Sådan beskytter du bilen mod tyveri og skade: 12 tips

Sådan beskytter du bilen mod tyveri og skade: 12 tips

Har du haft sådan en ting, der forlader bilen på en kæmpe ukendt parkeringsplads nær et megamarked, så finder du det ikke straks? Gå mellem rækkene og kigge efter en velkendt farve og nummer, men udseendet stopper ikke ved noget. Du begynder at gå på tværs af parkeringspladsen hurtigere og hurtigere, næsten løbe rundt og banke en i hovedet bare et ord: “Borte” Og lykke, hvis i det øjeblik, fortvivlelse når en grænse, maskinen stadig er. Og hvis ikke? ..

Her kommer fordelingen, og utroligt smertefuldt og trist, det er din bil, som du så omhyggeligt valgte, hvor der så tæt fulgt, der er blevet investeret så meget materiale og moralske kræfter pludselig forsvandt i en ukendt retning …

Hijacking – er naturligvis meget ubehageligt, men ikke mindre irriterende, når i en bil smadre glasset for at få radioen eller telefonen, som du uforvarende tilbage i sit sæde.

Og hvad ejerne ikke kommer med til at beskytte deres bil. I dag vil vi tale om enkle, populære måder at gøre dette på, som dog ofte forsømmes af bilejere.

1. Sæt bilen i garagen

En bil parkeret på gaden er altid en nemmere bytte for en tyv. En anden ting – garagen, der er usandsynligt at være nogen. Nå, kun hvis din bil ikke spores specifikt. Mange husker mange billeder fra filmen “Pas på bilen”, da garagen lige løftede kranen for at stjæle bilen, men det er mere en undtagelse end reglen. Hvis du ikke har din egen garage eller er placeret for langt hjemmefra, kan du overveje mulighederne for fjernelse. Ja, det er ikke billigt, men måske investerer disse investeringer med hævn.

2. Blokke

Producenterne tilbyder nu et meget bredt udvalg af låsesystemer. Desuden er det nødvendigt at installere komplekset, fordi det vigtigste er at få svindleren til at bruge så meget tid som muligt for at åbne maskinen. Og måske vil han helt opgive ideen om at kapre hende.

  Skriv dit navn i forskellige stilarter og sprog

Blokke kan placeres på emhætten, ratet, pedalerne, gearkassen, bremserne.

3. Det skal være tydeligt, at din bil står på alarm

Den blinkende diode ved forruden, der angiver, at bilen står på alarm, er slet ikke overflødig. Forresten kan alarmen ikke engang arbejde på samme tid. Eller du kan indsætte et klistermærke, der fortæller dig, at maskinen er under meget alvorlig beskyttelse. Det er som et tegn “Pas på, vred hund!”. Hunde må ikke være, men hvorfor risikerer du dit helbred igen? Det eneste punkt på klistermærket skal ikke være typen af ​​alarm, det hjælper kun kaperen til at hakke bilen hurtigere.

4. Hold maskinen i orden

Der er sådan en teori om det “brudte vindue”: Forlad en god, ren, velplejet bil, selv i det farligste område, og det vil forblive uberørt i lang tid. Men det er værd at bryde vinduet i det, og det tager ikke en dag, da det bliver ransaget.

hvor det er bedre at forlade bilen, garagen, parkering

Se din bil. Hendes gode udseende vil fortælle dig, at ejeren værner om hende. Så: det har et godt alarmsystem, ejeren vil hurtigt bemærke tabet og erklære det, måske er der endda et fyrtårn, hvorpå bilen er let at spore.

5. Forlad ikke værdigenstande på et iøjnefaldende sted

IPad, uforsigtigt smidt i forsædet – det er bare en rød klud til en tyv. Hvad kunne være nemmere: hurtigt slå glaset ud og tag en dyr ting? Det samme gælder for kvinders håndtasker, som ikke er mindre attraktive. Lad være med at være doven og sæt tingene væk i bagagerummet eller i det mindste på gulvet i bilen, væk fra nysgerrige øjne.

  Sådan stopper du at glemme alt: 13 måder at forbedre hukommelsen på

6. Parker på et sikkert sted

Dette råd er mere end indlysende. Hvis du har nær huset eller lige i gården er der betalt parkering, så fortryd ikke pengene. Forresten vil du ved hjælp af parkeringspladsens tjenester beskytte bilen og angrebet fra parkeringspladsen. Der er tilfælde, hvor, nogle gange efter åbningen af ​​betalt parkering i distriktet natten over i naboværfterne, blev alle biler skåret dæk. En slags PR-bevægelse: “Det er hvad der kan ske, hvis du ikke sætter bilen i vores parkeringsplads.”

7. Skjul tændingslåsen

En knap, der giver dig mulighed for at starte en bil uden en nøgle, er en agn for en bedrager, så det er bedre at undgå at bruge det. Især omsorgsfulde ejere af biler og gjorde skjule tændingen eller andet sted, for eksempel under sædet. Og selv om tyven finder det (selvom ved første han ville falde i en let døs, ude af stand til at finde låsen på det sædvanlige sted), kan den ikke beslutte at stjæle en bil. Det er trods alt klart, at ejeren af ​​jorden får både bil og kapre.

8. Pas på bilplejecentre

Hvis du har lagt bilen i bilservice i flere dage, kan den være professionelt forberedt til kapring. Medarbejdere har tilstrækkelig tid til at registrere alle dine beskyttelsessystemer og deaktivere dem korrekt. Og tager du bilen fra servicecentret, har du ikke mistanke om noget. Det lukker også og åbnes med en alarm, der blinker forlygterne. Men på samme tid, selv i vagttilstand, starter bilen uden problemer. Og en solrig morgen finder du det ikke under vinduerne.

Når du kører en bil til reparationer, skal du sætte alle systemer i servicemodus, hvor alle nøglekæder fjernes, og du giver bilen en almindelig nøgle. I dette tilfælde vil servicepersonalet ikke være i stand til at komme tæt på dine sikkerhedssystemer.

  Sådan starter du en samtale med venner eller fremmede: 5 dokumenterede måder

blokeringsmidler, tyverisikringssystemer

9. Luk maskinen!

Åbenbar rådgivning Det er dog glemsom drivere, der oftest lider. Først og fremmest vil tyven lede efter de biler, hvor døre eller vinduer venligt blev åben for ham. Lider du af glemsomhed? Tænk på en påmindelse, der ikke giver dig mulighed for at forlade, så bilen er åben. Forresten, selvom du låste døren med en nøglering, skal du ikke være for doven for at kontrollere dem. På grund af glitch electrics kan en af ​​dørene ikke lukke.

På samme punkt otnesom eventuelle provokationer flykaprere, der tillader bilejere, hvis maskinen er udstyret med et satellitsystem, koden skal ikke skrives i bilen, ikke give efter tankstationen nøgler med fjernbetjening og etiket, altid bruge tjenesten tilstand. Forlad ikke garantikuponer i handskerummet til installation af tyverisikringssystemer, som systemets system er angivet på.

10. Giv bilen en personlighed

Dette kan gøres på flere måder. For det første vil airbrushing straks gøre din bil godt, meget uinteressant for kapere.

Den anden mulighed er vanskeligere for dem, der ikke kan lide tegninger på bilen: Lav mærkning af bilen. Med en sådan bil vil kaperen have for mange problemer på salgstidspunktet, men han kan slet ikke sælge det, så hvad er kapringen til at kapre?

11. Fjern rattet

Selv hvis din bil er startet uden en nøgle, vil det være meget svært for en hacker at forlade et sted uden ror! Selvfølgelig trækker du konstant med et hjul – ikke en mulighed, men om natten kan du tage det hjem. Eller sæt det i bagagen. Dette vil forsinke eller endda stoppe svindleren.

12. Og endelig bonus rådgivning:

hvordan man beskytter bilen mod tyveri

Pas på dine biler!


댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top