Kvinde på toppen: 7 bedste poser til sex

1. Rytter

Kvinde ovenfra: Rytter
womenshealthmag.com

Denne klassiske arbejdsstilling gør det muligt for partneren at overvåge tempoet og dybden af ​​indtrængen og dermed stimulere forskellige zoner i vagina. Hvis en mand kærtegner klitoris samtidig, så bliver fornemmelsen endnu lysere.

2. Omvendt rytter

Kvinde ovenfra: Back rider
womenshealthmag.com

Fordelen ved denne position er et glimrende syn på partneren. En kvinde kan læne sig fremad eller bagud for at ændre indtrækningsvinklen eller finde den mest behagelige og behagelige position.

3. Omvendt rytter +

Stille, hvor kvinden ovenfra: Back rider +
womenshealthmag.com

For at kunne udnytte denne position korrekt skal partneren omslutte en af ​​mandens bøjede ben. Clitoral stimulering vil blive tilvejebragt.

4. Siddende

Stillinger for sex: Siddende
womenshealthmag.com

Denne kropsholdning kan praktiseres både på sengen og på stolen. Dens største fordel – nærhed af partnere til hinanden, som ikke kan prale af de fleste af mulighederne, der præsenteres her.

5. Siddende +

Stillinger for sex: Siddende +
womenshealthmag.com

Dette er en lidt ændret pose “Sitting”, hvor partneren tager en mere afslappet position. For at gøre dette kan han blive på sengen og bare lægge en pude under ryggen.

6. Siddende med ryggen

Sidder med ryggen
womenshealthmag.com

En slags modifikation af “Back rider”, men kun i en siddestilling. Intimitet er lidt mindre, men passionen går ud af skalaen.

7. På ansigtet

På ansigtet
womenshealthmag.com

Stille til de kvinder, der ved, hvad de vil have fra oralsex. Placeringen ovenfra under cunnilingus tillader partneren at rotere hofterne som hun kan lide. Det vigtigste er at holde tæt på sengens hoved.


Stillinger “Kvinde ovenfra” (undtagen måske den sidste) kan være traumatisk for mænd. For at undgå problemer må du ikke gentage skøre rodeo fra porno, men bevæge sig i en langsommere (og menneskelig) rytme.

Læs også:

  • Dobbelt fornøjelse: 20 bedste sex udgør for begge partnere →
  • 18 usædvanlige sex udgør for dem, der længes efter behov →
  • 7 bedst udgør for sex i bilen →
  Hvordan slippe af med sorte pletter