal du lave en bred sløjfe på siden og indpakke den med anden ende. Spred den resulterende bue.

28. Suspensionskonsol

Hvordan man laver et tørklæde: Vedhæng

Tag et tyndt lille tørklæde eller tørklæde. Fold i halvdelen og fastgør den ene ende med et elastikbånd. Række, pak om halsen og binde enderne med en knude foran under kluden.

29. Strop med dobbelt løkke

Sådan slipses et tørklæde: Slips med dobbelt sløjfe

Tag et langt, ikke meget tykt tørklæde og pakk det rundt om halsen. Sæt den ene side af tørklædet bag den anden. Træk det derefter ind i den nedre løkke udefra indad og ret knuden.

30. otte

Hvordan man laver et tørklæde: Otte

Til denne metode kan du tage et tørklæde. Fold den i halv og pakk den rundt om halsen. Træk den ene ende i den resulterende løkke, vip den over og træk den anden ende af tørklædet.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top