10 alternative fødevarer til sund kost og hurtigt vægttab

Efter min mening er det ikke nødvendigt at holde sig selv eller gøre ofre for at holde sig i god form og være sund. Det er vigtigt at tage en bevidst beslutning om at spise hvad du kan lide, herunder i kosten af ​​lækre fødevarer, der hjælper din krop til at fungere bedre og ikke få ekstra pund. At vælge mere sunde, nærende fødevarer bliver helt naturligt for dig, så snart du lærer, hvornår og hvordan du introducerer dem i din kost. En sund livsstil begynder, når en sund kost er en vane.

Jeg for eksempel som chokoladekager og eclairs med creme-brulee-stuffing, og jeg vil aldrig fratage mig det her. Men du kan erstatte nogle produkter med sundere dem. I dette tilfælde vil du ikke miste noget, men tværtimod vil du få endnu mere nyttige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Vi tilbyder dig 10 alternative, sundere fødevarer, der hjælper dig med at tabe sig hurtigt og holde dig i topform.

Hvid ris → Kinoa

10

Kinoa er en unik kornkultur – den indeholder mere protein end noget andet korn. I gennemsnit 16,2% (til sammenligning: 7,5% i ris). Denne sydamerikanske korn indeholder også alle ni aminosyrer, der er nødvendige for kroppen. Derudover quinoa er rig på phosphor (tre gange mere end ris, og ikke er ringere end mange slags fisk), jern (det dobbelte af hvede), calcium, zink og fiber.

Ris er rig på kulhydrater. Kalorier i en portion ris er lidt mindre end i samme del af filmen. Men lige efter at have spist, bliver kulhydrater til sukker, og senere – fordi energi ikke bliver helt opbrugt – i fedt. Kino behandles også meget effektivt og giver hele kroppen brændstof fra rent protein. Derfor vinder det i en konflikt med ris og med mange andre kornafgrøder.

  TILBEHØR: Donuts uden friture

Hvidt brød → Lavash

10

Teoretisk kan ikke en klasse brød kaldes “god”. Ideelt set bør det være et halvbagt brød eller brød fra spiret korn, der udsættes for minimal forarbejdning, der bevarer den største mængde vitaminer og næringsstoffer. Men sådan brød er meget svært at finde på hylderne i almindelige butikker, og det koster ikke billigt.

Derfor vælger du i stedet for skiveskåret hvidt brød bedre pitabrød til dine sandwicher. Det har færre kalorier end hvidt brød, lavt fedtindhold, men jern og calcium. I modsætning til pitabrød har hvidt brød næsten ingen næringsværdi.

Mos kartofler → Blomkålpuré

10

Sammenlignet med kartofler er blomkål en meget bedre mulighed for hver dag af en række åbenlyse grunde. Blomkål indeholder vitaminer og mineraler såsom: C, K, B1, B6, kalium, natrium, fiber, folinsyre … Listen fortsætter og på. Apogee om bruddet af blomkålpuré til dit helbred er et meget lavt kalorieindhold sammenlignet med en kartoffelfersken.

Rye tortillas → tortillas fra majsmel

10

En gennemsnitlig majskage indeholder kun 40 kalorier og 5 gram fedt, mens kager fra rugmel – 110 kcal og fedt 2,5 g. Forskellen er åbenbar! For ikke at nævne det faktum, at rugkager indeholder for meget rigelig mængde natrium i modsætning til tortillas fra majsmel.

Sure fløde → Græsk yoghurt

10

Lavfedt græsk yoghurt har en mild, mild smag. Dens konsistens svarer omtrent til cremefløde, lidt endda lidt tykkere. Græsk yoghurt tjener som en fremragende erstatning for cremefløde, mens den har et lavt kalorieindhold. En kop fedtfri græsk yoghurt indeholder omkring 130 kalorier og 0 gram fedt, mens en kop creme fraiche indeholder mere end 450 kalorier, og fedt i ’45 Og det er en væsentlig forskel!

  Hvordan man laver smagsolie i hjemmet

Juice → Frugtvand

10

De fleste ved, at frugtsaft (selvom de er frisklavede og lavet med overholdelse af alle teknologier) faktisk ikke er så nyttige. Ofte er frugtsaft pakket sammen med sukker og sød sirup, som fremkalder vores krop til at producere og spare overskydende fedt. Vælg i stedet for juice vand med frisk frugt. Dette vil hjælpe dig med ikke at gemme “pakket kalorier” dagligt.

Mayonnaise → Avocado puree

10

Elsker alle slags snacks med saucer? Derefter overveje: to spiseskefulde mayonnaise indeholder 115 kalorier, mættet fedt og 200 mg natrium, mens 1/4 af en Avocado – kun 80 kcal. Og dens fantastiske sundhedsmæssige fordele: avocado er førende på listen over produkter mod aldring, fordi det indeholder en nyttig vegetabilsk fedt, E-vitamin, samt glutathion – en kraftfuld antioxidant, der understøtter kroppens mæthed kislorodomi kalium, som understøtter huden og blodkar i god stand. Det er ikke underligt, at nogle mennesker betragter guacamole – den rensede avocadopulp – supersushi.

Pommes frites → Sødbagt kartofler

10

Pommes frites er skadelige af objektive grunde: den indeholder en masse mættede fedtstoffer og kulhydrater, som ikke bringer noget godt til kroppen. En anden ting er søde kartofler – søde kartofler. Næste gang, når du vil have en bid af pommes frites, bage søde kartofler i ovnen. Du vil spare en stor mængde kalorier og få en hel del vitaminer og næringsstoffer, som er så nyttige til kroppen: A, C, protein og fiber.

Tomatketchup → Friske hakkede tomater

10

Det ser ud til at den dårlige i tomat ketchup – det er bare tomater? Men nej. Tomatketchup indeholder ofte en stor mængde sukker og nogle gange andre uforståelige ingredienser, som du ikke rigtig har brug for, når du forsøger at opretholde en sund kost. Vælg friske, terninger eller hakket tomater. I hvert fald så vil du vide præcis, hvad du lægger i din mund. Og det vil ikke indeholde utallige unødvendige sukkerarter, der kun stimulerer din krop til at producere og opbevare fedt.

  Sådan tilberedes en lækker kulsyreholdig limonade

Pasta → Pastaprodukter

10

En særlig forskel i indholdet af kalorier, det er ikke i pasta, det i hele korn. Men almindelig pasta har praktisk talt ingen næringsværdi, mens hele korn kan indeholde op til 7 g kostfibre og 8 g protein. Det betyder, at spise nudler, spaghetti eller horn fuldkornsmel, din krop får flere næringsstoffer, der er nødvendige for dens sunde funktion og brænde overskydende fedt.

Selvfølgelig vil du ikke finde sådanne produkter i en almindelig butik. Men med et stærkt ønske kan de stadig findes i samme “Auchan” eller METRO. En anden ting er den dovenskab. Men dem der seriøst tænker på deres sundhed og fremtiden, ikke dovenskab.

Det gør aldrig ondt at huske eksistensen af ​​sådanne substitutionsprodukter til at bruge dem, hvis ikke regelmæssigt, så i det mindste med jævne mellemrum. Til at begynde med kan du forsøge at gøre noget enklere, for eksempel guacomole eller noget fra fuldkorn af pasta. Over tid vil det blive en vane. Det vigtigste – vær opmærksom på hvad du spiser og nyd det!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top