Kako naručiti robu u japanskim online trgovinama i aukcijama

Japanski automobili i auto tuning, motocikli, najnoviji modeli kućanskih aparata, glazbenih instrumenata, ili čak i odgovaraju svoj omiljeni lik iz anime – Japanski sve to je jeftinije od sličnih proizvoda u Rusiji. Naravno, kladiti na Yahoo aukciji, ili naručiti proizvod izravno od japanske online trgovine nisu tako jednostavne: jezična barijera, nevoljkost trgovinama šalju u inozemstvo, s problemima plaćanja. Međutim, sve to može biti riješeno ako pronađete normalnu rusku uslugu za kupnju u Japanu.

Za razliku od europskih i američkih mrežnih trgovina, kojima možete platiti PayPalom ili bankovnom karticom, u Japanu taj broj neće proći. Ovdje morate imati japansku bankovnu karticu i, naravno, znati japanski jezik, koji se čak i većina navijača anima ne može pohvaliti.

Dostava je također problem: većina online trgovina isporučuje robu samo unutar zemlje, tj. Isporuka u Rusiju mora se dogovarati odvojeno. U principu, to nije vijest, dostave iz SAD-a i Europe uglavnom provode tvrtke treće strane. Tako je i Japan.

Postoji jedna tvrtka – “BTTN”, koja pomaže kupiti robu u Japanu. Po nazivu, možete pogoditi da su uključene dražbe. Da, na mjestu Stavkin.ru Ruski korisnici sudjeluju u Yahoo internetskoj aukciji, gdje možete kupiti nešto jeftino, ako pobijedite, naravno.

kladiti se kući

Yahoo aukcija s cool cijenama

Da biste igrali na aukciji putem “BTTN”, nemojte sjediti s rječnikom japanskih, ovdje je sve na ruskom. Prijenos neke robe šepava na obje noge, a ovdje možete vidjeti “bogove” ili “bandannas”, ali općenito je sve jasno.

Popis robe je jednostavno ogroman: roba za automobile – od samih automobila do podešavanja, pa čak i guma u kontejnerima; motocikli, rezervni dijelovi za njih i opremu; puno tehnologije – od kuće do računala, pametnih telefona i tableta.

  Kako napraviti vlastitu pohranu oblaka

ulozi robe

Amaterski fotografi ili profesionalci će biti zadovoljni rasponom fotografske opreme: DSLR, studio pribor i hrpa leća; glazbenici će naći gitare i sintesajzer Yamaha, alate Fender, Morris i druge, pojačala i ostalu opremu.

Ne samo oprema, nego i odjeća, dječja roba i oprema za sport i rekreaciju – od motornih čamaca do sunčanih naočala. Za brzinu možete postaviti filtar i tražiti samo nove proizvode ili rabljene, s besplatnom isporukom u Japanu ili s brzom isporukom.

Prvo se morate registrirati na web mjestu i napuniti svoj račun putem Yandex.Money, WebMoney, PayPal ili drugih usluga. Zatim odaberite proizvod i kladite se. Odmah je potrebno reći da je nakon prve oklade na vašem računu bilo koja količina novca zamrznuta.

To je iznos ponude + provizija usluge + polog osiguranja. Ako izgubite, sve to novac se vraća vama, to jest, zapravo, ne gubite ništa. Pa, ako dobijete, roba se isporučuje u skladište “BTTN” u Japanu, oni prebrojavaju ukupne troškove robe, dostave, provizije za prijenos i proviziju za usluge, te predviđaju plaćanje.

Kako se ne bojte, koliko komisija morate platiti, možete rastaviti na primjer. Pretpostavimo da kupujemo Yamaha sintesajzer.

udjeli Yamaha

Blitz cijena – 46 049 rubalja, plus razne provizije i EMS isporuke (iako možete naručiti more do Vladivostoka, a zatim vlakom). Uzimajući u obzir sve naknade, dobiva se 58.879 rubalja.

kalkulator

Mi gledamo, koliko isti sintetizator na ruskim web stranicama. Našao sam popust za 69.990 rubalja, a to je bez isporuke. Ispada jeftiniji za 10 tisuća. I uzimam konačnu cijenu, koja zna koliko ćete ga osvojiti na aukciji.

S velikom robom sve je jasno, ali što je s manjim, poput odjeće, pribora ili digitalne opreme? Budući da tvrtka “BTT” ima svoje skladište u Japanu, gdje šalju narudžbe u Rusiju, možete izvršiti kolektivni nalog i bit ćete isporučeni zajedno.

  Blogeri, dizajneri i sve-svima: 30 + besplatnih fotografija

Kolektivni nalozi i dostava

Pretpostavimo da ste osvojili dražbu na stavci. Otiđe u skladište “BTTN”, tamo je pregledan, prepakiran i čeka plaćanje. Dok se roba ne šalje, možete osvojiti nešto drugo na aukciji ili vidjeti asortiman japanskih online trgovina i kupiti robu bez ikakvih oklada i očekivanja.

Roba čeka dva mjeseca u skladištu, a zaposlenici “BTT” ih slobodno ujedinjuju i šalju u Rusiju, tako da dobijete sve odjednom.

Možete naručiti isporuku putem express EMS-a, ali postoje ograničenja na težini – ne više od 31 kg. Postoji i isporuka “Postaj Rusije”. Na primjer, ako je potrebno nekoliko kutija japanskih kozmetike, dodataka prehrani ili kozmetiku, dostava obavlja mora do Vladivostoka, na 900 jena po kilogramu težine (oko $ 9). Od Vladivostoka, nalog se šalje vašem gradu – automatskom isporukom ili željeznicom.

Usput, ako ste se bojali krhke robe u skladištu u Japanu mogu napraviti poboljšane prepakiranje ili čak drveni sanduk koji nakon putovanja u Rusiju svoj novi uređaj sustava, na primjer, nije došao u obliku nekolicine odbora i žice.

Praćenje narudžbe i podrška

U svom osobnom računu, u odjeljku „Paketi”, možete pristupiti sve potrebne informacije: broj proizvoda u paketu, status narudžbe, dostava i broj za praćenje s kojima ćete uvijek znati točno gdje se nalazi roba sada.

Pa, ako postoje bilo kakvi problemi i nerazumijevanja, u odjeljku “Poruke” možete napisati svoje pitanje, a upravitelj tvrtke (ruski jezik, naravno) pomoći će razumjeti.

Igraj ili kupi

Na Stavkin.ru postoji nekoliko japanskih online trgovina gdje možete pronaći i naručiti različite stvari. Cijene su prilično pristupačne, što je lako provjeriti, samo pregledajte katalog proizvoda, na primjer, na Rakuten.

Ako ne želite čekati, možete odmah kupiti robu ili pričekati i igrati na aukciji. U odjeljku “Pomoć” nalazi se detaljan opis najbolje strategije na aukciji i različite značajke, kao što su cijena blitz i fiksna cijena.

  Zašto gledati videozapis na Vimeo, a ne na usluzi YouTube

Sada mnogi naručuju proizvode s kineskih web stranica sa smiješnim cijenama, kao što je Taobao, i spremni su čekati svoje narudžbe za mjesec ili više. Zašto ne probati japansku dražbu i online kupnju?

Cijene su niže nego u Rusiji, čak i uzimajući u obzir isporuku i bilo kakve provizije, a sigurni ste da su to izvorna japanska roba, a ne neke falsificirane upitne kvalitete.

Pa, ako ste preplavljeni sumnjama, u grupi usluga VKontakte možete čitati komentare i razgovarati s onima koji su naredili “BTTN”.

Usluga “BTTN”

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top