Как да поддържаме връзка от разстояние?

Ние вярваме, че сред нашите читатели, че много хора, които са отворени за диалог, които пътуват много, така че със сигурност има и такива, които да се случи, след като любовта на живота, което е помрачена само един проблем – с любим човек ли са разделени от хиляди километри. Понякога изглежда, че такава връзка е обречена на провал, но ние мислим по различен начин и да намерят компилация от съвети за това как да се поддържа и развива хармонични отношения от разстояние.

1. Опитайте колкото е възможно по-често (по-добре всеки ден) да комуникирате чрез SMS, разговори, Skype и електронна поща. Важно е да поддържате връзка и да заемате важно място в ежедневието на всеки друг.

2. В самото начало на връзката си поискайте взаимно важни въпроси, за да се уверите, че и двамата очаквате същото от тях. Решете кой сте вие ​​един с друг: срещате се или сте просто познати, които са щастливи да се срещнат, когато са в същия град или сте ангажирани. Може би един от вас смята, че сте готови за сватбата, докато другият не е готов да обяви такава сериозна връзка. Да, тези въпроси са неудобни и трудни за задаване, но те са необходими, за да се избегнат недоразумения и обиди. Можете да обсъдите дали някой от вас е готов да се премести в друг град в името на сватби и съжителство, както и да обсъди това, което всеки от вас търси в една връзка. Тъй като в самото начало казахте за целта си, ще помогнете на себе си и на близкия човек да действат в съответствие с личните ви желания и мечти.

любовта е възможна от разстояние

3. Предизвикайте разстоянието и направете някои неща заедно. Помислете, за любителите, които живеят в непосредствена близост един до друг, за да прекарват по-голямата част от времето не да се говори и за известно време заедно. И от разстояние също така е възможно, например, да потърсите в същото време една и съща програма или филм, играете игра на мрежата, се готви вечеря, говори в същото време по Skype, пеят една и съща песен в караоке или да чете една и съща книга.

как да запазите любовта от разстояние

4. Общувайте по всички възможни начини. Тъй като не можете да виждате всеки ден е важно да поддържате емоционална връзка. Това не означава, че трябва да говорите дълго време по телефона вечер. Споделяйте кратки съобщения с помощта на незабавни пратеници. Пишете за малките ви победи, радости и проблеми. Посъветвайте се един с друг. Но имейлите да пишат по-добре по-внимателен и продължителни, така че вашия любим човек, за да видите какво мислите за него, и да прекарват известно време, за да пиша това писмо. Напишете романтични любовни писма. Изпратете малки подаръци, цветя и карти без причина. Количеството в този случай е не по-малко важно от качеството. И, разбира се, се опитайте да не забравите важните и дори не много важни, но вашите общи дати. По-добре е веднага да си напомните за всеки от тях.

  Как да увеличите живота на батерията на MacBook и да удължите живота му

връзка, разстояние

5. Не забравяйте, ползите, които предоставят на дълги разстояния връзка: можете да прекарате много време с приятелите и семейството си, не се карат над домакински дрънкулки (като е необходимо бутилка шампоан, за да затворите), всеки от срещата ви е пълен с емоции, вие не късам си гняв към любим човек, дори и да помисли си той направи груб писмо до вас, можете да мислите малко преди да напише груб отговор. Може би, след като прочетете писмото още няколко пъти и анализирате, ще разберете, че няма нищо обидно в него. И най-важното – да останат далеч един от друг, да запазите своята индивидуалност, за разлика от двойките, които живеят заедно и да прекарват заедно почти цялото си свободно време.

как да изградим отношения

6. Трябва да имате общи интереси и трябва постоянно да ги обсъждате. Харесва ли ви да събирате печати? Обсъдете появата на нов уникален потребителски модел във вашата колекция. И двамата обичате ли да карам велосипед? Синхронизирайте и скейт едновременно, след което се обадете и споделете емоции. Когато отделите време за общото си хоби, ще помните любимия ви.

мъж, момиче, любов

7. Не се опитвайте да контролирате партньора си. Докато и двамата се интересувате от една връзка, ще ги подкрепите. Но веднага след като някой от вас реши, че връзката му не е изпълнено, или просто в живота си, други хора ще, връзката приключи, без значение дали живеят 3000 km един от друг, в същия град или в една и съща стая.

съвети за отношенията от разстояние

8. Направи нещо за всеки друг. Това не означава, че трябва да хвърлим всичко на олтара на отношенията. Но може би има неща, които искате да правите от дълго време, но ти липсваше мотивация. В този случай можете да започнете да го правите в името на партньора си. Например, малко, за да извадите фигурата или да подобрите кулинарните си умения. Когато се срещнете, ще се радвате да се отправите един към друг към постиженията си и ще можете да обсъдите колко неспокойни сте получили няколко моменти.

  [Guide] Как да си купя използван Mac и да не се прецакаш

любов, връзка, съвети

9. Обсъдете общите си планове за бъдещето, за да знаете какво се движите, за да разберете, за това, което сега опитвате и изпитвате трудности и проблеми на отношенията от разстояние.

ревност, недоверие, връзка

10. Запомнете: много неща се подобряват във времето и връзката става по-добра и по-топла. Необходимо е да се надяваме.

как да запазиш любовта

11. По-често се срещат. Взаимоотношенията не могат да се развиват хармонично, ако комуникирате само по телефона. Използвайте всяка възможност да се видите един друг. Планирайте редовни посещения и спазвайте стриктно плана. Само ясен график ще ви помогне да поддържате връзка.

Заслужава ли си да ревнуваш за близък човек с приятели?

12. Един от най-простите начини да унищожите дори и най-красивите взаимоотношения е да ги отровиш с недоверие и ревност. Когато започнете дългосрочни взаимоотношения от разстояние, трябва да сте подготвени за трудностите, свързани с тях. Трябва да бъдете априори уверени в честността и невинността на партньора си. Ако вашият любим човек е отишъл на парти с приятелите си, не е нужно да се организира след разпит защо той не се обади, когато се прибрах, той хвърли никакъв SMS, защо се забави толкова късно през нощта, а защо не вземете. Не е необходимо да мислиш, че връзката слага обичайния живот на пауза. Не се отказвайте от забавленията, не се срещайте с приятели, се наслаждавайте на живота. Въпреки това, за да се запази баланса, то не е необходимо да бъде абсолютно наивно и затварят очите пред очевидните факти, които говорят за промяната на партньора си, но не се развалят вашите нерви и прекомерното му подозрителност.

ревност и взаимоотношения

13. Дръжте позитивно отношение, не позволявайте на себе си да се фокусирате за минута върху негативните аспекти на връзката от разстояние. Да, вие сте далеч от вашите “конфеточки”, но можете да обърнете повече внимание на работата, хобита, вашите интереси. Освен това такива взаимоотношения ви принуждават непрекъснато да измисляте нови начини за комуникация, те разкриват вашата творческа страна, което ще повлияе положително на всички аспекти на живота. Вашият положителен ще бъде предаден на вашия любим човек, вие ще се чувствате подкрепа за всеки друг.

  Как да расте брада: Ръководство стъпка по стъпка

колко дълго любовта не се охлажда от разстояние

14. Дайте на близкия човек някакъв личен бръснач, който той може да носи с него и да го докосне в труден момент и да усети топлината ви. Такива сладки неща дават чувство на щастие и ви карат да мислите за вас.

има ли връзка от разстояние

15. Хармоничните отношения са упорита работа. Важно е и двамата партньори да разбират това и да се стремят към полза за отношенията, които задължително трябва да бъдат изградени на стабилна основа на доверие, взаимно разбирателство и решимост. Не забравяйте разумността на очакванията. Това, за което говорихме във втория параграф. И от време на време, задайте отново въпроси, за да разберете какво се е променило и дали сте загубили интерес един към друг.

как да запазиш любовта в отношенията от разстояние

16. Създайте свой собствен списък на основите, на които трябва да се изграждат връзките, и се абонирайте за него. Това ще бъде обща цел, върху която ще работите заедно. Какво може да бъде в списъка? Е, например: приемайте се взаимно, тъй като те са; Опитайте се да бъдете честни и да се доверите един на друг; се стремим към компромис; търсете духовно единство; открито говорят за техните проблеми и недоволство в отношенията.

17. Не забравяйте, че все още имате връзка. И вие трябва да подкрепите любимия си. Ако той има проблеми, ако има проблеми, трябва да направите всичко, за да сте близки в този момент, поне, винаги трябва да сте във връзка. В края на краищата, ако всичките ви несгоди ще преодолеете сами, защо имате нужда от връзка?

Струва си да се премести в друг град заради любовта

18. Тъй като рядко виждате, трябва да извлечете толкова полза и удоволствие от възможността да бъдете сами заедно. И е много важно да останем привлекателни един за друг, чувството за вълнение в крайна сметка избледнява, ако не го подкрепим.

любов, връзка, ревност, съвет

Всяка връзка е трудна задача. Отношенията от разстояние са труд, които са по-трудни няколко пъти. Все пак със сигурност всеки от вас може да разкаже поне една история за една двойка, която е била щастлива от дълго време, независимо от факта, че любителите са разделени на хиляди километри. Надяваме се, че нашата статия ще помогне на онези, които може би са започнали да се уморяват и отчаяно. Помислете положително и бъдете щастливи!

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top