11 най-удобни RSS-агрегатори за Windows, Mac и Linux

Някой предпочита да научава новини от Twitter, някой постоянно отваря табулации със сайтове за новини в браузъра. Най-добрият начин да се възползвате от безкрайността обаче остават услугите RSS агрегатори, благодарение на които можете да научите хиляди новини от различни източници.

Lifkhaker написа за популярните RSS-услуги. Всички те осигуряват достъп до абонаментите Ви чрез браузър. Но функционалността в уеб приложенията често е ограничена и вниманието от абонаментите се разсейва от рекламата. Защо да прочетете новините в уеб интерфейса, ако същото може да се направи с голямо удобство в настолните приложения?

Тази колекция представя най-добрите агрегатори за Windows, Mac и Linux, които поддържат синхронизирането с онлайн RSS услуги.

Windows

Readiy

RSS агрегатори: Readiy

Readiy е бърз и лесен RSS клиент. Интерфейсът му е проектиран в стила на Windows 10, така че да може да се използва на таблетни компютри. Readiy не поддържа разширените настройки на дисплея. Ако искате да филтрирате входящите потоци от информация, това не е най-добрият избор. Но за лесно четене новини App е подходящо. Readiy е безплатен, но подобрената версия струва 2,99 щ.д.

Синхронизирано с: Feedly.

Veen Reader

RSS агрегатори: Veen Reader

Veen Reader може да изпраща статии на Pocket, Instapaper, Twitter, Facebook, LinkedIn, Buffer и OneNote. Можете да персонализирате шрифтовете и шаблоните за показване в статиите. Приложението има безплатна и платена версия, която струва $ 2.99.

Синхронизирано с: Feedly.

Nextgen Reader

RSS агрегатори: Nextgen Reader

Nextgen Reader е популярен в магазина на Windows, но не се отличава особено с функционалност в сравнение с предишни приложения. Този агрегатор може да споделя статии в системното меню и да ги показва изцяло, без да отваря браузъра. Приложението струва 5,99 долара.

  10 съкращения за връзки към замяната на Goo.gl

Синхронизирано с: Feedly.

Изтегляне на Nextgen Reader →

свръхзвуков

RSS агрегатори: хиперзвукова

Hypersonic има минимален интерфейс. За бързо превключване между статии можете да използвате svayp. При заявка приложението показва пълния текст на статията. Агрегаторът може да бъде опитан безплатно, а след това трябва да платите 0.99 долара.

Синхронизирано с: NewsBlur.

Mac

Reeder

RSS агрегатори: Reeder

Може би най-добрият RSS агрегатор за Mac. В допълнение към впечатляващия списък с поддържани RSS услуги, той предоставя възможност да изпращате статии в списъците за четене на Pocket, Instapaper и Readability, социалните мрежи в Twitter и Facebook, Pinboard и Delicious bookmarking и Evernote. В допълнение към клиента за Mac, има версия за iOS. Reeder ще струва $ 9.99, но си заслужава.

Синхронизирано с: Feedbin, Feedly, Feed Wrangler, FeedHQ, NewsBlur, Старият читател, Inoreader, Minimal Reader и BazQux Reader.

ReadKit

RSS агрегатори: ReadKit

Това не е само RSS агрегатор, а универсален инструмент за четене на статии. В допълнение към възможността за четене на RSS, ReadKit може да синхронизира и показва вашите запазени статии и отметки в Instapaper, Pocket и Pinboard. Необходимите статии могат да бъдат изпратени до Evernote, Buffer, Twitter или Facebook. Приложението ви позволява да четете новини офлайн и поддържа маркери, интелигентно сортиране и интелигентни папки. ReadKit ще трябва да плати 9.99 долара.

Синхронизирано с: Feedly, NewsBlur, треска, фуражи Wrangler и Feedbin.

листо

RSS агрегатори: лист

Това е малко и точно приложение за четене на RSS. Той няма усъвършенствани инструменти като интелигентни папки. Освен това, той може да показва само новини от един профил в даден момент. Но с предоставените му функции Leaf управлява. Статиите могат да се споделят чрез буфери, Evernote, Pocket, Readability и Instapaper. Листът може да показва цялата статия, която е удобна за четене. Заявлението струва 9.99 долара.

  Какво да се изгради компютър за игри през 2018

Синхронизирано с: Хранене, Feedbag, Feed Wrangler, NewsBlur.

Виена

RSS агрегатори: Виена

Виена не поддържа толкова RSS-услуги като Reeder или ReadKit, но е абсолютно безплатно. Освен това можете да създавате интелигентни папки за абонаментите си и да прилагате интелигентни филтри.

Синхронизирано с: BazQux Reader, FeedHQ, Inoreader, Старият Читалня или Отворен Reader API.

Изтегли Виена →

Linux

FeedReader

RSS агрегатори: FeedReader

FeedReader е много прост RSS-клиент, който има всички необходими функции за лесно четене на новини. Той може да търси необходимите статии за ключови думи, да ги маркира със знаци, да ги премести в “Предпочитани”, да изпраща публикации на Pocket, Instapaper или Wallabag и да ги споделя по пощата, чрез телеграма или чрез Twitter.

Синхронизирано с: Feedbin, Feedly, FreshRSS, InoReader, Старият Читалня, Tiny Tiny RSS или вашия собствен OwnCloud сървър.

Изтегляне на FeedReader →

RSS Guard

RSS агрегатори: RSS Guard

Guard Guard не само може да показва новини, но и да пуска подкасти, изтеглени чрез RSS. Тя работи доста бързо, дори и с хиляди непрочетени новини. В приложението можете да прочетете цялата статия с вградения зрител въз основа на Chromium.

Синхронизирано с: Малки Малки RSS и собственаCloud новини.

Изтегляне на RSS Guard →

Liferea

RSS агрегатори: Liferea

Liferea е един от най-старите RSS агрегатори за Linux, който продължава да се развива активно. Приложението поддържа интегрирането в менюто за известяване на системата, показвайки броя на непрочетените новини по категории. Получените новини могат да се четат офлайн и да се сортират с помощта на интелигентни папки. Liferea може да пуска подкасти.

Синхронизирано с: InoReader, Reedah, Старият читател и TinyTinyRSS.

Изтегляне Liferea →

данни

Reeder и ReadKit за Mac изглеждат най-изгодните сред другите приложения. Те поддържат работа с голям брой услуги и имат много полезни функции. Страхотен избор за тези, които четат много новини.

  5 най-добри приложения за iOS за гледане на звездите

Агрегаторите за Linux малко изостават от тях. Потребителите на Windows имат най-малко късмет. Повечето клиенти синхронизират само с Feedly и са по-фокусирани върху таблетните устройства. Разбира се, за Windows има много други агрегатори, които поддържат интелигентно филтриране и интелигентни папки. Но всички те работят само със собствени абонаменти и не ги синхронизират с уеб услуги.

Знаете ли други RSS-агрегатори със синхронизация?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤