Hvordan lærer man ikke at overeat?

Lækker mad er en af ​​de største fornøjelser for en person. Men bemærkede du ikke følgende ting med dig selv: Hvilken skål der er foran dig, er lille eller stor, vil du under alle omstændigheder spise alt op til den sidste crumb? Din mave er allerede fuld, du er fuld, men noget i dit hoved tillader dig ikke at stoppe.

Det ser ud til, at løsningen er enkel. Er du sulten? Nej? Så stop med at spise!

Men alt for ofte overser vi os og går knapt ud af bordet. Sandsynligvis er det siden oldtiden lagt ned af menneskets natur: at spise for godt, det er trods alt ikke kendt, hvornår det vil ske næste gang at fange en mammut. Men nu fører denne vane kun til overskydende kilo, som nogle gange er meget svært at slippe af med. Så, du skal lære at afslutte at spise, når du er fuld, selvom skålen stadig har meget velsmagende. I denne artikel, et par tips, hvorefter du vil være i stand til at kæmpe med en konstant overspising.

Gentag: “Jeg behøver ikke at spise alt til slutningen”

Skriv denne sætning på et ark papir, lad det stå i kommentarerne til dette indlæg, sig højlydt flere gange for at blive stærkere i denne tankegang: du behøver ikke at spise alt til slutningen. Stop så snart du føler at din mave allerede er fuld, og du er fuld.

Undgå overspisning i en cafe

At spise i en cafe er meget enkel. Normalt, hvis du spiser der, så gør det i en afslappet atmosfære og med en behagelig samtalepartner. Og det betyder, at du har ekstra tid til at sidde i 15-20 minutter, og derefter spise restene. Efter en samtale vil dette ske ubemærket. Men i slutningen af ​​måltiden vil du helt sikkert føle, at du er fuld.

  10 nye måder at lave æg på

Føler du at du allerede er fuld? Bed tjeneren om at pakke resten af ​​maden og læg den i posen. Hvis du af en eller anden grund ikke ønsker at tage mad med dig, så lad det bare tage pladen væk. Ellers kan du ikke modstå fristelsen til at spise et andet stykke, og så en anden …

Undgå overspisning derhjemme

Der er ikke noget at spise en fuld plade af mad, eller endda to plader. Det vigtigste er at stoppe, når der er en følelse af mæthed.

Før du starter måltidet, pakker de rester, du ikke lagde på pladen, straks i beholdere og sætter dem i køleskabet.

Hvis du efter middagen føler, at du ikke er fuld, drik et glas vand og vent 10 minutter. Måske har signalet om mætning ikke nået din hjerne. Hvis du efter 10 minutter stadig er sulten, så spis en frugt eller et par chokolade stykker.

Her kan du stå over for et andet problem. Hvis du fjerner resten af ​​mad i køleskabet, vil du høre en stille indre stemme, der vil hviske: “Hej, der var kun en skje tilbage! Er det en håndfuld mad, du skal rengøre i køleskabet? Spis det lige nu! “Lad være med at overtale til overtalelse, dit mål er ikke at overvære.

Husk: Du skal ikke spise hver gang en mulighed vises

Lyt altid på din krop. Besluttet at tage en drink med venner i en cafe – tænk på, om du virkelig vil have nødder eller skål, eller tag dem ud af vane. På en fest eller i hjemmet skal du holde op med at spise ukontrollabelt slik, cookies og andre snacks. Tænk før du lægger noget i munden.

  8 fakta om kalorieindhold, som er værd at vide for alle

Det er selvfølgelig svært at holde tilbage, når alle omkring dig tygger noget. Og det er svært at nægte et tilbud om at gå til en fastfood cafe. Men den eneste faktor der påvirker, om du vil være nu eller ej, skal være et ærligt svar på spørgsmålet: men er jeg virkelig sulten?