Hvilken radar bruger trafikpolitiet og hvordan bedrager man dem?

På internettet er der mere end et dusin hjemmesider dedikeret til hver bilistens tema: “Hvilken radar bruger trafikpolitiet og hvordan bedrager man dem?”

Vi tilbyder en kort (så vidt muligt) oversigt over data om de 10 mest almindelige enheder til at bestemme hastigheden og forsøge at formulere anbefalinger til “kæmper” med dem.

1. ARENA

Område op til 1,5 km
Mængden af ​​målte hastigheder er 20-250 km / t
Driftsfrekvens 24.15 ± 0.1 GHz

ARENA er både stationær og mobil – installation tager lidt tid. Forskellen mellem ARENA og andre komplekser er muligheden for at fotografere et køretøj i øjeblikket af fart. Afstanden til radiokanalen er op til 1,5 km. Naturligvis er det i tilstedeværelsen af ​​interferens reduceret.

Som regel kan radar detektorer operere på en gang i flere intervaller. For eksempel har Highscreen Black Box Radar-HD (DVR med indbygget radar detektor) følgende intervaller:
X-band 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band 24.150 GHz ± 100 MHz
Ku-bånd 13.450 GHz ± 100 MHz
Ka-narrow band 33.890 ~ ​​34.11 GHz
Ka-low band 34.190 ~ 34.410 GHz
Ka-wide band 34.700 GHz ± 1300 MHz

Derfor vil radar-detektor-recorder Highscreen advare dig, når du nærmer dig ARENA enheder Berkut, BINAR vesir, gnister og nogle andre mindre almindelige modeller.

2. AMATA

Område op til 700 m,
Nummerpladen bestemmes fra 15 til 250 m.
Området af målte hastigheder er 1,5-280 km / t

Amata er en laserradar. For at bruge det behøver inspektører ikke engang at komme ud af bilen. Anvendelsen af ​​laserteknologi gør det muligt at opnå billeder af god kvalitet under forhold med dårlig synlighed. Påvirker ikke Amata og lave temperaturer – om vinteren virker det ikke værre. Amata indfanger ikke kun hastighed, men også andre lovovertrædelser: skæringspunktet mellem en solid strimmel, passagen til en rød og overfald på det forkerte sted.

  Sådan organiseres noter i en notesbog: Et lille trick fra Japan

Konventionelle radar detektorer reagerer ikke på laseren. Imidlertid er mange moderne modeller udstyret med specielle lasermodtagere. For eksempel anvendes en Quantum Limited-modtager i radardetektorer fra inspektøren RD X2 Gamma og Escort RedLine, der fanger strålingen i en rækkevidde på 360 grader.

3. BARRIER

Området er fra 300 til 500 meter.
Mængden af ​​målte hastigheder er fra 20 til 199 km / t.
Driftsfrekvens 10.525 GHz

Til dato, i drift 2 typer af radar: Barrier-2M og Barrier 2-2M. Den første arbejder udelukkende fra det indbyggede netværk af DPS-køretøjer, den anden har en autonom tilstand. “Barriere” opererer i X-båndet, fejlen af ​​”Barrier” hastighedsmåleren er ± 1 km / h. Det bestemmes af næsten alle radar detektorer.

5. BERKUT

Område ikke mindre end 400 meter
Område af målte hastigheder fra 20 til 250 km / t
Driftsfrekvens 24,15 ± 0,01 GHz, K-bånd.

“Berkut” arbejder i K-Pulse serien. Foto- og videofiksering kan ikke udføres, men den er udstyret med skattehukommelse – det giver dig mulighed for at optage op til 700 lovovertrædelser om dagen med radar.

6. BINAR

Område på mindst 300 m
Område af målte hastigheder fra 20 til 300 km / t
Driftsfrekvens 24,15 ± 0,10 GHz.

Binar er udstyret med to videokameraer. Man løser det generelle billede af lovovertrædelsen – en bil, en del af vejen og andre trafikdeltagere, den anden – tager nærbilleder og andre små detaljer om køretøjet.

7. BUTON

Handlingsomfang 25 m
Område af målte hastigheder op til 120 km / t

En af de nyheder, den såkaldte “alkolaser” til identifikation af berusede drivere. Det giver inspektøren mulighed for at finde ud af indholdet af auto dampen af ​​ethylalkohol i en afstand. Laserstrålen udsendt af Buton trænger gennem forruden ind i kabinen, bestemmer spektret af ethanoldamp og sender i tilfælde af høj koncentration signalet til konsollen. Overførslen leveres af Wi-Fi-kanalen.

  Nødnummer 112: Hvad skal du vide om ham

8. VIZIR og VIZIR 2M

Område op til 400 m
Område af målte hastigheder fra 20 til 150 km / t
Driftsfrekvens 24.150 ± 0.1 GHz

“Viziers” er en af ​​de mest almindelige trafikpolitiske radarer. Karakteriseret af nøjagtighed af aflæsninger, modstand mod lave temperaturer og eventuelle vejrforhold. Kan kun bestemme transporthastigheden i en retning – passerer eller kommer imod.

9. ISKRA, Iskra-1, Iskra-1B, Iskra-1D

Område ikke mindre end 400 m
Mængden af ​​målte hastigheder er 20-250 km / t
Driftsfrekvens 24,15 ± 0,1 GHz, K-bånd

Iskra-1 er den grundlæggende model. Den bruges både med beslaget og med hænderne på motorveje med høj trafik. Inspektøren, bevæbnet med Iskra-1, har mulighed for at vælge bevægelsesretningen for de objekter, der er under undersøgelse.
Iskra-1V radar er designet til stationært arbejde på veje med ringe trafik. Der er ingen retningsvalgfunktion, så brugen er begrænset til sektioner med en enkelt retningsstrøm.
“Iskra-1D” og “Iskra-1D Lux” (lux) -systemerne opererer både i stationær tilstand og i bevægelse for at passere og imødekommende mål.

10. LISD, LISS 2M og 2F

Område på 5999 m
Område af målte hastigheder 0 til 250 km / t

For at måle hastigheden bruges en laser. Måleren er udstyret med sensorer, hvorved inspektøren automatisk kan registrere et køretøj, måle hastigheden, afstanden og optage tidspunktet for hændelserne. LISD måler alle indikatorerne uanset tætheden af ​​bilstrømmen og vejrforholdene.

11. PKS-4

Driftsfrekvens 24.16 ± 0.1, GHz, K-bånd

PKS-4-systemet er et indlæg til overvågning af bilens hastighed. En sådan indretning består af et kompleks af videokameraer, der kombineres med en detektor, det virker ved hjælp af en pulserende tilstand ved en K-båndfrekvens på 24,16 gigahertz plus 100 megahertz.

  Flytter fra en gammel Google-konto til en ny

PKS-4 måler køretøjets hastighed kun i en række. Alle oplysninger (fotos, hastighedsaflæsninger) vises på computerskærmen og kan udskrives. Som regel har radardetektorer ikke tid til at advare om at komme ind på PKS-4 på forhånd.

12. PIL ST 01

Område for handling 50-1000m
Område af målte hastigheder fra 5 til 180 km / t
Driftsfrekvens 24,15 GHz

PIL er stadig en af ​​de mest avancerede videradarer i arsenalen i Statens Trafiksikkerhedsinspektorat. PILEN er udstyret med et unikt videofikseringskamera, der sporer overtrædelsen fra en afstand på op til 1 kilometer. I modsætning til de fleste radarer sporer ARROW-trackeren ikke kun den ubudne bil, men hele transportstrømmen som helhed, og behandler straks hele vejsektionen inden for 1 km i begge retninger.

I denne radar komplekse “pil-ST” indfanger ikke blot hurtigere, men også andre overtrædelser trafik, for eksempel, tvunget til at rejse på vejen, der er designet til modkørende trafik eller trafik rute køretøjer.

Planerne for udgangen af ​​2014 omfatter installation af mindst 2.000 Strelka-ST komplekser i hele Rusland.

Ingen af ​​radardetektorer udløses af STALK-ST radaren med 100% sandsynlighed. Den nemmeste måde at ikke blive “offer” for en usynlig radar er at vide sikkert om dens placering. Radardetektoren Inspector RD X2 Gamma med GPS-modul har en forudbestemt base af alle “Shooter-ST”. Når føreren nærmer sig placeringen af ​​en af ​​disse radarer, advarer inspektør RD X2 Gamma tråden til føreren. Basen “Shooter” opdateres løbende og kan downloades på www.rg-avto.ru.

Men den mest pålidelige, vi kan sige, en fejlfri måde at ikke blive bødet på og ikke få et “brev med lykke” med en bøde er stadig et: ikke krænke vejens regler.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top