Laser vision korrektion: alt hvad du behøver at vide om operationen

Jeg har synsproblemer, har jeg virkelig brug for operation?

Øjeproblemer er et meget bredt begreb. Der er tilstande, hvor kirurgisk indgreb ikke kan undgås, såsom katarakt. Med mange problemer med øjenoptik kan du leve uden kirurgi.

Nærsynethed, langsynethed, presbyopi og bygningsfejl (tilsammen benævnt brydningsfejl) – Denne tilstand korrigeres ved briller eller kontaktlinser, hvis de opfylder dine behov. Men mange mennesker de bringer en masse besvær: briller ændre udseendet af deres linser dugger og fordreje rummet ramme og skal ændres til at vælge en kjole, de griber ind i øvelsen. Endelig er kvalitetsbriller og linser ikke billige og kræver konstant omhu og opmærksomhed.

Samtidig er laserkorrektion en fantastisk måde at rette op på. Laseren er et værktøj, du kan bruge det på forskellige måder og udføre operationer, der er meget forskellige fra hinanden. Og hvis du mener, at lasere også er forskellige, bliver det klart: i næsten alle tilfælde kan du vælge en teknik, der er bedre end andre.

Hvad er forskellen mellem laser korrektion metoder?

Der er tre generationer af metoder til laser vision korrektion. Lad os starte med den mest moderne og mest sparsomme for øjnene.

ReLEX SMILE (SMILE)

Med laserkorrektion ved hjælp af ReLEX SMILE-metoden danner en femtosekundlaser en lille linse (lentikulær) i hornhinden. Tredimensionel modellering af linsen tager 26 sekunder, så lentikulæret trækkes gennem en minimal (kun 2 mm) tunnel i hornhinden. Efter det begynder øjet at refraktere korrekt og fokusere billedet på nethinden.

SMILE – den mest blide mikroinvasive procedure, hvorefter overfladen af ​​hornhinden ikke er skadetLaser øjenoperation og linsekirurgi. , dets biomekaniske egenskaber bevares, og sandsynligheden for tør øjesyndrom falder. Nogle gange er det den eneste mulige måde for laservisionskorrektion for mennesker med tynde hornhinder, såvel som for dem der spiller sport og leder en aktiv livsstil.

LASIK (LASIK) eller en variant af Femto-LASIK (femto-LASIK)

Denne operation, under hvilken anvendelse af en mikrokeratom (mekanisk arrangement af bladet) eller en femtosekundlaser klap er udformet i form af “caps” af overfladen lag af hornhinden. Denne klap løftes, og derefter en anden laser typen – excimer – inddampet hornhindevæv volumen nødvendig for at opnå nye optiske egenskaber af øjet. Derefter vender “låget” tilbage til dets oprindelige sted.

  Et sæt øvelser, der vil ændre dig om syv minutter

Femtolaser hjælper med at udføre alle manipulationer med høj nøjagtighed. Teknologier med en cap-flap dukkede op for mere end 20 år sidenEn patientvejledning til excimer laserbrydningsoperation. og før udviklingen af ​​SMILE-metoden var den mest almindelige type laserkorrektion.

PRK (PRK)

En af de gamle korrigeringsmetoder. Med det fjerner epitelet (det yderste lag i øjet) for at komme til hornhinden og fordampe det nødvendige vævsvolumen med en excimerlaserPhotorefractive Keratectomy Eye Surgery. . Der er flere sorter af en sådan operation: trans-PRK, epilAsIC eller LASEK. Den eneste forskel er, hvordan man fjerner epithelium-laser eller manuelt.

Tidligere blev disse metoder anvendt til patienter med en tynd hornhinde. Men fjernelsen af ​​epitelet er en smertefuld og usikker procedure, det beskadiger et stort antal nerveender og ødelægger hornhinde ydre grænsemembran. Plus, kun at du ikke behøver at danne et “låg”, så hornhinden bevarer sin biomekaniske styrke. Til dato er ReLEX SMILE-teknologien at foretrække: de samme fordele opnås med mindre traumatisme.

Er det sikkert?

ReLEX SMILE-teknologien dukkede op i 2007, i dag har mere end en million patienter arbejdet på denne metode i hele verden, og deres antal vokser.

Operationer, der benytter LASIK-metoden, er blevet gennemført i mere end tyve år ved hjælp af mere end 15 millioner mennesker. Dette er en gennemprøvet teknik, selvom den har sine egne kontraindikationerPhotorefractive (laser) kirurgi til korrektion af brydningsfejl. . Femto-LASIK er en metode, som LASIK har forbedret, og ReLEX SMILE tillod at udføre øjenkorrektion på den mest blide måde. Baseret på resultaterne af de første langsigtede undersøgelserFemårige resultater af Small Incision Lenticule Extraction. , det er sikkert og effektivt.

Det er svært for mig at beslutte mig for en operation, jeg er bange for

Mange mennesker tolererer ikke selv ideen om at røre øjet eller gøre noget med det. På grund af dette er frygt nægtet at bære kontaktlinser, selv om de i nogle tilfælde er mere nødvendige end briller. Derfor er operationens kendsgerning særligt skræmmende. Men laserkorrektion med sådan frygt er en af ​​de bedste måder at genvinde syn på.

For det første udføres operationerne hurtigt. Det afhænger af teknikken, men normalt tager hele processen ikke mere end 20 minutter (tidspunktet for personens ophold i operationsstuen).

For det andet er det værd at være opmærksom på SMILE i tilfælde af oplevelser: det er endnu hurtigere, selve indgrebet er kun 26 sekunder, det er fuldstændig smertefrit og har den korteste opsvingstid. Efter korrektion i øjet kan der i nogen tid forekomme ubehagelige fornemmelser, men efter SMILE-operationen går de igennem et par timer. Patienten vender tilbage til sit sædvanlige liv den næste dag. Det er værd at kæmpe din frygt for et par minutter for at se godt igen.

  Fødevarer til tarmhygiejne

Hvordan går det? Hvad hvis jeg blinker?

teknologi operationer på øjnene i lang tid arbejdet på en sådan måde, at patienterne ikke har råd til at gøre ondt. Selvfølgelig, ingen gør en indsats for vilje til at holde øjnene åbne: til dette formål er der særlige enheder, der holder øjenlågene. Ingen skarpe værktøjer: alt er pænt og behageligt. Hertil kommer, at hvis du oplever, i klinik SMILE EYES ???? Augenklinik Moskau under forberedelse til operation tilbyder bløde beroligende midler, samt den nyeste gadget NuCalmNuCalm. at lindre stress.

Specialister på klinikken SMILE ØJER ???? Professor Tatiana Shilova og Professor Walter Secundo

Alle nødvendige undersøgelser udføres inden udnævnelsen af ​​laser korrektion, ændringer i livsstil, før operationen ikke er nødvendig (bortset fra at du bliver bedt om at fjerne kontaktlinser en uge eller to før operationen), og den postoperative periode er kort og nem.

Det siges, at efter disse operationer mange bivirkninger af optiske effekter

Dette var vigtigt for lasere for 15-20 år siden. Deres arbejdsprincip har længe været forældet, og moderne korrigeringsmetoder gør det muligt at opnå en høj kvalitet af visionen. Anbefalingerne er altid individuelle: Før operationen gennemgår patienten en omfattende diagnostisk undersøgelse og diskuterer risiciene med kirurgen. I de fleste tilfælde går optiske effekter af sig selv om få uger eller månederKortsynethed (nærsynethed). Behandling. .

I SMILE-operationer er høj kvalitet af synet mærkbart umiddelbart efter korrektion, og det forbedres gradvist.

Laser næsten ikke skade hornhinden – fordi meget lille snit, den samlede virkning på stabiliteten af ​​hornhinde væv er minimal. Det betyder, at efter interventionen af ​​øjnene heler hurtigt, vil patienten ikke behøver at bekymre sig om en mulig forskydning af klappen, der dannes, når LASIK teknologi og Femto-LASIK, mindske risikoen for ectasia (en tilstand, hvor hornhinden ændrer form).

En anden pluskorrektion af ReLEX SMILE er en reduktion i sandsynligheden for at udvikle tørønsyndrom sammenlignet med andre metoder, fordi med denne teknologi er nerveender i hornhinden ikke beskadigetSmall Incision Lenticule Extraction. .

  Sådan kender du din procentdel af fedt og ændrer det

Men pludselig kan jeg ikke gøre en sådan operation?

Enhver medicinsk intervention har kontraindikationerKortsynethed (nærsynethed). Behandling. , selv på så sparsommelig som SMILE. Den primære kontraindikation for enhver form for laserkorrektion er en syg hornhinde i latent eller eksplicit form, den såkaldte keratoconus. I dette tilfælde anvendes andre korrektionsmetoder.

Andre almindelige kontraindikationer:

  • Laserkorrektion anbefales ikke at gøre før 18 år, fordi øjenet på dette tidspunkt kan vokse.
  • Nogle kroniske sygdomme, såsom diabetes mellitus, immunforsvar, en række andre sygdomme (med eksacerbation).
  • Graviditet og amning – midlertidige kontraindikationer, dvs. efter fødslen af ​​et barn og afslutning af fodring, kan kvinder gennemgå korrektion.
  • Nogle øjenlidelser, som for eksempel grå stær, kræver en anden form for intervention.

Selvom de anatomiske egenskaber i øjet ikke tillader laser korrektion af synet, så er der andre effektive og præcise teknikker, der giver dig mulighed for at slippe af med briller og kontaktlinser. For at vide præcis hvilken metode der passer til dig, hjælper eksperter fra SMILE EYES-klinikken ???? Augenklinik Moskau efter en omfattende diagnose.

Hvorfor klinikken SMILE ØJER :)?

Fordi SMILE EYES ???? Augenklinik Moskau – Moskva gren SMILE EYES ???? holding – i det øjeblik den største oplevelse af operationer, der udføres af Relex SMILE teknologi. Patienterne har mulighed for at udføre vision korrektion professor Walter sekunder – skaberen og udvikler SMILE metode, der først holdt en laser korrektion. Se hvordan professor Secundo selv taler om fordelene ved operationen:

Ophthalmologicenteret er en del af den internationale bedrift SMILE EYES :), som består af 12 grene i Tyskland, Østrig og Moskva. Alle centre opererer i henhold til tyske standarder og teknologier. Hovedoperatøren er Doctor of Medical Sciences, Professor Shilova Tatyana Yurievna. Det årlige antal opererede patienter er mere end 4.000 mennesker med forskellige oftalmologiske sygdomme.

Hvert øje er unikt, derfor i SMILE EYES-klinikken ???? Augenklinik Moskau bruger en individuel tilgang til patienter og vælger omhyggeligt den metode, der passer bedst til behandling af en bestemt sag.

LÆR MERE OM CORRECTION SMILE

Metoder har kontraindikationer. Konsulter med en ekspert.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

위로 스크롤