Sådan har du sex, når du har børn

Oprethold sensuel kontakt

Når du har små børn, er det ikke op til sanselighed – at bringe sig selv op til sengen til at kollapse og falde i søvn med det samme. Dette er forkert, fordi i relationer, kærlighed, også nødt til at investere kræfter og energi. Nogen griber og køn, men andre nødvendige foreløbige sensuel kontakt. Han vil bringe dem til soveværelset i høj spiritus.

Hvis dette er tilfældet, skal du lave aftaler til hinanden. Ja, om natten, når børnene sover. Tag tid og dedikér det til jer to. Drøft ikke dagens og børns begivenheder. Dette er dine personlige øjeblikke.

Glem ikke at røre hinanden i løbet af dagen. Et kys, et knus eller et unnoticeable væsel er behageligt og tager ikke meget tid.

Mange par efter fødslen af ​​børn holder op med at røre hinanden, og romantik forsvinder fra forholdet. Ofte omfavner er kun forbundet med prelude – du kan kun røre, når det kommer til sex. Drej kys til tegn på opmærksomhed, hvor partneren vil forstå, hvad der ellers tiltrækker dig seksuelt.

kommunikere

køn efter fødslen af ​​et barn: kommunikation

Kommunikation generelt er af stor betydning. Men for unge forældre er det simpelthen uvurderligt. Ønsker du at have sex som før, før børnene blev født? Tal med hinanden. Alle usagede vil vokse som en snebold og til sidst ødelægge forholdet.

Tage tid alene til at tale med hinanden om de vanskeligheder, der forhindrer den tidligere at etablere et aktivt sexliv. Spørg hvad der mangler. Mor Baby normalt brug for hjælp rundt i huset, og min far – mulighed for at tilbringe nogle alene med sig selv. Hvad spænder man bør bekymre sig om den anden. Lad løsningen af ​​problemet du ikke finder øjeblikkeligt. Det er vigtigt, at du kommunikerer og er klar til at lytte.

  14 sex-stillinger til mænd, der kan lide at dominere

Du skal kommunikere med børn. Forklar dem, at du har brug for et personligt rum.

Sæt en partner over hverdagslige forhold

Det er kun nødvendigt for et barn at falde i søvn, da du skynder dig for at genoprette alle dine lektier. Du forsøger at presse ud maksimalt af disse to timer, men i sidste ende bliver du træt mere end hele ugen.

Stop med at gøre dette. Virksomheden vil aldrig ende. Tid, mens barnet sover, skal du bruge to. Dette vil give dig meget mere energi og energi til arbejdsudnyttelse.

Oprethold intimitet

køn efter fødslen af ​​et barn: intimitet

Du har brug for tid til dig selv. En gang om ugen eller en måned finder du muligheden for at være alene med hinanden eller med dig selv. Du kan forlade børnene til en babysitter, bedsteforældre eller venner.

Og bekymre dig ikke, hvis du pludselig har brug for et barn midt om natten. Hvis dette sker under kærlighed, stopper du og går til børnehaven.

Indstil til succes

Når børn er i huset, er det ikke så nemt at have sex. Men det betyder ikke, at du skal sætte en stopper for seksuelt liv.

Du er naturligvis forvirret larm og jamrer, hvorfra det er svært at bo i det øjeblik orgasme, eller sandsynligvis vil blive fanget i sengen nøgen. Bare tag handling. Tænd hvid støj eller lys musik, der dæmper lydene. Spænd foråret senge, så de ikke knirker. Placer låsen til døren og lære dine børn at banke før du indtaster.

Selv hvis partnerens frygt ikke giver et svar i dig, må du ikke argumentere for at finde måder at løse problemet sammen.

  Har du karisma og hvordan man udvikler den?

Vær kreativ

Begræns dig ikke til et soveværelse. Har barnet taget din seng? Luk dig selv i badeværelset.

Se bort fra kortsigtet elskov. Hvis der ikke er nogen styrke til et fuldt samleje, prøv oralsex eller fælles onani.


Køn efter fødslen af ​​børn vil ikke være det samme som før. Det vil kun være stejlere, fordi du er blevet bedre og mere opfindsom.

Og hvilke tricks bruger du til at opretholde en passion i et forhold?

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top