Πρώτη ημερομηνία: 5 μυστικά για την επιτυχία

Μόλις ήμουν σε σχέση με έναν όμορφο άνδρα και ήταν ευτυχισμένος. Και τότε τα πάντα κατέρρευσαν. Όχι αμέσως, βέβαια, αλλά για το θέμα αυτό κάποια άλλη στιγμή. Φυσικά, ανησυχούσα. Και πολύ καιρό. Και τότε αποφάσισα ότι ήταν καιρός να δημιουργήσουμε νέες σχέσεις. Και πριν από περίπου ένα μήνα εγώ καταχωρήθηκα στο site χρονολόγησης.

Υπήρξε μια εποχή που απομονώθηκα ακούγοντας τις ατέλειωτες ανεπιτυχείς προσπάθειες των φίλων μου να «βρουν κάτι αξιοπρεπές εκεί». Συχνά παραπονέθηκαν ότι οι πρώτες ημερομηνίες με “καταπληκτικούς άνδρες” στο τέλος είναι οι τελευταίες. Επομένως, όταν ξεκίνησα αυτό το στάδιο, προσπάθησα να προβλέψω αν όχι όλα, τότε πολύ. Και προς έκπληξή μου, κάθε φορά που όλα πάνε καλά!

Επίλυση αυτού του προβλήματος, διατύπωσα μερικούς απλούς κανόνες και τώρα θέλω να τις μοιραστώ. Ας ξεκινήσουμε με το πιο σημαντικό πράγμα.

1. Να είστε πραγματικοί

Θυμηθείτε τη διαφήμιση Ένα κορίτσι έρχεται σε μια ημερομηνία και ακούει τυχαία έναν νεαρό άνδρα που την περιμένει να πει σε κάποιον τηλεφωνικά: “Όχι, δεν το έχω. Μετά από όλα, ψάχνω για το πραγματικό! “Η κοπέλα αλλάζει γρήγορα την εμφάνισή της, γίνεται” πραγματική “και κάνει μια τέλεια εντύπωση στον νεαρό. Ποιος θα πίστευε ότι στη ζωή όλα ήταν έτσι;

Από την προσωπική εμπειρία

Κάθε φορά, πηγαίνοντας σε μια συνάντηση, προσπάθησα, ας πούμε, να μην συγκεντρωθώ. Την πρώτη μέρα συνειδητοποίησα πόσο σωστά ήμουν! Με γνώρισα ένας άντρας, ελαφρώς απορροφημένος από προβλήματα εργασίας, σε ένα πουλόβερ και τζιν. Θα ήταν ωραίο αν ήρθα σε ένα φόρεμα βράδυ ή σε μια σέξι μπλούζα με ένα πολυτελές ντεκολτέ!

πρώτη ημερομηνία, να είστε οι ίδιοι

Είναι καταπληκτικό, αλλά αυτό που επέλεξα από όλη μου την ντουλάπα, αντιστοιχούσε απολύτως στον τόπο, στον χρόνο, στον συνομιλητή μου και κυρίως στον εαυτό μου. Αυτό επηρέασε σημαντικά την πορεία ολόκληρης της συνάντησης, διότι μας επέτρεψε να βρεθούμε αμέσως στο ίδιο κύμα. Μετά από όλα, ήρθαμε σε ό, τι μπορούμε άνετα να περπατήσουμε, να καθίσουμε, να μιλήσουμε. Και ήταν τόσο φυσικό! Σε γενικές γραμμές, προτείνω.

Αν και ίσως το αγαπημένο σας και πιο άνετο στολή είναι απλά μια σέξι μπλούζα; Λοιπόν, συνεχίστε!

Αλλά θυμηθείτε, ο πόλεμος χρώμα στο στυλ του «πάρε με τώρα» και ερωτική στολή πιο κατάλληλο για να ψάξετε αμφίβολη περιπέτειες, παρά δεύτερο εξάμηνο του.

Ίσως θα ρωτήσετε: Τι γίνεται με τις συμβουλές ότι μια γυναίκα πρέπει να είναι ελκυστική στην πρώτη θέση; Ναι, αυτό είναι σωστό. Το ερώτημα είναι: Ποιος θέλετε να προσελκύσετε;

Για τον πιθανό σας σύζυγο, κατά πάσα πιθανότητα, η θηλυκότητα και η εσωτερική ομορφιά σας θα είναι ελκυστικά, τα οποία οι σύγχρονοι άντρες αποτυπώνονται από την πρώτη ματιά. Και η έλξη στο επίπεδο του βασικού ενστίκτου θα αφήσει τη σχέση σας σε αυτό το επίπεδο και, πιθανότατα, για πάντα.

  6 τύπους τοξικών γονιών και πώς να συμπεριφέρονται σωστά μαζί τους

2. Χαμογελάστε ειλικρινά

Δεν μας αρέσει το χαμόγελο της Μόνιας Λίζας. Μερικές φορές οι άνδρες πέφτουν σε μια παράξενη στοργή από τέτοια «γυναικεία κόλπα» με μια αξίωση για το διαβόητο μυστήριο. Δεν θέλουμε χαμόγελο του Χόλιγουντ στα 32 δόντια. Οι ψυχολόγοι έχουν εξηγήσει εδώ και καιρό γιατί.

πρώτη ημερομηνία, χαμόγελο

Η μόνη απαίτηση για το χαμόγελό σας: πρέπει να είναι ειλικρινής. Ρωτάτε πώς μπορείτε γενικά να χαμογελάσετε σε έναν ξένο και ακόμη πιο ειλικρινά; Απλά σκεφτείτε πόσο ειλικρινείς είστε τώρα! Είσαι ειλικρινά χαρούμενος που ήρθες στη συνάντηση, και εδώ είναι, σας περιμένει και είστε πραγματικά χαρούμενος που τον βλέπετε, έτσι δεν είναι;

Και θα σας πω ένα ακόμα μυστικό: δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από ένα ευγενικό χαμόγελο την πρώτη ημερομηνία. Σκεφτείτε μόνοι σας, τι μπορεί να πει στην εκλεκτή σας; Προσωπικά, δεν βλέπω για αυτή την ερμηνεία: «Λοιπόν, αυτό είναι πολύ ωραίο, βέβαια, ότι έχετε έρθει, αλλά είμαι τόσο όλα ευγενικό, και γι ‘αυτό είμαι τόσο ευγενικό χαμόγελο. Είμαι βέβαιος ότι μου άρεσε ήδη, γιατί είμαι τόσο ευγενικός ».

Από την προσωπική εμπειρία

Για να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία αυτή την τεχνική, αρκεί για να δημιουργήσει μέσα στην ίδια ειδική αγαλλίασης που μου αρέσει να αποκαλούμε «ήσυχη απόλαυση.» Γιατί είναι ήσυχο; Και γιατί η απόλαυση; Από τη μία πλευρά, δεν έχετε ανεξέλεγκτη fontaniruete συναισθήματα, από την άλλη – δεν εξαντλεί φίλε διαταραχθεί τις σκέψεις σας σχετικά με την εσωτερική προβλήματά σας. Δηλαδή, ψάχνουμε για το χρυσό μέσο.

Εάν ο ενθουσιασμός σας είναι ήσυχος, τότε μπορείτε να τον περιορίσετε, αλλά είναι ακόμα παρών. Αναπόφευκτα δηλώνει τον εαυτό του από καιρό σε καιρό και πρώτα απ ‘όλα σπάει μέσα από τους τόνους σας, σε ένα χαμόγελο. Και το χαμόγελό σας είναι πραγματικά χαρούμενο και ειλικρινές. Επειδή εκείνη τη στιγμή αφήνετε τον εσωτερικό σας ήλιο έξω.

Ειλικρινές χαμόγελο αφοπλίζει και διαθέτει στον εαυτό του με έναν ειδικό τρόπο. Αποτελεί ένα χώρο εμπιστοσύνης, στο οποίο έρχεται ο συνομιλητής σας.

Χρησιμοποιώντας μόνο μία από αυτές τις τεχνικές, θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου ο ένας προς τον άλλο για ένα ραντεβού.

3. Να είστε ευκολότεροι

Πάρτε το εύκολο. Η εμπειρία δείχνει ότι ένα άτομο που είναι υπερβολικά σταθεροποιημένο στο αποτέλεσμα, οι πιθανότητες επίτευξής του μειώνονται δραστικά. Είναι ανεξήγητο, αλλά είναι γεγονός. Αν και, ίσως, πρόκειται για υπερβολική ένταση. Δεν κοσμεί κανέναν. Και το καθήκον μας μαζί σας είναι να παρουσιάσετε τον εαυτό σας έτσι ώστε ένα άτομο να θέλει να σας ξαναδεί. Ή ακόμα περισσότερο από μία φορά!

πρώτη ημερομηνία, να είναι ευκολότερη

Είναι επίσης σημαντικό να μην προσπαθήσετε να δείξετε μόνο τις καλύτερες πλευρές σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε τις διάφορες αντιδράσεις του δυνητικού συνεργάτη σας και να καταλάβετε αν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μικρές αδυναμίες σας στο μέλλον.
Είναι εκπληκτικό ότι και οι δύο άνδρες αντιδρούν θετικά σε τέτοιο άνοιγμα. Έχουν επίσης κάτι που θέλουν να κρύψουν, υπάρχει φόβος να χαλάσουν την πρώτη εντύπωση. Συνειδητοποιώντας ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να μην είναι άψογη, οι ίδιοι χαλαρώνουν λίγο. Και θυμόμαστε ότι το κύριο πράγμα είναι να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης και άνεσης.

  Γιατί χάνουμε φίλους καθώς μεγαλώνουμε;

Από την προσωπική εμπειρία

Βασικά, προσπάθησα να είμαι ο ίδιος όπως στη ζωή, να συμπεριφέρονται ως συνήθως, συμπεριλαμβανομένης της άδειας να είναι ατελής. Και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να φτάσουμε αμέσως σε ένα διαφορετικό επίπεδο επικοινωνίας, παρά μια απλή απόξεση με αμοιβαία τόξα.

Για παράδειγμα, αφού καθυστέρησα για 15 λεπτά, απλώς ζήτησα συγγνώμη και εξήγησα το λόγο, χωρίς να σπρώξω τα χέρια μου. Και τότε ήταν ειλικρινά ευτυχής για την ηρεμία και την αφοσίωση του συνομιλητή της. Και ήμουν ευτυχής που είδε αυτή τη χαρά. Και διανοητικά έθεσε ένα συν, βλέποντας πώς εσωτερικά έσυρε τον εαυτό του από την αίσθηση της γενναιοδωρίας του. Και τότε μου είπε ότι αυτό του συμβαίνει και τελικά χαλαρώνει. Μέχρι το τέλος της επικοινωνίας μας, γνωρίζαμε ήδη ότι και οι δύο είναι ατελείς. Και αν κοιτάξετε προσεκτικά, αυτή η γνώση δημιουργεί μια αίσθηση μεγαλύτερης οικειότητας.

Οι άνδρες, όπως τα κορίτσια που μπορεί να αναπνεύσει εύκολα, ο οποίος δεν χρειάζεται τίποτα από τον εαυτό σας για να χτίσει, να παρακολουθούν κάθε λέξη, χειρονομία, με άλλα λόγια – σε στέλεχος. Μην πιέζετε τους άνδρες την πρώτη ημερομηνία. Μετά από όλα, αν ήταν σε αναζήτηση, αυτό σημαίνει ότι κάποιος πριν από σας και ήδη ήδη πολύ έντονα τους τεντωμένο!

4. Μην φοβάστε να ρωτήσετε

Αλλά ρωτήστε για το τι είναι πραγματικά σημαντικό ή ενδιαφέρον για εσάς. Οι ψυχολόγοι λένε ότι οι άνθρωποι θέλουν να μιλάνε για τον εαυτό τους. Και είναι αμαρτία να μην χρησιμοποιούμε! Βλέποντας το γνήσιο ενδιαφέρον σας, ο άνθρωπος χαμογελάει και γίνεται πιο ήρεμος.

πρώτη ημερομηνία

Επιπλέον, όσο αυτός μιλάει, μπορείτε να τον κοιτάξετε στο μάτι με μια μακριά ματιά, βάζοντας σε τον οποιοδήποτε συναίσθημα που θέλετε. Η άποψή σας μπορεί να είναι δελεαστική, σκεπτική, μυστηριώδης ή ένθερμη, ενδιαφέρουσα, με μια λάμψη! Αλλά το πιο σημαντικό, πρέπει να είναι ανοιχτό και φιλικό. Προσωπικά για μένα, ήταν αρκετό και η τελευταία επιλογή.

Είναι επίσης από την πρώτη ημερομηνία να ζητήσετε αυτές τις ερωτήσεις που θα προετοιμάσουν το έδαφος για τις περαιτέρω σχέσεις σας. Μη φοβάστε να συζητήσετε με τον συνομιλητή τους σκοπούς της γνωριμίας, να τον ρωτήσετε τι περιμένει από την επικοινωνία.

  Πώς να κάνετε σεξ όταν έχετε παιδιά

Πες μας για τον εαυτό σου. Και εδώ δεν μιλάτε για αυτό που περιμένετε από τον ίδιο τον άνθρωπο ή από τη σχέση ως σύνολο: “Πρέπει να είστε (στο εξής 48 στοιχεία), και μετά θα σε παντρευτώ! “Συζητήστε για το τι σας προσελκύει την προοπτική να συνεχίσετε να επικοινωνείτε μαζί του. Αν είναι δύσκολο να πείτε σε έναν πιθανό εταίρο σχετικά με αυτό, πείτε το στον εαυτό σας. Αφήστε ένα σαφές σχήμα εικόνας στο κεφάλι σας. Παρεμπιπτόντως, αυτό θα σας βοηθήσει να διεξάγετε τον διάλογο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Από την προσωπική εμπειρία

Η διαφάνεια και το αμοιβαίο συμφέρον μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με ενθουσιασμό καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Χωρίς αναγκαστικές παύσεις, αμήχανη σιωπή, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς σκληρά, τι άλλο να ρωτήσεις.

Και για σύνθετες περιπτώσεις, υπάρχει ένα μικρό μυστικό, το οποίο ονομάζω “γάντζος”. Ας πούμε ότι κάνατε μια ερώτηση και πήρατε μια λεπτομερή απάντηση. Και παρατηρήστε ότι ο συνομιλητής σας ψάχνει ξέφρενα στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του, για το τι να σας ζητήσω τώρα. Βοηθήστε τον έξω! Αρχίστε να μιλάτε για τον εαυτό σας, απαντώντας στην ίδια ερώτηση που του ζητήθηκε. Θα έχει χρόνο να σας θαυμάσει σιωπηλά (προσωπικά, λέω πάντα χαμογελαστά). Και θα υπάρξει χρόνος να σκεφτούμε τι να πούμε στη συνέχεια.

Το αγαπάμε πραγματικά όταν άλλοι, άλλοι ενδιαφέρονται για τη ζωή μας, τις σκέψεις μας. Δώστε στον δυνητικό σας συνεργάτη αυτή τη χαρά!

Ειδικά αν δείτε ότι οι ερωτήσεις σας δεν τον θέτουν σε σύγχυση και δεν προκαλούν την επιθυμία να κρυφτούν κάπου. Και ταυτόχρονα μπορείτε να μάθετε για τον εαυτό σας ό, τι φαίνεται σημαντικό για εσάς.

5. Πιστέψτε στον εαυτό σας

Αυτός ο κανόνας πρέπει να είναι για εσάς ένα αξίωμα. Η αυτο-αγάπη, η επαρκής αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση είναι τα βασικά συστατικά της μελλοντικής σας επιτυχίας. Και όχι μόνο την πρώτη ημερομηνία. Αυτές οι ιδιότητες αποτελούν τον εσωτερικό σας πυρήνα ενός ατόμου που διατηρεί τη ζωή. Και είναι η βάση του χαρισματισμού και της ελκυστικότητάς σας. Εάν είστε χαρούμενος ιδιοκτήτης αυτού του υπέροχου συνδυασμού, μην διστάσετε να ορίσετε ημερομηνία. Η ημερομηνία θα είναι επιτυχής!


Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πω: διαβάστε τα άρθρα, μελετήστε τις τάσεις, ζητήστε συμβουλές, αναζητήστε πληροφορίες. Αλλά πρώτα απ ‘όλα ακούστε τον εαυτό σας! Η καρδιά σας, η διαίσθησή σας δεν θα σας αφήσει ποτέ κάτω.

Να είστε απλοί, ειλικρινείς, ειλικρινείς, να ρωτάτε, να χαμογελάτε, να πιστεύετε στον εαυτό σας

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top