Hvad skal du vælge: iPad Pro, MacBook eller MacBook Air

For nogle år siden havde ingen tænkt over at overveje iPad som et værktøj og sammenligne det med MacBook. I år til den nu klassiske MacBook Air lineup har en ny MacBook tilføjet, hvilket gjorde valget af en kompakt laptop endnu vanskeligere. Og nu er de på hælene på iPad Pro. Hvordan fra denne sort til at vælge enheden, der passer til dig, vil vi fortælle nedenfor.

tæthed

Måske vil vi ikke overveje den 11-tommers version af MacBook Air, men 13-tommer er i samme klasse med MacBook og iPad Pro. Dimensioner på alle enheder er omtrent det samme, forskellen på nogle få millimeter er absolut ubetydelig, adskiller sig kun i vægt, og selv laptops. Forskellen er 400 gram er betydeligt mærkbar, for ikke at nævne iPad Pro, som for sin størrelse vejer lige som en fjer.

iPad Pro MacBook MacBook Air 13 “
Dimensioner 305 × 220 mm 280 × 196 mm 330 × 227 mm
tykkelse 6,9 mm fra 3,6 til 13 mm fra 3 til 17 mm
vægt 723 g 920 gram 1,34 kg

Hvis du først og fremmest sætter pris på mobilitet, og vægt er afgørende for dig, så er valget indlysende – selvom der tages hensyn til vægten af ​​det eksterne tastatur, overlader iPad Pro sine konkurrenter langt bagud.

Jern og produktivitet

Det kan ikke være rigtigt at sammenligne egenskaberne ved iPad Pro, MacBook og MacBook Air 13 med hinanden, men vi vil stadig prøve. Alle tre enheder tilhører klassen kompakt, og høj ydeevne for dem er ikke en prioritet pr. Definition. Men den mest magtfulde er selvfølgelig MacBook Air, som har en mere “voksen” processor og grafik. På præsentationen blev Apple spioneret af den nye A9X-processor, der blev installeret i iPad Pro, og hævder, at den ikke kun kan konkurrere med desktopproduktivitet, men også overgår dem. Uanset om dette er tilfældet, kan vi pålideligt lære kun efter virkelige test, når nyheden bliver til salg.

Det er meget svært at give nogle anbefalinger på dette punkt: Det vil være svært at bemærke en særlig forskel i hastighed, når du udfører de samme opgaver, hvis du ikke tager højde for specifikke tunge programmer. Men for dem, der, bortset fra kontorarbejde, undertiden forkæle sig, siger Photoshop, er det værd at se på MacBook Air med “fuld længde” fyldning.

udstilling

Med displays, tværtimod, er alt meget tydeligt. Den fedeste er iPad Pro, her er opløsningen, og pixeldensiteten er meget højere, plus den er også berøring (bortset fra at 3D Touch ikke er). Med et lille hul er MacBook med en retina-skærm og en lidt mindre diagonal og lukker de tre øverste MacBook Air 13 med en allerede forældet matrix med den laveste pixeldensitet.

iPad Pro MacBook MacBook Air 13 “
diagonal 13 tommer 12 inches 13,3 inches
tilladelse 2732 × 2048 2304 × 1440 1440 × 900
Pixel Density 264 ppi 226 ppi 128 ppi

Hvis du har brug for at vise tekst og fotos af udskriftskvalitet i dit arbejde, skal du kun vælge iPad Pro og MacBook med nethinden. På MacBook Air 13 kan du også arbejde med at arbejde, men den lave opløsning vil stadig føle sig selv.

autonomi

Batteriets levetid vil variere afhængigt af belastningen, men MacBook Air 13, i betragtning af det kapacitetsbatteri, vil under alle omstændigheder være mere. Autonomi af en af ​​enhederne er nok til en hel arbejdsdag, men for mere krævende opgaver er Air mere egnet. Selv om det er muligt at oplade fra en ekstern USB-batteri evt iPad Pro og MacBook, som desværre ikke kan gøre med MacBook Air.

iPad Pro MacBook MacBook Air 13 “
Gennemsnitlig arbejdstid 10 timer 9 timer 12 timer

Hvis du har brug for en langvarig arbejdshest, er det logisk at overveje MacBook Air. Det samme for hvem et par timers vejr arbejder ikke er gjort, er det bedre at vælge mellem iPad Pro og MacBook afhængigt af præferencerne.

Opgavercirkel

Funktionerne i værktøjet på mange måder forudbestemmer operativsystemet, så det er ikke underligt, at MacBook og MacBook Air med OS X om bord er i stand til at løse et langt større udvalg af opgaver. Hvis du vil se dokumenter, skrive tekster, redigere tabeller og lave præsentationer, kan du også på iPad Pro, men for mere eller mindre seriøs behandling af fotos og videoer skal du bruge en MacBook.

  Skriv dit navn i forskellige stilarter og sprog

Jo mere seriøse opgaven er, desto mere skal du tænke på MacBook Air, som ikke kun giver bedre ydeevne, men også større autonomi under belastning. Måske i tiden, når udviklerne af specialiseret software gør versioner til iPad Pro, kan den også ses som et redskab til billedbehandling og video. Men i øjeblikket mere funktionelle er MacBook.

software

I App Store er der mange tekstredaktører, kontorapplikationer, e-mail-klienter og andre programmer, for ikke at nævne værktøjerne til samarbejde, budbringere og sociale netværkskunder. Det der mangler, er professionel software, som i øjeblikket kun er tilgængelig til stationære platforme. Som i det foregående afsnit er situationen med softwaren nøjagtig den samme: MacBook Air og MacBook Air står på hovedet og skuldrene over iPad Pro.

Hvis du er meget vigtig for en bestemt software, der ikke er tilgængelig på iOS, fra at bruge iPad Pro, uanset hvor smuk det er, skal du nægte.

chips

Funktionerne i MacBook og MacBook Air er omtrent det samme, men der er forskelle. MacBook Air har flere porte, men MacBook er udstyret med en trackpad med Force Touch. Begge bærbare computere kan sluttes til en ekstern skærm, selv om denne mulighed sandsynligvis ikke bliver brugt ofte i et mobilbrugscenario.

iPad Pro, udover LTE-modulet og stylus, kan prale af tilstedeværelsen af ​​Touch ID, gode kameraer og et forbedret lydsystem. Med det proprietære tastatur Smart Keyboard bliver det næsten til samme bærbare computer som dets “ældre brødre”, bortset fra at det er umuligt at arbejde, holde det på dit skød, og der vil heller ikke være nogen baggrundsbelysning af nøglerne.

Hvis disse er vigtige for dig, bør du overveje dem, når de vælger.

udgifter til

Så vi kom til det mest interessante. MacBook og MacBook Air 13 er til salg, iPad Pro vises kun i november, og indtil Rusland kommer til det senere. Med den nuværende rubelkurs, antager vi, at tablettens omkostninger starter fra omkring 54.000 rubler. Uden Smart Keyboard-tastaturet kan det simpelthen ikke konkurrere med MacBook og MacBook Air 13, så tilføjer du endnu en 11.000, i alt er det allerede 65.000 rubler og for den minimale model med en lagerkapacitet på 32 gigabyte. Det er ret frivoløst, så i sammenligning skal du tage mindst en 128 gigabyte Wi-Fi-version, som vil blive frigivet på omkring 75.000 rubler med et tastatur.

Hvis du ikke tager højde for det forældede display MacBook Air 13 “, så kan det kaldes den mest optimale mulighed for kriteriet om priskvalitet. Men Retina gør sine egne tilpasninger – det er det, der er værd at betale for. Derfor afhænger valget af to valgmuligheder: en mere overkommelig iPad Pro eller en dyr MacBook med et fuldt desktop-OS.

Hvem kan bruge iPad Pro

iPad Pro vil kun være et ideelt værktøj til folk, der værdsætter mobilitet og er villige til at betale for en fremragende brugeroplevelse, når de selv udfører de mest grundlæggende opgaver. Dem, der er vant til at handle på farten og blive involveret i arbejde overalt. Hvis dit daglige sæt arbejdsværktøjer ikke indeholder applikationer, der ikke har mobile modparter, vil iPad Pro opfylde alle dine behov, herunder kreative (det hjælper stylusen).

Professionelle er desværre stadig for tidligt til at skifte til iPad Pro på grund af manglen på specialiserede værktøjer.

Hvem vil bruge en MacBook?

Brugere, der ikke ønsker at gå på kompromis, hvilket er vigtigt ikke kun for mobilitet, men også desktop OS med et bredere udvalg af applikationer til arbejde, absolut værd at være opmærksom på MacBook. Apple kombinerede alle de avancerede teknologier i den, fjerner overflødige og gør det til et nicheværktøj til krævende mennesker med hensyn til kvaliteten af ​​brugeroplevelsen, hvis arbejde ikke indebærer at udføre ressourceintensive opgaver.

Hvem vil bruge MacBook Air 13 “

MacBook Air 13 “er stadig en” air “bærbar computer. Det er ret let, kompakt og har fremragende autonomi i udførelse af selv relativt komplekse opgaver. Ja, skærmen ser utroligt forældet ud i forhold til MacBook eller iPad Pro, den har ikke den innovative Force Touch-styrefladen, men alt dette forhindrer det ikke i at være en fremragende arbejdshest til næsten alle daglige opgaver. Og en yderligere fordel er en mere demokratisk pris.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 필드는 *로 표시됩니다

Scroll to Top