22 øvelser til ansigt og nakke, som vil redde dig fra rynker

Rynker kan forekomme i enhver alder, så bekæmp dem bedre i begyndelsen. Mimic gymnastik er en fantastisk måde at gøre dette effektivt og sikkert på. Nedenfor er øvelserne til de vigtigste problemområder i ansigtet.

pande

Øvelser til ansigtet: pande
Pexels.com

1. Placer indeksfingre i midten af ​​panden, parallelt med øjenbrynene. Træk fingrene ned til øjenbrynene, mens du kigger op. Klik derefter på panden og skub øjenbrynene op. Gør 10 gentagelser og helt slappe af.

2. Sæt hele håndfladen på panden. Hold din hud, hæv dine øjenbryn. Gør et par gentagelser i 10 sekunder, mellem tilgange slappe af panden i panden.

3. Tryk på din palms palme nær hårvækstlinjen og træk den tilbage. Gør otte cykler af spænding og afslapning. Så lader din hånd i samme position lukke øjnene. Peg dine øjne ned og bevæg dine øjenkugler til højre og venstre. Udfør øvelsen i 6-7 sekunder.

4. Bred åbent øjnene, mens du øger dine øjenbryn så højt som muligt. Gentag øvelsen 10-12 gange, ved slutningen af ​​øvelsen øger tempoet.

øjne

Øvelser i ansigtet: huden omkring øjnene
Unsplash.com

Disse øvelser hjælper ikke kun med at klare rynker, men reducerer også hævelsen omkring øjnene, og også tørrer et søvnigt udseende fra dit ansigt.

1. Påfør en creme omkring øjnene. Masser derefter puderne med fingrene: Flyt let fra ydersiden af ​​dine øjne til de indre hjørner af dine øjne. Masser derefter de midterste fingre med de ydre hjørner.

2. Placer de midterste fingre på de indvendige hjørner af øjnene og indeksfingrene på de ydre hjørner. Tryk let på øjenlågene, se op. Så så stærkt soschstvites, at føle pulspulsen i hjørnerne. Gentag øvelsen 10 gange.

  Oral sex er farligt for oral sundhed

3. Tryk let på dine fingre på basen af ​​kindbenene. Luk nu dine øjne og bliv i denne tilstand i seks sekunder.

4. Placer dine indeksfingre på kantenes kant og nederste øjenlåg. Bredåbne læber for at gøre en klar, lang oval. Derefter lukker øjnene og ruller dem op til kronen. Derefter åbne dine øjne og hurtigt “svinge” de øvre øjenlåg inden for et øjeblik. Under øvelsen skal du føle en stærk spænding i de nederste øjenlåg.

5. Hold midter- og indeksfingre til templerne og træk let op huden. Kig lige ud. Begynd nu at løfte og slappe af de øvre øjenlåg. Pas på ikke at bevæge dine øjenbryn. Gør øvelsen 30 gange.

Hold dine fingre med whisky, kig på dine knæ og lav yderligere 30 gentagelser. Efter afslutningen af ​​øvelsen, fold læberne med et rør og blæs så musklerne slapper af.

Læber og næse

Øvelser i ansigtet: læber og næse
Pixabay.com

Øvelserne nedenfor træner området for den nasolabiale trekant.

1. Lidt rundt om læberne, som om at forsøge at udtale lyden af ​​”o”. Hold dem i denne position i fem sekunder, og derefter slappe af. Lav 5-10 opkald.

Udfør en lignende øvelse med lyden “y” og med lukkede læber, som om du forbereder et kys.

2. Tryk stærkt på læberne til tænderne. Afslut i denne position i et par sekunder og slap af. Gentag øvelsen 2-3 gange.

3. Flyt dine læber og underkæbe til venstre og højre 10-12 gange.

4. Sæt tungen så langt som muligt og hold den i 2-3 sekunder, og tag den af ​​og slip i 1-2 sekunder. Gentag øvelsen fem gange.

5. Bøje dine læber indad, næseborene trækker ned. Hold din pegefinger til din hage og skub din hage op. Fokus på læberne. Når du føler en brændende fornemmelse, begynder du at tælle til 30, så fold dine læber med et rør og blæse for at lade musklerne slappe af.

  Hvordan forbedrer du visionen ved hjælp af afslapningsteknikker?

6. Herefter kan du udføre en anden øvelse med buede læber. Men denne gang med en bred åben mund. Hold dine øjne overfor toppen af ​​dit hoved. Placer din langfinger midt på overlæben og pegefingeren og den navngivne finger på hjørnerne. Tryk let ned. Nu smil med en overlæbe 40 gange, hold så et smil, tæl til 20 og slapp af.

De første seks øvelser fjerner rynker rundt om læberne og løfter deres hjørner.

7. Denne øvelse vil bidrage til at glatte rynker på næsebroen (mellem øjenbrynene). Sæt en finger i bunden af ​​øjenbryn, den anden lidt højere. Start rynker og slapper af dine øjenbryn. Gør otte gentagelser.

8. Denne øvelse vil bidrage til at indsnævre og forkorte næsespidsen. Løft næsespidsen opad med din pegefinger. Træk overlæben ned, så næsen synker og returner læben til normal position. Gør 35 gentagelser.

Ovalt ansigt og nakke

Øvelser til ansigtet: ansigt og nakke
Pexels.com

De følgende to øvelser træner musklerne i kæben og fjerner skæftning af huden og deformerer det ovalte ansigt.

Startposition: munden er åben, læberne vikles indad, mundens hjørner strækkes til molarerne og indpakkes også indad.

1. Tryk på overlæben på tænderne og pegefingeren til hagen, så den giver læberne lidt modstand. Åbn og luk munden med en langsom, scooping bevægelse, som om at forsøge at få fat i is. Når du laver en lignende bevægelse, skubbes hagen fremad en centimeter. Gør øvelsen langsomt, og prøv at bruge mundens hjørner så meget som muligt.

2. Rul øjet op til kronen. Smil bredt, så hjørnerne af munden kommer op i ørerne. Læg nu dine indeksfingre i dine læders hjørner og forestill dig, at smilet strækker sig til ørernes øvre spidser. Hold dig i denne tilstand, mens du trækker dine skuldre og skubber ansigtet fremad.

  10 fremragende Excel skabeloner til overvågning af sundhed, ernæring og fysisk aktivitet

Gennemfør begge øvelser 30 sekunder efter, at du føler en brændende fornemmelse.

De seneste øvelser styrker nakken og hjælper med at slippe af med den dobbelte hage.

3. Startpositionen ligger. Omhygg dine palmer med forsiden af ​​din hals. Løft dit hoved en centimeter fra gulvet og spænd dine skæl. Hold i et par sekunder, gå ned. Gør 30 gentagelser.

Derefter sætter hænderne langs bagagerummet og hæver dit hoved og skuldre med en centimeter. Lav 20 omdrejninger af hovedet i en retning, så – i den anden, sænk den derefter ned i gulvet og slapp af.

4. Sid dig op, spænd din hage og tag fat i dine tænder. Herefter smækker du hånden på bunden af ​​din hage og i et par sekunder kaster du hovedet tilbage. Sæt det tilbage og slap af.

5. Sæt underlæben på oversiden og vipp hovedet tilbage. Stammen i denne stilling, efter seks sekunder, slapper af. Gentag øvelsen ved at dreje dit hoved først til venstre og derefter til højre.

Gør disse øvelser hver dag og om få uger vil kunne se effekten. Held og lykke!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤